Ionut Eu Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 Salut prieteni, stiu ca este un forum de Samsung si voi primi mai multe raspunsuri sa imi iau Samsung , dar intrebarea mea este urmatoarea: Sa raman in continuare pe iphone 5 sau sa ma mut pe S3 ?iPhone-ul nu ma dezamagit intr-un fel... dar m-as muta pe S3 pt un ecran mai mare...Astept raspunsuri de la detinatori de iPhone dar si S3. Sper sa ma "lamuriti" in luarea acestei decizii...Cand imi veti da raspunsuri pro iPhone as vrea motivul pt care Samsung-ul nu este potrivit si invers.P.S.: Sunt nou pe acest forum, imi cer scuze daca am deranjat pe cineva; daca este cineva amabil sa ma ajute cu mai multe "informatii" in "lumea" android-ului (gen dfu,safemode care sunt pe ios...), si informatii de baza.. Multumesc ! O seara placuta ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMarius Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 (edited) Daca vrei sa te muti doar pentru ecran iti recomand sa nu. Tu vrei sa-ti vinzi i5-ul? Daca da, mai pune ceva bani si ia-ti ceva mai bun decat S3. Poate One (dar e pe la 20 +) sau One Mini sau poate Nexus 5 (design urat...). Sau poate vrei un Windows Phone? Selectie este mare si iti recomand Nokia datorita camerei inovatoare. Gasesti Lumia 925 (design foarte elegant si "curat", cu o camera care depaseste i5/S3 si sunt la acelasi pret ~15m prin site-uri sigure). Daca mai vrei ceva tips doar spune-ne cu ce anume sa te ajutam. 925 Edited December 10, 2013 by Adrian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut Eu Posted December 10, 2013 Author Report Share Posted December 10, 2013 Ok,multumesc pentru parere si raspunsul rapid mai astept si al opinii si ramane sa iau o decizie.. (chiar daca stiu ca i5-ul e mai bun decat s3(cu cateva milisecunde pe net si alte asemenea) totusi m-as muta pe s3 pt ecranul mai mare si pt faptul ca am cam inceput sa ma cam plictisesc de ios... adk o fi el fluent si mai stiu eu cum dar nu ai mult lucruri de facut si inca un motiv pt care as trece pe s3 este ca am vazut ca tine mai mult bateria decat pe i5...acm nu stiu ce sa cred; deasta astept si parerile mai multor detinatori atat de iPhone 5(eu fiind unul) dar si de l Samsung Galaxy S3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMarius Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 Ok,multumesc pentru parere si raspunsul rapid mai astept si al opinii si ramane sa iau o decizie.. (chiar daca stiu ca i5-ul e mai bun decat s3(cu cateva milisecunde pe net si alte asemenea) totusi m-as muta pe s3 pt ecranul mai mare si pt faptul ca am cam inceput sa ma cam plictisesc de ios... adk o fi el fluent si mai stiu eu cum dar nu ai mult lucruri de facut si inca un motiv pt care as trece pe s3 este ca am vazut ca tine mai mult bateria decat pe i5...acm nu stiu ce sa cred; deasta astept si parerile mai multor detinatori atat de iPhone 5(eu fiind unul) dar si de l Samsung Galaxy S3 Te asigur ca nu e vorba de milisecunde pe net... Am avut colegi cu S3 (au S4 acum daaah) si aveau acel lag. Acum nu iti pot spune ce aveau instalat dar majoritatea nu isi schimbau nici icoanele de pe touchwiz ("android best"). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Toma Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 Uite acesta nu este un forum de Samsung nu stiu de unde ti-a venit tie ideea aceasta iar intre iPhone 5 si S3 nu merita sa faci schimbarea . Nu ca as fi pro unul sau contra celuilat nu-s fan Apple si atat mai putin Samsung (desi Note 3 e o grozavie) Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut Eu Posted December 10, 2013 Author Report Share Posted December 10, 2013 Te asigur ca nu e vorba de milisecunde pe net... Am avut colegi cu S3 (au S4 acum daaah) si aveau acel lag. Acum nu iti pot spune ce aveau instalat dar majoritatea nu isi schimbau nici icoanele de pe touchwiz ("android best"). Deci parerea ta e sa raman pe i5? Parere la care ti foarte mult...I like it Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut Eu Posted December 10, 2013 Author Report Share Posted December 10, 2013 Ce imi puteti spune de bateria celor doua? Eu am inteles ca ar tine mai mult pe s3.... Razvann 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 http://m.gsmarena.com/iphone_5_vs_galaxy_s_iii-review-837p4.php Trimis de pe Nexus 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 Ramai pe iphone ptr ca vei regrata trecerea asta. Sent from my iPad using Tapatalk HD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FGH Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 1.Nu e forum de samsung 2. Iti recomand S3 O spun deoarece am avut si iOS, iar cand am trecut pe android nu am vrut sa mai aud de iphone vreodata. Da, alta e experienta pe un ecran mai mare, dar nu e singurul lucru mai bun fata de i5. Dezavantajul este ca trebuie sa te obisnuiesti cu design-ul ala, dar in rest sigur vei fi multumit de S3. Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpe d'Huez Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 Rămâi deocamdată cu iPhone 5 și treci la S4 sau S5 mai târziu. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 De la iPhone 5 la S3 nu cred ca merita. La S4 ar merita trecerea. Baterie e mai buna pe S3 decat I5, camera la fel, dar S3 are ceva lag, cel putin cu 4.1(asta aveam eu cand am avut telefonul). Daca gasesti S4 la un pret ok, merita S4 in loc de iPhone 5(parerea mea). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katees Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 S3 . Parerea mea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 Daca-ti place sa te joci cu telefonul sau prin telefon(customizari, setari, etc), uita de marul stricat, treci pe android cu ecran si caracteristici cat te tine buzunarul. Daca esti un utilizator de telefon care nu vrea decat sa vorbeasca la telefon si atat, merge si un Nokia 1100 cu lanterna. Evident, glumesc, dar am amici care au S3-4 etc si doar vorbesc la telefon, nimic altceva. Si acesta nu este un forum de Samsung, nici pe departe. Intamplarea face ca sa fie mai multi detinatori de Samsung decat de Iphone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
