Clicky

Jump to content

Noile tarife Digi Mobil

Mihai I.

Recommended Posts

Eu am avut abonament la ei timp de 14 luni. Calitatea convorbirilor a fost impecabila. Internetul merge undeva la 200KB/sec ceea ce este în regula pentru un telefon mobil.

L-am folosit în special în mediul urban și pe autostrăzi și drumuri naționale, fără probleme cu semnalul.

Sent via BlackBerry Z30 using Tapatalk

Unii se plangeau ca e diferenta destul de mare.

Anul trecut in noiembrie foloseam abonament orange cu 3gb net si o cartela prepaid pentru celalat telefon cu 1gb net. Pe abonament aveam 6-7mb/s inregistrati cu speedtest, iar pe cartela aveam 2, uneori 3. Am schimbat si cartelele intre telefoane si rezultatele erau aceleasi.

Intreb de digi pentru ca am renuntat la cartela prepaid si 5gb net la 5 euro suna mai bine decat 1gb la 5.25, chiar daca la orange aveam sms nelimitat si 500 de minute.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Cu cartela de DIGI te puteai uita liniștit la un videoclip pe YouTube pe HQ. Uneori, dacă treceai de pe Wi-Fi pe 3G te puteai uita și la un videoclip HD. Nu e chiar asa de rău, problema e ca are fluctuații. Azi îmi descarca din Play Store cu 1,5MB/S, în alta zi cu 100KB/S. La 10 lei care ii plăteam pentru cartela aia nu am nimic de reproșat.

Trimis de pe Nexus 5

• 3 months later...

Are importanță dacă e PP sau abonament, rețeaua fiind aceeași?

Prin PP ai viteza de pana la 3.6 sau 7.2Mbps in functie de aria de acoperire // prin abonament Optim sau Complet ai pana in 21.6Mbps // prin stick ai pana in 21.6Mbps

Niste preturi la liber nu exista ;)?

Doar prin abonament se pot achizitiona. Le poti achita INTEGRAL daca doresti dar abonamentul trebuie sa il pastrezi minim 2 ani de zile.

La PP spuneti ca depinde de acoperire, la abonament nu specificati ca depinde de acoperire. Se intelege ca daca ai abonament beneficiezi de viteze mai mari indiferent de acoperire.

Edited by cristian2008

Momentul de cotitura va fi la 01 iulie 2014. Am dual sim Digi-Vodafone. Recent m-am mutat intr-zona foarte apropiata de Iasi unde Digi e mort pe partea de date. Pe Vodafone este satisfacator. Astept 01 iulie 2014 sa ma decid asupra operatorului.