Clicky

Jump to content

reflavius

Recommended Posts

No. Ce să zic.

Fiecare prețuiește altfel "blana" partenerei. Sau lipsa ei.

trimis "după" GPhone

Vax! A mea a vrut epilator IPL Philips de 1400 lei.

Cumpărat la ofertă 999 lei, folosit 2-3 ori.

Inca mai am rate la el...

Sent from my LG-V500 using Tapatalk

Acum eu nu-mi permit să discut chestii intime dar de pare că în Oradea a fost iarna lungă și grea. :))

@Sp1tfire

Sa-l iei ca sa-l dai mai departe ;) pe PF ai 14 zile drept retur la cumparaturi online...sunt bani tai ! Sigur nu-ti place asta?!

http://tekadvice.ro/clevo-n150.html

Oricum imi par mai robuste ca cele de la Asus, acolo doar de la 5500 sunt mai acatari..

Trimis de pe al meu Redmi Note 2 folosind Tapatalk

Ala era versiunea metalica. Versiunea din plastic e varza din ce am vazut in review-uri. O sa ma uit si pe site-ul pe care mi l-ai recomandat.

Sent from my LG G3-D855

Flu, anul trecut a vrut a mea ondulator cu ionizator si alte dracenii(perie rotativa, bla, bla) pe care nu le inteleg desi cochetez bine cu tehnologia. 3 luni de zile m-a tot batul la cap ca il vrea. Vine oferta si il iau...... si ce crezi ..... il foloseste de 2 ori si gata , zace in casa nefolosit.

Nu faceti ca mine !

Ai avut dreptate, pana la urma nu le-am mai luat ca am întrebat-o direct dacă le vrea si chiar cică ar avea un ondulator acasa, de care eu am uitat complet, si pe care l-a folosit doar de câteva ori si acum zace într-un sertar . Asa ca am scăpat de o cheltuiala făcută aiurea

https://www.quickmobile.ro/telefoane/huawei/honor-4x-dual-sim-8gb-lte-4g-alb-2gb-ram-113999.html?click_code=c2622fece0dd7e0aa0f3a3c1bb7b2e48

Honor 4X la un pret ok..cred ca garantia nu se mai pune avand in vedere magazinul...

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

1 penny un screen protector de sticla pentru LG G3

amazon anglia

LG G3 Screen Protector, SOUNDMAE 9H 0.3mm 2.5D Curve Edge Explosion Proof HD Clear Tempered Glass Screen Protector For LG G3
£0.01

nijvorba! aici costa transportul infinit mai mult decat piesa.

si nu inteleg mecanismul. daca pun 5 sau 10 in colet ar trebui sa coste la fel. ca doar e UN COLET. dar nici vorba... in fine. comandat astept livrarea.

Cei de la GSMnet.ro au mereu promoția. În fiecare vineri o anumită oră (de obicei între 12 și 13) transportul e gratuit la orice comandă. Nu prea mai am nevoie de ceva de la ei, dar dacă voi avea, o să comand așa.

Subscriu. Am belit ochii la ei pe site un ceas.

Jur că n-am găsit nimic interesant.

Eventual niște scule de desfăcut telefoane.

Sent from my LG-D855