prada2013 Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 (edited) Sa vorbim de cat de multumiti sau nu suntem...sau sa le oferim celorlalti o perspectiva in vederea achizitionarii unui abonament Orange.Ce telefon ai ales,tipul de abonament,oferta din abonament si perioada contractuala Eu am ales Pantera 23 cu telefonul gratis Orange Yumo,platesc pe luna 100lei,cam scump dar sunt multumit,am multe minute... Edited January 5, 2014 by Feri Comasare mesaje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 Si cat platesti 12 sau 24 de luni? Daca 24, nu merita zic eu un telefon chinezesc atatea bani. Sent from my iPad using Tapatalk HD n_iulian and Razvann 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absu Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 Sa vorbim de cat de multumiti sau nu suntem...sau sa le oferim celorlalti o perspectiva in vederea achizitionarii unui abonament Orange. Ce telefon ai ales,tipul de abonament,oferta din abonament si perioada contractuala Eu am ales Pantera 23 cu telefonul gratis Orange Yumo,platesc pe luna 100lei,cam scump dar sunt multumit,am multe minute... Nelimitat în rețea. Min naționale ai decât 200, nu? Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 E pe 2 ani oferta aia. Dai 2400 de lei si la final te alegi cu o ragalie... Lucian Manoloiu, Mihnea, Razvann and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prada2013 Posted January 5, 2014 Author Report Share Posted January 5, 2014 Nu e chiar asa,dai cat ai zis,dar minute nationale,internationale internetul si ce mai e,iti dai seama ca ti se ofera foarte multe,in 23 de euro abonamentul.Plus ca luna de luna esti sigur ca ai de unde.Voi ce abonamente aveti,de cat si ce telefoane? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 Are un prieten, 1 GB trafic. Nu mi se pare exagerat. Eu, pe prepay, am 750mb,500 minute in retea si sms-uri nelimitate si 30 de minute nationale. Cu maxim 10 euro imi cumpar tot ce primesti tu cu 23. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prada2013 Posted January 5, 2014 Author Report Share Posted January 5, 2014 (edited) Nu e chiar asa,dai cat ai zis,dar minute nationale,internationale internetul si ce mai e,iti dai seama ca ti se ofera foarte multe,in 23 de euro abonamentul.Plus ca luna de luna esti sigur ca ai de unde.Voi ce abonamente aveti,de cat si ce telefoane? Si cat platesti 12 sau 24 de luni?Daca 24, nu merita zic eu un telefon chinezesc atatea bani.Sent from my iPad using Tapatalk HD 24 de luni....eu sunt multumit,sa stii ca lumea e obisnuita cu branb-uri insa sunt multe modele care concureaza bine si multi nu stiu de ele. Are un prieten, 1 GB trafic. Nu mi se pare exagerat. Eu, pe prepay, am 750mb,500 minute in retea si sms-uri nelimitate si 30 de minute nationale. Cu maxim 10 euro imi cumpar tot ce primesti tu cu 23. Pei hai sa vedem oferta mea,dar uita-te cu ATENTIE,diferenta e mare Edited January 5, 2014 by mesersmith Posturi unite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 200 de minute nationale si internationale + sms-urile alea nationale. parca mi-ai spune sa ma apuc de plans, lol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prada2013 Posted January 5, 2014 Author Report Share Posted January 5, 2014 200 de minute nationale si internationale + sms-urile alea nationale. parca mi-ai spune sa ma apuc de plans, lol. aaaaaa.....nuuuuu,doar ca e diferenta,tu ai 500 in retea,eu Nelimitat.Tu poate ai 50 nationale,eu am 200 si etc.Nu ma laud,doar iti zic ca exista diferente.Si daca tu ai la cartela de 5 euro atat,eu in 23 am cat ai mai pune tu inca pe atat si jumate.Sa nu intelegi gresit,chiar nu vreau sa ma intelegi altfel,mie asa imi pare ca e mai Ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 Tot zici ca iesi mai bine? 2,3 gb la 43 mbps,300 minute in loc de 200. bla bla. pai daca as mai pune inca pe atat si jumatate, dupa cum zici tu, as iesi cu 12,5 euro, nu 23:p. vreau doar sa scot in evidenta ca nu faci o afacere asa buna la abonament....................... