Clicky

Jump to content

reflavius

Recommended Posts

Ma scobeam in portofel, daca era cu placa 960M. Desi nu e diferenta mare intre placi, o prefer pe cea mai buna, ca nu-mi iau laptop anual

Sent from my LG G3-D855

950 se mișcă bine. Ce e drept, eu am ecran HD, nu full HD.

CA idee, am instalat far cry 4 și ultimul assassin's cred. Nu ii știu numele. Cred ca Unity. Le-am pus sa vad ce știe placa. Pe ultra, duce fără nici o problema.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Eu am 960m pe laptop, ASUS G771jw si joc CS GO aproape la maxim pentru FPS-uri . nustiu cate sunt la numar ca nu am show_fps activat dar iti pot zice. De fluiditate, agata un pic pe hartile foarte mari si cu texturi multe, in rest e ok.

Cu VSYNC on o sa mearga extrem de fluid dar nu mi place intarzierea care o aduce vsync ul.

Pentru laptop nu stiu daca aflii ceva mai bun in banii aia, nici macar daca mai pui 1.000+ de ex.

O sa incerc si cu rezolutia pe HD sa vad cum merge, HD din windows nu doar din joc. Ar trebui sa treaca de 200 fps

Sent from my LG G2

• 2 weeks later...

Putem sa scriem si despre best buy care au trecut ? Astea erau ieri 304 lei, stoc limitat. Azi sunt 360, reduse de la 380, stoc normal :D

Clipboard01.jpg

Oare chestiile astea se invata la scoli inalte, Masterate sau, Doamne Fereste, Doctorate ?

• 2 weeks later...

Ca tot vine Paștele poate vreți sa face un cadoul femeilor din viața voastră , mama , prietena sau soție depinde de caz.

Ondulator Philips BHH777/00, ceramic, 200 grade, Negru

http://www.emag.ro/ondulator-philips-ceramic-200-grade-negru-bhh777-00/pd/D9NLLMBBM/

Touch pen trimmer Philips HP6393/00 Body & Face, Alb

http://www.emag.ro/touch-pen-trimmer-philips-body-face-alb-hp6393-00/pd/DQW9GBBBM/

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Dar depinde cand ați văzut linkurile, ca eu am dat pe ambele 60 lei acum am intrat iar si vad ca au alte prețuri . Acum nu stiu dacă a fost iar o "greșeala" de preț dau chiar au avut asa mari reuceri .

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Flu, anul trecut a vrut a mea ondulator cu ionizator si alte dracenii(perie rotativa, bla, bla) pe care nu le inteleg desi cochetez bine cu tehnologia. 3 luni de zile m-a tot batul la cap ca il vrea. Vine oferta si il iau...... si ce crezi ..... il foloseste de 2 ori si gata , zace in casa nefolosit.

Nu faceti ca mine !

Ieri ma pun sa cumpar o fantana. Nu aveti fantana in casa? Nasol, nu aveti fengșui. Dau sa fac comanda online, ma pun sa citesc conditiile, sa nu ma trezesc ca pot returna in 14 zile doar daca m-am nascut la ora 12:31. Si ce credeti ca scria la achizitii online, persoane fizice? Plata se face 100% in avans, pe baza de factura proforma, prin ordin de plata :D Nu la curier, nu online cu card. Cu proforma si OP. In 2016, pentru o suta si ceva de lei :D

Mai bine iti faci fantana in curte :)) Ia uite ce mail am primit de la pcgarage, parca mi-au ghicit gandurile:

Notebook / Laptop ASUS Gaming 15.6'' ROG GL552VW, FHD, Procesor Intel® Coreâ„¢ i7-6700HQ 2.6GHz Skylake, 24GB DDR4, 1TB + 128GB SSD, GeForce GTX 960M 4GB, FreeDos, Black-Grey, versiunea metalica (desigilat) cu usoare urme de folosire 

Pret 4.500

Suna tentant, nu prea stiu ce sa fac  :D

il foloseste de 2 ori si gata , zace in casa nefolosit.

Nu faceti ca mine !

Vax! A mea a vrut epilator IPL Philips de 1400 lei.

Cumpărat la ofertă 999 lei, folosit 2-3 ori.

Inca mai am rate la el...

Sent from my LG-V500 using Tapatalk