Clicky

Jump to content

problema casti samsung s3

Recommended Posts

Salut

Sunt de curand posesorul unui s3 , nu este nou , are android 4.3 , merge foarte foarte bine cu o singura exceptie : nu reda clar prin casti , se aude prin ele dar foarte prost , atat convorbiri cat si muzica

Am mai intalnit acelas mod prost de redare la un s2 cand il foloseam cu casti de nokia , dar cand am folosit casti samsung se auzea perfect . La s3 am incercat si cu casti originale de s3 si de s2 si de nokia , dar sunetul este la fel de prost...

Daca are cine va idee care ar putea fi problema

Foarta ciudata problema ta.

Ai incercat si cu un alt player? Ca ma gandesc ca o fi patit ceva player-ul default.

Instaleaza orice player audio de pe play si fa si verificarea asta, desi cred ca nu vei obtine nimic.

Orice player as folosi da acelas sunet , cat de cat se intelege melodia dar nu se inteleg deloc cuvintele , iar conversatia telefonica prin casti este imposibila , se aude un zazait in loc de voce , este exact ca si cum nu ar fi bagate castile de tot in telefon 

Iar la setarile castilor nu stiu sa ajung

Mufa jack din telefon pare a fi de vina. Ma indoiesc ca e problema de software daca problema apare si cu alte playere. Acelasi lucru despre casti..nu cred ca toate cu care ai testat sunt defecte. Deci ramane jackul. Verifica sa aiba contactele curate.. in cel mai rau caz ar trebui schimbata mufa cu tot cu cablul care se conecteaza la placa de baza.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Mufa iti intra corect?

da , mufa intra foarte bine

Mufa jack din telefon pare a fi de vina. Ma indoiesc ca e problema de software daca problema apare si cu alte playere. Acelasi lucru despre casti..nu cred ca toate cu care ai testat sunt defecte. Deci ramane jackul. Verifica sa aiba contactele curate.. in cel mai rau caz ar trebui schimbata mufa cu tot cu cablul care se conecteaza la placa de baza.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

probabil ca asta este cauza , dar totusi ma cam tem sa il bag in service , nu sti niciodata de ce bolovani dai pe acolo si strica telefonul de tot

Incearca si cu casti normale , nu gen handsfree. Problema e sigur la mufa doar ca nu sunt sigur ca este cea din telefon sau cea de la casca

de la casti nu e sigur ca am incercat 3 seturi care stiu sigur ca mergeau , dar ideea cu castile fara handsfree este foarte buna , poate merge cu ele, merci