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 ..eu sunt multumit,sa stii ca lumea e obisnuita cu branb-uri insa sunt multe modele care concureaza bine si multi nu stiu de ele. Ne zici si noua ce GPU are telefonul tau ? Si GPU Flops ? Este usor sa ai quadcore pe un telefon de 600 de lei dar cand instalezi un DEAD TRIGGER, tuseste telefonul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 Are un Snapdragon 400 cu Adreno 305. Are 19 Gflops, eu zic ca e decent. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prada2013 Posted January 5, 2014 Author Report Share Posted January 5, 2014 (edited) Ne zici si noua ce GPU are telefonul tau ? Si GPU Flops ? Este usor sa ai quadcore pe un telefon de 600 de lei dar cand instalezi un DEAD TRIGGER, tuseste telefonul. Pe Orange YUMO,acest joc nici macar nu imi sacadeaza,nu am nici cea mai mica problema cu el,parerea ta ca tuseste telefonul Are un Snapdragon 400 cu Adreno 305. Are 19 Gflops, eu zic ca e decent. Pei vezi,deci nu face probleme...cel putin mie unul,nu mi-a facut deloc la nici un joc Tot zici ca iesi mai bine? 2,3 gb la 43 mbps,300 minute in loc de 200. bla bla. pai daca as mai pune inca pe atat si jumatate, dupa cum zici tu, as iesi cu 12,5 euro, nu 23:p. vreau doar sa scot in evidenta ca nu faci o afacere asa buna la abonament....................... Uitasem sa specific,in pretul de 23 de euro,intra si telefonul....uitasem sa precizez.Intelegi tu? Procesorul Qualcom Snapdragon 400 si chipul Adreno305 asigura telefonului o functionalitate fluida si fara laguri. Am facut teste de An-tu-tu benchmarkt, Quadrant si Linpack for android la telefon si la un Samsung Galaxy S3 si numai la An-tu-tu era mai slab Yumo de cit S3, in celalalte teste Yumo era mai bun si cele doua telefoane nu sunt de aceeasi categorie de pret, S3 este de doua ori mai scump. Pe internet Yumo se misca foarte bine, incarca paginile repede, GPS-ul gaseste pozitie repede si o si mentine bine.Baterie 2400Mah. Pozele si videoclipurile se vad foarte bine pe ecranul HD de 5 inchi si daca descarcam un video player de pe market cum ar fi MX player atunci putem sa ne uitam orice film HD. Pozele sint destul de bune pentru un telefon. Edited January 5, 2014 by Feri Posturi unite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 Goagle Translate iti cam trage teapa. Ai optiunea "multi quote", nu trebuie sa faci o postare pentru fiecare citat. Pai daca mai scad si eu din minute si chestiile alea si las la optiunile tale, mai scot un 10 euro -> 10x24=240=~1100 lei. Mai mult decat telefonul tau. Las-o balta ca deja mi-am julit 3 taste. Salut! Feri and samyjuanito 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prada2013 Posted January 5, 2014 Author Report Share Posted January 5, 2014 (edited) Ce sa intelegi tu ca in scorul abonamentului intra si pretul telefonului,mergi linistit tinere...pe TPU. Edited January 5, 2014 by Feri Nu mai cita mesajul anterior!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 Chiar nu ma pot abtine. Tu intelegi vreo ceva din ce scriem noi sau esti 'high'? Ziceam ca eu pot scoate ce ai tu cu 12-13 euro deci imi raman 10 euro pe luna. 10 euro x 24 de luni = 240 de euro (~1100 lei). Cu banii aia platesti si telefonul. Asta zic eu. Nu ai o super mega optiune si le-ai tras-o celor de la Orange, tot acolo iesi. Deja ma enervezi. Eu nu te-am trimis nicaieri,desi cred c-as primi o medalie pe forum daca te-as baga undeva dupa ce i-ai enervat astazi pe toti. Ca sa vezi ca sunt un domn, nu doar unul tanar (sunt un gentleman), te voi ignora. Sa ai parte numai de bine, domnule! axl666, Innoxius, n_iulian and 4 others 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Nu are telefonul acesta bineinteles la Cosmote, dar abonamentul de 15 euro e belea.. Ai nelimitat... Eu am de 15 euro cel vechi + ceva net si am luat la 1850 lei S4 (cand era 2600 sau 2700 la ei la liber) si doar pe 1 singur an. Orange-ul nu mai merita..., la 1 an orice telefon la ei reducerea e de 10%, maxim 15% cred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts