Clicky

Jump to content

Ma abonez la Cosmote :)

Mihai I.

Recommended Posts

Nu este deloc greseala,oferta este garantata 2 ani(vezi link). Deja poti rupe usa magazinului.....  :D

Oferta este foarte buna. Eu la Vodafone am 700 minute nationale/internationale fix+700 SMS si 1.2GB net si platesc 27 de euro......  :angry: Daca nu eram sub contract cu numarul meu....deja eram la ei.

http://www.dubleazamagia.ro/cosmote.html?utm_source=http://www.cosmote.ro/ro/default.aspx?ns=-10000&utm_medium=500x240flash&utm_campaign=dubleaza+magia

Este o greseala. Acela este abonamentul de 31 de euro. Eu am abonamentul de 15 euro +9 euro internet 2,5GB. Momentan mi se par cele mai bune abonamente de pe piata, daca nu ar mai fi probleme cu semnalul. Plus am luat telefonul la un pret destul de ok la un abonament de un singur an.

Nu insist cu oferta celor de la RDS (Digi Mobil) cu 5GB la 10 Ron. Din punctul meunde vedere este cea mai buna solutie pentru internet mobil...

Nu vad rostul minutelor nelimitate de vreme ce personal nu vorbesc mai mult de 300-400 min/luna pentru care platesc 10-12 Euro...

Cred totusi ca e vorba de o greseala, sunt doua abonamente pe site cu acelasi pret si cu diferente uriase intre ele...:)

Sent via SM-N9005 using Tapatalk

Se pare ca este pe bune. Nu sunt lamurit daca exista si subventii la telefoane in pretul ala...

Revin cu detalii sau daca reusiti sa aflati mai multe mai devreme va rog sa postati. Cred ca devin din nou client Cosmote :))

Eu o sa trec la Vodafone Familia de 15 euro. Mi se pare o oferta mai mult decat decenta cu exceptia traficului inclus, care e cam putin. Daca ii conving sa mai puna ceva trafic, e beton.

Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

Familia este pentru minim doua abonamente/cont din cate stiu eu.

In alta ordine de idei diferenta de trafic inclus este mare, nu stiu daca e chiar ok din punctul asta de vedere (personal consum minim 2GB de net pe luna, fara WiFi).

Da, este pentru 2 abonamente. Am trecut abonamentul sotiei pe numele meu si acum urmeaza sa fac trecerea la Vodafone Familia. Eu consum sub 1 GB, deci nu-mi fac mari probleme, dar cei 250 MB inclusi sunt putini. Vedem ce oferta negociez.

Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

Pentru mine e prea scump ca sa ma faca sa trec la Cosmote. Am un SIM RDS pentru tableta si 8 euro pe luna la Orange (optiunea cu minute si SMS-uri nelimitate in retea, 175 minute nationale si SMS-uri nationale plus 400 de MB Internet mobil). Chiar daca as avea familie, as merge tot pe cartele. Ai controlul mai bun asupra pretului.

• 3 weeks later...
  • 3 months later...

La acest abonament am făcut și eu ieri cerere de portare, urmând să semnez contractul săptămâna viitoare.

Pentru 68 lei, ai totul nelimitat.

Deja o parte dintre prietenii mei au făcut și ei cererile de portare.

Singura chestie este ce se va întâmpla peste 2 ani, in sensul in care trebuie fie sa oprești acest abonament pentru ca sare la 31 de euro, fie să-l transformi în altceva.

Oricum, trebuie citite condițiile, ca tare mi-e teamă că e ceva pe acolo.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

La acest abonament am făcut și eu ieri cerere de portare, urmând să semnez contractul săptămâna viitoare.

Pentru 68 lei, ai totul nelimitat.

Deja o parte dintre prietenii mei au făcut și ei cererile de portare.

Singura chestie este ce se va întâmpla peste 2 ani, in sensul in care trebuie fie sa oprești acest abonament pentru ca sare la 31 de euro, fie să-l transformi în altceva.

Oricum, trebuie citite condițiile, ca tare mi-e teamă că e ceva pe acolo.

Si eu l-am facut si peste 2 ani nu se face 31 daca prelungesti abonamentul...ramane la fel..

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Azi l-am facut si eu si am intrebat explicit despre povestea cu prelungirea.

Raspunsul este scris si in contract: abonamentul va fi 31 de euro, dar se va prelungi cate o luna, asta daca nu va exista aceeasi oferta sau una similara la acea data.

Cu 1-2 luni inainte, vom fi sunati si ni se va propune prelungirea abonamentului.

Oferta este absolut imbatabila.

Cat priveste acoperirea si 3g-ul, cu surprindere constat ca in centrul Calarasiului, acolo unde cand eram la cei rosii, aveam semnal doar la geam, acum am full.

Da, exact asa a fost si la mine. Portare de pe cartela, 200 lei telefonul. La portare de pe abonament, telefonul este gratuit.

Scrie cu litere mici in oferta lor din magazin.