Clicky

Jump to content

Ce telefon să-mi iau ?

Recommended Posts

Salut, aș vrea să îmi vând 3GS-ul obosit, și să trec la ceva mai bun . Am un buget de 650 - 700 lei maxim.

M-am uitat prin site-uri si la anunturi SH in orașul meu și am văzut câteva telefoane.

Am dat de următoarele variante :

-Samsung Galaxy S II ( http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-3621.php ) - 650 lei SH full box

-Vonino Evo QS dual sim ( http://www.emag.ro/telefon-mobil-vonino-ego-qs-dual-sim-4gb-black-5757945969422/pd/DHX3JBBBM/ ) - 650 lei NOU 

Între acestea două care se merită mai mult?

Cam acestea le-am aflat cât de cât bunicele în acest preț și nu știu ce să iau, samsung că e mai renumit, sunt mai multe accesorii pentru el, review-uri pozitive, etc.. dar nici acest Vonino nu este rău și din review-uri de pe emag am văzut că este chiar bun, iar la specificatii am văzut că e Quad-Core față de S II care e Dual Core.

Sunt elev, il voi folosi mai mult la jocuri, browsing, aplicatii gen facebook, etc. Nu vreau să aibă lag sau să se oprească.

Vă cer ajutorul pentru că vreau ceva bun și modest la prețul acesta, sunt conștient că nu imi pot lua nuștiu ce minunăție. ( Android doar )

Aștept părerile voastre, puteți să îmi recomandați și alte telefoane, chiar vă rog(dacă se poate din magazine cunoscute și românia only :)) ).

Mulțumesc anticipat  :D

Edited by Gabi Gabi

Acer S500 ' are un hardware excelent, daca esti interesat il vand pe al meu cu tot cu husa tpu, folie de rezerva , baterie de rezerva 650 lei transport inclus posta' e complet, are casti si alimentator neutilizat, garantie pana in 15 martie 2015 stare buna 10/10 functional e root'at si unlock ' fara card de memorie /optional card 8 GB clas 6 plus 49 lei 699 lei pret cu cardul amintit' plata in avans card.

Sent from my ME173X using Tapatalk 2

Edited by reflavius

La buget de 700 de lei gasesti telefoane noi, bune. Uite un exemplu: la orange are in oferta un tel. pe nume "Orange Reyo" facut de zte. Costa 139€ (cam 620 lei) la liber si pentru bani astia primesti display de 5" procesor dual core 1.3, 1gb ram, android 4.2.2. Mai bine decat un sh.😜 poti sa-l comanzi pe magazinul online si-ti vine a doua zi. Sau mai e htc desire 500 la 200 de € dar asta iti depaseste un pic bugetul.

Sent from Note 3 SM-N9005

Edited by ione

Nu stiu ce o ti tot cu acel Vonino. Daca tie iti place de acel telefon,atunci cumpara-l ;)

Propunerea de mai sus cu Moto G este un best deal. Daca acum as avea 800-900 lei nu as sta pe ganduri,l-as comanda chiar acum.

Moto G 8 GB

http://www.amazon.co.uk/Moto-8GB-Sim-Free-Smartphone/dp/B00ECBREK2/

Moto G 16 GB

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00ECBREB6/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=electronics

Frana, ai mai sus un telefon exemplar, ce-ti trebuie rebrand indigen, ai chef de experiente, pune deoparte , MotorOla G de mai sus il iei cu 800 pe site-ri dedicate, crezi tu ca doar CPU-ul e totul la un telefon?!!! Sau ne racim "cerneala" degeaba pe aicia?

Sent from my S500 using Tapatalk 2

Edited by reflavius

Si Optimus 4x este quad core Tegra 3,ruleaza destul de bine jocurile, iar ca si design arata super bine. Eu il detin si super multumit de el. Dupa ce l-am achizitionat a aparut si acest Moto G.....care este un telefon raportat pret/calitate best deal. A, si sa nu uitam ca acest Moto G este si telefon nou, nu SH.

Sfatul meu si recomandarea mea este MOTO G. 

Da, vad acolo cel de 8GB e 669, mi-ar fi de-ajuns, transportul cat ar mai costa în +? Sau să aștept să apară în românia? și pe când apare parca vad ca are un pret de 1.000 aprox. la noi

6,28 sau 21,98 lire.

Hai sa te invat ceva. Gratuit.

1. Te duci pe pagina produsului
  2. Dai scroll-down pana la Product Details. Aici iti notezi masa pachetului (Boxed-product Weight)
  3. Dai click pe Delivery Rates and Returns Policy
  4. Dai click pe Other International Delivery Options (pentru ca doar aici se incadreaza Romania)
  5. Functie de termenul de livrare pe care il doresti, obtii tarifele de mai sus

Bafta ;)

In fine m-am uitat nu inteleg faza cu Per Delivery Rate etc... produsul are 454 g... nu stiu cum sa vad cat costa transportul

Ceva din piata actuala din romania sa se apropie cel putin de performante acceptabile nu prea este? 

Edited by Gabi Gabi

Spune-mi te rog, pe ce te bazezi cand crezi ca un telefon vandut la noi, "creat" de o firma autohtona, merita cei 700 lei, sau una care se gandeste sa intre pe piata noastra , merita acei 700 lei , insa ce s-a propus mai sus nu e bun, sa nu amintesc de oferta facuta de mine anterior cu un smart foarte bun raportat la pret / performanta, acel Acer Cloudmobile S500 de nota 10 hardware si 9/9.5 estetic in 600 lei ?

1. Evolio Happy ce se afla la emag 

2. Overmax Vertis, ce se afla si pe aproape de tine , asa-i daca nu vrei si de la noi acel Moto G

Pana la urma fiecare are ceea ce merita si ceea ce-si doreste ;)

Bafta la alegere , asteptam vesti !

Edited by reflavius

Mi-am pus ochii  pe Moto G, vad ca ei il vand cu 179 $, dar la noi nu stiu cu cat va urca pretul, de aceea as vrea si alte variante. Logic că dacă vine la noi pana in 700, il cumpar, de aceea am cerut si alte variante.