Clicky

Jump to content

Update-uri Samsung Note 2


Recommended Posts

Salutare tuturor si sarbatori fericite!

Am tot asteptat update-ul la Android 4.3 pentru Samsung Galaxy Note 2. Intr-un rand se zvonea ca e lansat.... 

Am luat legatura cu "Relatii Clienti"-uneori am impresia ca departamentul asta exista degeaba - si mi-au spus ca nu au nici o informatie daca sau cand este/va fi disponibil acest update  :blink:

Adica ar putea fi disponibil chiar acum,si nu stiti?! :huh:  Credeam ca centrul din Romania e implicat in lansarea/distribuirea locala.

A primit cineva oficial (ota sau via kies) acest update?

O zi placuta.

Link to comment
Share on other sites

Tocmai ce am postat si, cateva ore mai tarziu, a aparut update-ul ota.  :)

Pesemne ca cineva de pe la reprezentanta Samsung a dat cu ochii de topic.  :))

1 Reset

2 Instalare

3 hard reset - pentru a activa functia de defragmentare automata mmmmm 

Am cautat intai factory reset in meniul de la setari, dar m-am lasat pagubas, nu mai apare acum pe nicaieri.

Link to comment
Share on other sites

am si eu o problema mareeee cu un n7100  , daca imi poti da un sfat. pina acum am facut upgrade de la 4.0.4- 4.1.2  prin kies pe usb , acum inainte de ajunul Craciunului , am primit notificare de upgrade de software , cum era vreo 5 dimineata si din comoditate am facut upgrade de software prin wi-fi ... chestiile tipizate ( de acord cu termenii si conditiile ... next ... ) , android 4.3   iupiii ,   dar in timpul zilei ma suna citiva prieteni pe celalt telefon si ma intreaba de ce am samsungul ( nr de orange ) inchis ?!   hmmm , ciudat , semnal maxim , baterie suficienta , dar cind colo  DOAR APELURI DE URGENTA .  zic eu ... asta e , s-o fi dus naibii simul , dar in alte telefoane merge . caut eu pe net , gasesc ceva de genul driver de modem busit , in fine .  ma pune Dracu si instalez cu odin fel si fel de romuri , ca mai apoi sa vad imeiul 004999010640000/01  . prostia mea ca nu am facut nici un back-up , nici nu mai stiu ce versiune de soft aveam stock si nu pot sa-i dau de capat  , ce crezi ca e de facut ? la pornire imi cere codul pin , in setari-mai multe -despre dispozitiv-stare imi arata retea-orange , putere semnal -81dBm   16 asu , tip de retea mobila HSDPA  , dar la stare serviciu -  nefunctional , roaming -fara roaming , stare retea mobila -DECONECTAT...

Link to comment
Share on other sites

Îți intră in download mode?

Dacă îți intră, da jos o versiune oficială de pe sammobile, Odin si vezi cum se comportă.

Ar trebui să meargă.

 

 

Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk

 

Link to comment
Share on other sites

Și eu când am trecut de la 4.3 la 4.1.2 am pierdut IMEI, dar spre norocul meu am avut backup la EFS. Poți să instalezi câte softuri vrei cu Odin....tot fără IMEI o sa fie.

 

Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk

 

 

Link to comment
Share on other sites

Daca de unul singur ai facut atatea minunatii mai bine te duci la service. Nu de alta dar acum orice ai face cu odin iese o carpeala care va functiona ca atare.

E drept ca 4.3 oficial nu e chiar lipsit de erori. La activarea posibilitatii de schimbare a interfetei pentru folosirea cu o singura mana nu face la mine ce ar trebui si am pierdut revenire la setarile din fabrica din meniu. Dar daca mai e si surubarit de tine....

Sarbatori fericite!

Link to comment
Share on other sites

Cred ca a fost o greșeală sa fac update-ul ăsta. Lipsa sunetului asa cum îl aveam, ma face să nu-mi mai placa telefonul ăsta atât de mult.

 

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

 

 

Link to comment
Share on other sites

Mi-ai zis după ce l-am făcut. Nici nu aveai cum să-mi spui înainte, că nici eu nu știam că o să-l fac. Asta e, l-am făcut, acum mai aștept un an.

 

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

 

 

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use