Clicky

Jump to content

La ce canale youtube sunteti abonati?

Andrei P.

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Sa le insir si eu: ZdobsiZdubOfficialWhitney Avalon (actrita), Walk off the Earth (muzica), vkgoeswild (face niste cover-uri dementiale la pian), Veritasium (unele chestii sunt legate de tehnologie, theGameCAST (gaming), The Slow Mo Guys (filmeaza cu incetinitorul diferite chestii - una a fost mingea peste fata a unuia dintre ei - sunt 2 tipi), The MuppetsTested (e canalul pe care cei de la MythBusters posteaza diferite chestii legat de tehnica si nu numai), sWooZie (Youtube Celebrity, e nostim), Scam School (magie de buzunar), RocketJump (canalul lui FreddieW), PTXofficial (muzica), Player One (gaming), MyHarto (My Drunk Kitchen), muse (muzica EVIDENT), Mobilissimo.romeytalll (baterista originara din Israel, locuieste in State), Marina Orlova (rusoaica, avea videoclipuri despre cuvinte - HotForWords), Just For Laughs Gags (canadieni care fac glume, au fost si pe la TV), Jonah Rocks (un pusti care loveste bine tobele de la vreo 3-4 an), JessGreenberg1 (face coveruri la chitara si are niste sani fantastici - ca sa nu ne ascundem dupa deget, desi sunt bune cover-urile), Improv Everywhere (fac niste filmari care implica multi oameni - No pants ride e unul), Geekbuzz (Nixie Pixel e o mare fana Linux), foofightersVEVO si Foo FightersFelicia Day (Internet celebrity - facea seria The Guild), Elizabeth Banks (actrita), CreativeMonkeyzArmyCorridorDigital (fac filme de scurt metraj ca FreddieW), CarlasDreamOfficial (muzica), Aerosmith (nu intreba ce fac ei), 10Lucruri.ro (fac sketch-uri nostime) si 9.7 Richter (muzica).

Legat de tehnologie, urmaresc si video-urile celor de la Pocketnow, chiar daca nu sunt abonat la canalul lor.

Jess are talent oricum, e un mic artificiu ceea ce face ea. A trecut de mult peste "OMFG you have nice tits" sau "Will you marry me?".

Acum am văzut și eu videoclipuri de-ale ei. E foarte talentata și foarte sexy ce e drept. Recunosc că nu m-am prea uitat la chitară sau la fața ei, dar mwlodia am ascultat-o. Are o voce foarte bună, oare de ce nu se lansează?

Sent from my G2 running PA 4.4-RC2®

• 1 month later...
  • 2 weeks later...