Clicky

Jump to content

Am integrat Tapatalk

Recommended Posts

Am mai rezolvat o enigma. Cum am resetat S4 la setarile din fabrica, au inceput sa colcaie notificarile pe G3. Concluzia: daca folosesti acelasi cont de Tapatalk pe doua device-uri diferite, primesti notificari doar pe unul. Dati like la post, sa jubilez cand vad notificarile

Sent from my LG G3-D855

Vai, ce update naspa la Tapatalk. Iar l-au modificat, de nu mai inteleg nimic. Nu mai merge sa vezi topicurile necitite, nu mai gasesc optiunea de browse a forumurilor. Am revenit la 4.9.5

Sent from my LG G3-D855

Abia am gasit sa ajung aici, swipe-ul ala merge ca naiba iar in rest o sa fie un mic haos pana o sa ma obișnuiesc nu noua interfata . . Acum ne dam inimioare :))) din cate vad.

Sent from my LG G3 using Tapatalk.

Edited by fLu

Varza, tie iti merge sa vezi topicurile necitite pe ultima versiune sau sa navighezi in sectiunile forumului?

Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk

Doar dacă îi dai reîmprospătare de pe cele 3 punctulete de sus din dreapta îți dispar cele citite... iar apoi sa revii la ele trebuie să mergi în timeline... cam "nașpa"... era fain înainte când ți le dădea cu o culoare mai ștearsă cele citite...

Sent from my SM-P605 using Tapatalk

Edited by drukeru

Nu.

Via Tapatalk

Pe mine m-a luat capu' de la el... am scăpat iute de el și căutând sa descarc o versiune anterioară, am dat de 4.8.3 care este cea mai perfectă după părerea mea...

Sent from my Ugoos-UT3 using Tapatalk

Cea mai cea.

Via Tapatalk

Nu se mai salvează parolele la Tapatalk, se salvează pt vreo 2 zile și după aia se șterg, de ce?

Am adăugate 2 forumuri la care am cont, datele aplicației nu le șterg niciodată, am reinstalat aplicația..nu mai știu ce să fac.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...

Important Information

Terms of Use