happyspace Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 Ca posesor de Samsung, iti recomand cu caldura Iphone 5:)) Se misca impecabil, insa daca tot iti iei Iphone 5, ia-ti 5s, are in plus amprenta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 Deci senzorul de amprente, care da rateuri, justifica diferenta de 1000 de lei? Poate unii sunt dispusi sa dea banii astia pentru chestia asta in plus, eu ma multumesc cu face unlock si Unlock pattern. LE: Am aruncat un ochi pe xyzMag si am vazut ca diferenta de pret e de 1200 de lei. Nu va ingramaditi, sunt iphone-uri pentru toti! Razvann and Alpe d'Huez 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpe d'Huez Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 Mai bine S5 decât 5S. Într-adevăr cam scump moftul cu amprenta. Trimis de pe GT-N7100 cu Tapatalk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raul HS Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 Iti recomand cu cea mai mare caldura iPhone 5 nu 5s, nu merita inca banii, dar un 5 e sfant. Daca vrei sa ramai pe android S4 sau Note 2. Pe mine m-a dezamagit S3-ul. Razvann 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut Eu Posted December 15, 2013 Author Report Share Posted December 15, 2013 mda...m-am gandit si la un note 2 si cred ca mi-l doresc mai mult decat s3-ul... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Și îl găsești la un preț bun. Sent from my Toshiba Tablet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielcarpo Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Ar fi aiurea sa treci pe o tehnologie deja depasita si anume s3 . Androidul din cat observ eu are tendinta sa se devalorizeze atât ca valoare monetara cat si ca performanta tehnica foarte repede. Eu zic ca poti obtine un pret bun pe iphone 5 si sa treci la galaxy s4 . As fi zis si de HTC One dar de asemenea am impresia ca începe sa fie pe panta descendenta ca performanta in lumea android. Aceasta e părerea mea iar daca tot doresti sa faci o trecere fa sa fie una valabila. Sent from my Nokia 1020 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Si eu tot de parere ca Note 2, dar mai ales S4 merita... dar depinde cat costa. S3 are destule defecte(l-am avut 10 luni): - negrul "celebru" de pe Amoled noaptea e gri si ai niste punctulte micute negre, dar asta nu te afecteaza, capacul din spate mi s-a luat luciul tinut in husa, marginea mi s-a crapat si mai stiu inca 2 persoane, la toti 3 tinut telefonul in husa, are probleme cu incarcatorul si tot la fel am vazut problema la mai multe persoane, lag in apeluri, contacte, widget-uri cel putin cu versiunea 4.1 care o aveam atunci. S4 se misca foarte ok, dar conteaza la ce pret. Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut Eu Posted December 19, 2013 Author Report Share Posted December 19, 2013 mda... Note 2-ul este mult mai potrivit decat s3-ul.... Innoxius and Feri 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raul HS Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 (edited) mda... Note 2-ul este mult mai potrivit decat s3-ul.... Ionut, am un Note 2 acum. Il iubesc merge perfect, 4.3 android curat, am batut un 5 la speed test si S4, poate am avut noroc cine stie. In ce priveste dimensiunile m-am obisnuit cu el in jumatate de zi, il tin super ok in mana, acum orice telefon mi se pare super mic . Iti recomand un Note 2, gasesti la 14-16 impecabil full box. Edited December 20, 2013 by Raul HS Raul HS 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cikyu Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Salut prieteni, stiu ca este un forum de Samsung si voi primi mai multe raspunsuri sa imi iau Samsung , dar intrebarea mea este urmatoarea: Sa raman in continuare pe iphone 5 sau sa ma mut pe S3 ? iPhone-ul nu ma dezamagit intr-un fel... dar m-as muta pe S3 pt un ecran mai mare...Astept raspunsuri de la detinatori de iPhone dar si S3. Sper sa ma "lamuriti" in luarea acestei decizii... Cand imi veti da raspunsuri pro iPhone as vrea motivul pt care Samsung-ul nu este potrivit si invers. P.S.: Sunt nou pe acest forum, imi cer scuze daca am deranjat pe cineva; daca este cineva amabil sa ma ajute cu mai multe "informatii" in "lumea" android-ului (gen dfu,safemode care sunt pe ios...), si informatii de baza.. Multumesc ! O seara placuta ! descărcare.jpg androidul are plusurile lui: gramada de aplicatii free, costuri minime, dar e si un soft nu la fel de stabil ca cel apple. Eu unul am trecut pe samsung cu android si nu regret. Am avut o problema tehnica cu el si am rezolvat-o direct telefonic cu cei de la Samsung. SuperAmoled-ul e un display perfect, ecran mare, touch-ul functioneaza super. etc. Eu zic sa faci mutarea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts