Clicky

Jump to content

Posibila lansare a unui telefon Sony cu Windows Phone?

Recommended Posts

Azi-noapte circula pe site-ul mobilissimo stirea cum ca Sony o sa lanseze Sirius, sau mai simplu Xperia Z2, succesorul lui Xperia Z1.In opinia mea deocamdata nu isi are rostul un "tanc" mai mare si mai performant ca si Z1,numai daca ii bun Snapdragon 802 sau procesor pe 64 si 3 giga ram...o sa mai aiba putin si o sa il faca phablet(telefonul meu are undeva la 6 inch diagonala totala). Am vazut o stire http://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/sony-windows-phone-8-based-smartphones-in-the-works-report-467678 cum ca este o posibila lansare a unui telefon Windows Phone powered by Sony. Multi utilizatori in ziua de azi prefera Windows Phone in locul Android(tatal meu doreste sa isi cumpere neaparat un telefon Windows Phone, dar de cand Nokia a plecat de la Jucu, nu mai vrea sa auda de ei)...Samsung, Htc, nu ii place, si este si el ca si mine fan Sony. :D Ce ziceti, sunt sanse sa vedem zilele astea un telefon Sony Windows Phone?

Nu stiu daca zilele astea, dar cred ca s-a ajuns in punctul in care marii producatori ar putea incepe sa intre si pe piata asta. Ce a fost pana acum (un Samsung si doua HTC)  nu se poate numi concurenta. E clar ca i-au lasat pe finlandezi sa incerce gheata, sa traga dupa ei dezvoltatorii si acum, cand au vazut ca prinde cat de cat la public, poate se gandesc sa faca si treaba serioasa.

Am incercat si eu WP, nu mi-a placut experienta....poate ca n-am cumparat telefonul potrivit(zte tania)...dar prin cate am trecut in scurta mea experienta wp, pun pariu ca chiar si cel mai performant wp e caca maca pe langa android...e praf wp, esti legat de maini si de picioare pe sistemul ala penibil de operare, nu poti face macar o minima customizare....nu mai zic de marketplace-ul ala sarantoc si jocurile alea de oligofreni(majoritatea)

Nu inteleg de ce acuzi tu oamenii care isi doresc Windows Phone in locul Android.Eu am avut lumia 800 si mi s-a blocat nici de 3-4 ori intr-un an si jumatate.Este cum spui tu, slab in ceea ce priveste aplicatiile si nu il poti customiza foarte tare etc., dar pe o platforma de 1 GHZ procesor single core si 1 GB Ram, ti-am zis...este mult mai fluid si mai bine gandit decat Android, oricate aplicatii ai pune pe el, nu se vede niciun pic de lag.Daca cineva vrea Windows Phone nu inteleg cine esti tu sa il descurajezi sa nu isi ia, sa ma iasa din rutina Android/IOS

PS: Gandeste de doua ori inainte sa spui ceva. Conform Dex Online, oligofren inseamna: "OLIGOFRENÃE s. f. Stare patologică caracterizată prin rămânerea în urmă a dezvoltării facultăților psihice, însoțită uneori de tulburări ale dezvoltării fizice și de leziuni ale sistemului nervos central, ca urmare a unor suferințe cerebrale, survenite în perioada intrauterină, în cursul nașterii sau în perioada copilăriei." Ai grija cum vorbesti, nu esti pe câmp!

Edited by Alexandru Cristian

Nici eu nu inteleg de ce toata lumea arunca cu pietre in WP, e un sistem de operare mult mai fluid decat Android. Daca cineva citeste pe acest forum nu va da nici o sansa lui WP.

Puneti un Nokia Lumia 520 de 500 lei langa un S3 de 1200 lei si veti vedea diferentele.

Lumea vorbeste din auzite sau dupa ce au tinut in mana 10 min un telefon cu WP in magazin.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

Am un WP si un Android ambele low-end dar este o diferenta imensa intre Android si WP (in cazul de fata)

Pe mine nu ma deranjeaza lipsa apilcatiilor deoarece tot sunt cateva mai bune plus ca nu prea folosesc multe aplicatii .

Dar WP este mult mai fluid decat Xperia (android) nu am avut decat o problema cu wi-fi ul dar s-a rezolvat dupa o resetare .Nu s-a blocat niciodata pana acum nu am avut nicio problema plus ca am semnal cu Lumia unde Xperia nu are nicio linie .

Desi am unele aplicatii bine venit pe Xperia dar in total nu se merita fata de Lumia , nu se merita android-ul Low end ,fata de WP low end .

Ok, mersi fain de atragerea atentiei. Stiu ca nu sunt pe camp, sunt pe un forum cu oameni ca si mine. Exprimarea mea a fost cam dura, deci reformulez: iOS este mai bun ca Android.

Majoritatea jocurilor din marketplace sunt prea simpliste, ramase in urma ca grafica si concept de joc. Pe bune, si fiul meu le-a refuzat rapid desi a testat nenumarate jocuri si are doar 12 ani. Doar cateva jocuri l-au satisfacut cat de cat, doar cateva, le poti numara pe degete. In rest marketplaceul e plin de tentative de jocuri care n-ar trece nici macar calificarile la un concurs de development jocuri. Nu am vrut sa jignesc pe nimeni, pur si simplu mi-am exprimat cam dur parerea despre acesle jocuri care sunt prea prost concepute si depasite in orice privinta.

Da...

Alegerea este o preferinta. Cine esti tu sa spui cuiva ce sa isi cumpere? Daca nu ati fi niste oameni inchisi (unii) la minte, atunci poate mentalitatea in Romania ar fi alta. Tot timpul trebuie sa exista acea persoana care nu poate sa gandeasca in afara "cutiei". De ce nu poti sa accepti si alte lucruri in viata? Ti se pare ca Android-ul este sistemul de operare cel mai bun? Dpmdv nu este adevarat. Continui sa cred ca iOS este sistemul perfect, dar alternativele conteaza. Eu cred ca ar trebui sa incetati sa fiti WP / Android / iOS / ... haters si sa acceptati opinia tuturor. Cat de adevarata este, problema persoanei. Nu esti un judecator care decide cursul vietii cuiva...

La faza cu "copilul meu de 12 ani" m-ai lasat cu gura cascata.

ORICUM...

Daca Sony lanseaza un WP ar fi minunat. Ultimele modele chiar arata superb si bratirile alea Sony FitBit sau cum se cheama chiar sunt tentante. Eu am vrut sa cumpar un FitBit Pro, dar stiam ca piata e la inceput. Oricum, sunt mai interesat de ceea ce pregateste Microsoft, decat de ce va aduce Sony.

Edited by Adrian

• 3 weeks later...