Clicky

Jump to content

Casti apple (iphone)

Recommended Posts

De multa vreme ma tot intreb dc majoritatea oamenilor au casti de iphone, desi nu detin acest device.. este cumva o moda sa ai asa ceva, sau sunt folositoare si ofera comoditate buna in ureche ?

Edited by son1k

De multa vreme ma tot intreb dc majoritatea oamenilor au casti de iphone, desi nu detin acest device.. este cumva o moda sa ai asa ceva, sau sunt folositoare si ofera comoditate buna in ureche ?

Mie greu sa cred ca isi ia cineva casti originale apple daca nu are apple. => parerea mea e ca majoritatea castilor sunt fake si lumea le cumpara doar ca dau bine.

La Ipod-ul meu folosesc castile originale doar pentru ca sunt ale lui. Castile favorite sunt in schimb de la Philips doar ca le folosesc la celalalt player.

Sony Ericsson, acum Sony erau foarte buni.. am un W800 dar nu il folosesc de ceva timp + castile trebuie altele, dar era "beton" un bass de milioane.. si claritate.. problema ca daca ascultai nu mai auzeai nimic in jur:)) si la volum scazut, dar foarte foarte bune.

toti isi cumpara fakeuri de pe okazii cu 20 de lei, bine majoritatea :) .

Eu unul cand ama vut iphone(si gresaela mea ca l-am dat), din cauza ca toti aveau casti albe mi-am cumparat casti senhaisser care aceastea sunt ADEVARATELE CASTI ale Sunetului BUN!

Nu am habar care sunt bune.. Pe mine ma intereseaza unele care sa se auda clar, sa fie foarte puternice si rezistente.. Marjoritatea castilor se strica repede.. Am avut parte de cateva experiente dastea in ciuda faptului ca sunt un tip grijuliu..

Recomandati-mi ceva bun.. vreau casti micute, nu dalea de jucat Counter..

Suntem total pe aratura.

Totusi, eu folosesc castile de la s2 si Note, si sunt criminale.

Le folosesc la laptop si am facut cadou castile extra auriculare de cateva milioane bune, care nu se puteau compara nici pe departe cu cele de la Samsung.

Dar acestea sunt intra auriculare, ceea ce pe mine ma incanta si nu sunt ca la Nokia, adica din alea care nu-ti intra in urechi. Sunt f mici si f finute.

Edited by mesersmith

asa as cam vrea si eu.. normale.. nu dop. Astea dop imi cad din urechi + ca mereu observ la ele umpic de ceara din urechi :)).. Am ajuns sa imi dau cu betisoarele in urechi de 3 ori pe zi si tot degeaba :))

Nu stiu cum sunt cele de la Apple, insa te asigur ca acestea de Samsung sunt de o foarte buna calitate. Si imagineaza-ti ca stiu ce spun: ascult rock. :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Who's Online (See full list)

There are no registered users currently online

• Create New...

Important Information

Terms of Use