Clicky

Jump to content

Sondaj: În opinia ta, care sunt cele mai bune telefoane ale anului 2013?

ÃŽn opinia ta, care sunt cele mai bune telefoane ale anului 2013?  

265 members have voted

1. 1. Ã?n opinia ta, care sunt cele mai bune telefoane ale anului 2013?

• Allview P6 Quad
      6
    • Allview X1 Soul
      13
    • Allview X1 Soul Mini
      2
    • ASUS Fonepad Note FHD 6
      4
    • BlackBerry Q10
      1
    • BlackBerry Z10
      5
    • BlackBerry Z30
      5
    • E-Boda Eruption V200
      0
    • Evolio Happy
      0
    • Galaxy S4 Active
      5
    • HTC Butterfly S
      7
    • HTC Desire 500
      2
    • HTC One
      135
    • HTC One Max
      17
    • HTC One Mini
      11
    • Huawei Ascend P6
      14
    • iPhone 5c
      5
    • iPhone 5s
      35
    • Lenovo K900
      3
    • LG G Flex
      24
    • LG G Pro
      6
    • LG G2
      97
    • LG Nexus 5
      70
    • LG Optimus G Pro
      4
    • Motorola Moto G
      10
    • Motorola Moto X
      25
    • Nokia Lumia 1020
      41
    • Nokia Lumia 1520
      26
    • Nokia Lumia 520
      10
    • Nokia Lumia 625
      1
    • Nokia Lumia 920
      4
    • Nokia Lumia 925
      17
    • OPPO Find 5
      13
    • Orange Hiro
      1
    • Orange Yumo
      0
    • Samsung GALAXY Note 3
      100
    • Samsung GALAXY S4
      68
    • Samsung Galaxy S4 Active
      6
    • Samsung Galaxy S4 Mini
      5
    • Samsung Galaxy S4 Zoom
      3
    • Sony Xperia M
      1
    • Sony Xperia Z
      17
    • Sony Xperia Z Ultra
      21
    • Sony Xperia Z1
      45
    • Xiaomi Mi-3
      11

Recommended Posts

Cineva a spus pe aici ca Samsung nu a adus nimic nou fata de S3... Inseamna ca eu sunt un prost ca am trecut de la S3 la S4? iar Note 3 este peste S4 (dar e prea mare pentru mine).

Gorilla Glass 3 fata de 2, ecran mai mare sau egal cu versiunea anterioara in dimensiuni aproape identice. Aici doar LG sta mai bine. Uita-te la Sony, Nokia,iPhone cat de mari au marginile.., 3GB Ram, camera mai buna decat pe S3, filmare 4K (nu zic ca e utila, dar e altceva), bateria mai buna decat Note 3, doar HTC One Max sa aiba..( "te rogi" la el 1 zi intreaga sa se descarce "si nu vrea" ), bluetooth 4.0, infrarosu, ecran mai bun ca S3 crede-ma.. negrul acum noapte e negru nu ca pe S2, S3. Ce vroiai sa aduca mai mult Samsung. O sa zici ca 2 difuzoare, un aluminiu si sa nu spui ca ultrapixeli :D. Nu am vrut sa fiu rau.., dar cum poti sa spui ca S4 si Note 3 sunt doar un S3 cu putin in plus.

Dupa parerea mea LG G2 si Note 3 sunt cele care se dueleaza. Procesoare de ultima generatie, camera foarte buna (adica nu ca altele gen Nokia 1020, care e mult peste, dar ca telefon... sau HTC One care scoate poze doar noaptea bune sau peste nivelul acestora), baterie de peste 3000 care chiar tine, filmeaza cel mai bine din toate telefoanele enumerate.

Asta este parerea mea si inca odata nu am vrut sa critic.

LG G2, HTC One, Nexus 5 si Note 3 sunt favoritele mele....Nu inteleg ce cauta telefoane de la marci no name precum Allview :))

Dupa Samsung, Allview vinde cele mai multe telefoane in Romania, iar X1 Soul poate fi considerat device premium.

Pana acum se pare ca razboiul e intre Note 3 si G2, in timp ce One n-are nici o treaba si ajunge la finish :D.

Abia printr-un sondaj iti dai seama cat de mult pune lumea pret pe un design misto, sa simti ceva premium in mana . Un telefon de marime medie cu ecran foarte bun, nu foarte mare. Nu cele mai noi procesoare , nu televizoare in buzunar. Ceva care sa satisfaca nevoile zilnice. Cum altfel sa explici voturile alea  :D

Am trait s-o citesc si pe asta. One e de marime medie  :)) ? E mare. Azi am vazut un HTC One Max (sau cum se numeste). Ala e URIAS. Nu ma mira faptul ca One e in top si aici.

Cineva a spus pe aici ca Samsung nu a adus nimic nou fata de S3... Inseamna ca eu sunt un prost ca am trecut de la S3 la S4? iar Note 3 este peste S4 (dar e prea mare pentru mine).

Gorilla Glass 3 fata de 2, ecran mai mare sau egal cu versiunea anterioara in dimensiuni aproape identice. Aici doar LG sta mai bine. Uita-te la Sony, Nokia,iPhone cat de mari au marginile.., 3GB Ram, camera mai buna decat pe S3, filmare 4K (nu zic ca e utila, dar e altceva), bateria mai buna decat Note 3, doar HTC One Max sa aiba..( "te rogi" la el 1 zi intreaga sa se descarce "si nu vrea" ), bluetooth 4.0, infrarosu, ecran mai bun ca S3 crede-ma.. negrul acum noapte e negru nu ca pe S2, S3. Ce vroiai sa aduca mai mult Samsung. O sa zici ca 2 difuzoare, un aluminiu si sa nu spui ca ultrapixeli :D. Nu am vrut sa fiu rau.., dar cum poti sa spui ca S4 si Note 3 sunt doar un S3 cu putin in plus.

