Clicky

Jump to content

Xperia Z1 mai scump ca Z Ultra. De ce?

Recommended Posts

Zilele astea am remarcat si eu faptul ca Xperia Z Ultra ar fi ceva mai ieftin (la liber) decat Z1.Din cunostintele mele, singura diferenta (pe langa ecranul imens al lui Z Ultra) ar fi camera.Poate ma lamuriti voi de ce.La eMag de exeplu Z Ultra e 2300 de lei, iar Z1 2700.Pana sa imi iau telefonul aveam in gand si Z Ultra, l-am tinut odata in mana, mi s-a parut imens, dar sincer nu m-a interesat pretul atunci. :)

PS: Nu stiu daca trebuia sa postez aici sau in rubrica Z1, dar... :)

Edited by Alexandru Cristian

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Este expus la Flanco In Unirii, etaj 3, aripa Calarasi, am fost dezamagit.

Prea mare, prea colturos, parea curbat sub greutatea lui propie, ecran slab si marimea face sa se observe acest lucru si mai mult, camera este sub orice critica, mai bine face poze Nokia Asha 301 care costa 300 de lei.

N-am vazut telefon mai magnet de amprente, se stransesera asa de multe ca se formase un strat de mazga pe telefon.

Costa 2300 de lei.

Era acolo expus si Lumia 925, atat de mare interes pentru acest telefon si WP ca eu i-am terminat setarile initiale de facut :)) dar telefonul este super si daca Lumia 1520 este la aspectul exterior o copie a lui 925 atunci sigur o sa-mi placa.

Mai era si un Alview Viper, ala e si mai praf la ecran si interfata greoaie si lag.

LG G2 era taticul lor la acea masa :))

Morala, Z1 e mai bun ca Z Ultra, d-asta e mai scump.

Edited by n_iulian

Este expus la Flanco In Unirii, etaj 3, aripa Calarasi, am fost dezamagit.

Prea mare, prea colturos, parea curbat sub greutatea lui propie, ecran slab si marimea face sa se observe acest lucru si mai mult, camera este sub orice critica, mai bine face poze Nokia Asha 301 care costa 300 de lei.

N-am vazut telefon mai magnet de amprente, se stransesera asa de multe ca se formase un strat de mazga pe telefon.

Costa 2300 de lei.

Iti dai seama cati au butonat sony ala cu mainile pline de pateuri/placinte sau gugosi?

Sent from my iPad using Tapatalk HD

• 3 weeks later...

Doresti sa te lamuresc eu?

-Z Ultra: Are un ecran imens din punctul meu de vedere

Nu are blitz la camera din spate, ceea ce nu poate fi trecut cu vederea

Z Ultra si Z1 Au aceleasi caracteristici(Procesor, Ram..etc) doar ca Z1 fiind mai mic va merge mai bine, va consuma mai putin etc.

Mai nou a aparut Z1 Compact, la acelasi pret cu Z1 doar ca este mult mai bun, are iarasi aceleasi specificatii(Procesor, Ram..etc) doar ca este mult mai mic.