Clicky

Jump to content

Accesorii LG G2

Andrei P.

Recommended Posts

Cea originala,sau daca vrei sa il cumperi mai ieftin te asteapta eBay sau Aliexpres. Le gasesti acolo,cel putin la ultimul la un sfert de pret fata de cat cost un original....

Felicitari pt cea ce vrei sa achizitionezi.

Vine prin poștă. Dacă vine din UE atunci îl aduce poștașul direct acasă. Dacă vine din NON UE atunci trebuie să mergi la oficiul poștal care are și Vama.

Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk

Plata o faci când lansezi comanda pe site. Ebay preferă PayPal, pe când la Aliexpres poți și cu cardul.

Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk

Tot la SPIGEN as rămâne. Ultima e de forma, protecție mai deloc. Husele de TPU nu-s mare lucru, dar merită banii . Eu am pus ochii pe o husa Nillkin flip cover cu magnet. Mi se mare ideala, și costa 70 de lei. Vezi dacă exista și pentru G2.

Trimis de pe Nexus 4

• 1 month later...

Daca nu te deranjeaza ca nu poti purta castile cu husa, ia-ti de la cellular line husa flip,nustiu daca e piele sau imitatie,dar sta si foarte bine in mana si in caz de socuri cand e puus peste ecran flip-ul si cade nu cred ca se sparge, acopera in intregime ecranul, colturile si spatele husaa aasta

Trimis de pe shukaru' de LG G2 prin Tapatalk

Cam da cu husa inchisa... se deschise de sus in jos, nu din dreapta in stanga de exemplu, dar eu cand ascult muzica il scot si pun in buzunar telefonulfara husa

Uite fix asta e husa mea http://www.cel.ro/huse/toc-flap-cellularline-flapessen-lg-optimus-g2-negru-l/ . App, cum pun poza in comentarii(reply) de pe tapatalk free ?

Trimis de pe shukaru' de LG G2 prin Tapatalk

Edited by Gabi Gabi

• 5 months later...

Da, am husa flip din piele pe G2-ul meu si l-am scapat. A tot sarit husa de pe el si l-am si crapat intr-un colt, era inchisa husa

Sent from my LG G2 .•°•.

Edited by Gabii

• 1 year later...