Dupa parerea mea LG G2 si Note 3 sunt cele care se dueleaza. Procesoare de ultima generatie, camera foarte buna (adica nu ca altele gen Nokia 1020, care e mult peste, dar ca telefon... sau HTC One care scoate poze doar noaptea bune sau peste nivelul acestora), baterie de peste 3000 care chiar tine, filmeaza cel mai bine din toate telefoanele enumerate.

Asta este parerea mea si inca odata nu am vrut sa critic.

Cred ca eu am spus asta. Dar nu am spus ca nu a adus nimic nou ci ca doar nu au inovat. Spuneam ca ne-au oferit aproape acelasi s3 (lucru recunoscut de tine "dimensiuni aproape identice"). A inova nu cred ca inseamna sa pui gorilla glass 3 sau FHD, lucru ce il regasim pana si la allview. Chiar ma faci sa rad. Ei nu au inovat ci doar au tinut pasul cu restul. Ca au pus 3 gb de ram... ca sa faci ce? Spune-mi si mie ce faci cu 3 gb de ram si nu faci cu 2 gb? Asta numesti tu inovatie? Plus ca fata de s3 s-a mai ales si cu ceva probleme pe la baterie. Nu vreau sa fiu rautacios dar samsung anul acesta din punctul meu de vedere au inovat doar in "masluitul" testelor benchmark. Iti reamintesc niste lucruri foarte importante si anume ca la lansarea lui S4 lumea a fost foarte dezamagita din cauza a ceea ce am spus mai sus. Dar la lansarea lui One sau moto x a fost acel efect de wow. Deci repet: a pune FHD, gorilla glass 3 sau 3 gb de ram nu inseamna inovatie. Nu am spus ca e un telefon rau. Oricum cand dai niste bani pe un telefon... ti-e cam greu sa recunosti ca celalalt ar fi fost mai bun sau mai wow. De asta votul acesta mi se pare unul subiectiv.

Am trait s-o citesc si pe asta. One e de marime medie  :)) ? E mare. Azi am vazut un HTC One Max (sau cum se numeste). Ala e URIAS. Nu ma mira faptul ca One e in top si aici.

Cand a aparut era cam mare :D Acum majoritatea telefoanelor sunt cam la fel. Daca il compari cu Max poti spune ca e chiar pitic  :))

In fine, depinde de marimea mainii tale. One nu mi se pare mare avand in vedere ca il pot utiliza cu o singura mana. 

Edited by Stefan M.

Am vazut si HTC One Mini. HTC One se misca bine, arata bine, e telefonul anului in opinia mea. Un bila alba pentru One mini e ca avea aceeasi versiune de Android si de Sense ca HTC One, cel putin pana acum.

Am fost subiectiv si am votat S4 pentru ca il am si indeplineste aproape toate criteriile pe care le-as dori de la un telefon. Daca n-ar fi fost cat o paleta de tenis, probabil as fi votat Note 3, pentru ca este peste S4 si stie sa faca mai multe, dar dimensiunea ecranului e un turn-off pentru mine.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Sa vedeti ce repede va obisnuiti cu Note 3 ...:))

Cine il critica l-a tinut in mana doar 5 minute si cu asa ceva te poti obisnui doar in cateva zile. Am inlocuit Htc One cu Note 3 si sincer nu imi pare rau.

Si oricat de proprietar de Samsung as fi, Htc One este exceptional, peste S4 daca ma intrebati pe mine :)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Serios? Ai aici un mic filmuleț cu Nexus 5 și Qualcomm Dalvik din Moto X. Ia în calcul ca Samsung e tăticul cheatarilor când vine vorba de benchmark-uri. 3 GB RAM? Doar pe hârtie, defapt 2.3, din care și ăștia sunt ocupați cu bloatware. Cu un mic calcul ajungi tot la 1.8-1.7 disponibili, deci și aici e doar de ochii lumii. Sa nu mai lungim vorba și sa o spun în câteva cuvinte, când vine vorba de performanta Note 3 nu e peste concurenta cu S800. Dacă vorbim și de utilitate, atunci asa e.

Trimis de pe Nexus 4

Eu am votat, doar pe criteriul subiectiv al inovației aduse (dacă mai vorbim astăzi de așa ceva) și a balanței calitate/preț.

HTC a inovat foarte mult în 2013 pe partea de design, cameră (față de precedentele modele), Sense UI. M-am jucat ceva timp cu el într-un showroom și e wow :D.

Apoi urmează Nokia care au mai adus ceva schimbări pe la o cameră :D (1020), și care la fel l-am găsit într-un showroom. Arată bine, cu finisajul mat, este solid, dar scump cu năbădăi, cel puțin acum.

Pe 1520 l-am luat în calcul pentru că e vârful de gamă.

520-preț foarte bun, calitate excelentă inclusă în preț, puținele cazuri de ieftin dar bun.

Samsung nu a inovat deloc anul acesta (părere strict subiectivă), nici la Note nici la S4, decât la optimizări pentru benchmark-uri să fie cifrele cât mai mari și amețitoare. Un Note 3 mi-a spart ochii cu culorile sale suprasaturate.

LG mai adaugă un an în care se mulțumesc să fie băieți cu bun simț și nu să se facă chiar vizibili, Huawei nu există, ZTE la fel, Apple la fel, Sony la fel, Oppo mai fac și ei câte ceva etc.(păreri subiective).

Acum sper să nu supăr pe nimeni că na așa sunt eu mai colțat un pic :D.