Innoxius Posted August 30, 2020 Author Report Share Posted August 30, 2020 Poliția germană și cea rusă au găsit, prin cooperare rodnică, o metodă eficientă de a reține oamenii în casă în vremea Covid-ului. Patrulează pe străzi și fac anunțuri din mașină cu megafoanele. În Germania, în limba rusă. În Rusia, în limba germană. Greuceanu, Feri, Alpe d'Huez and 3 others 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted October 2, 2020 Author Report Share Posted October 2, 2020 Patriotism Ieri, am găsit-o pe nevastă-mea cu un ungur în pat. – Şi ce i-ai spus? – Păi ce să-i spun?! Eu sunt român, nu vorbesc ungurește ! pedro2767, nick5roo, Feri and 1 other 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted November 4, 2020 Author Report Share Posted November 4, 2020 Un ardelean intră într-un bar din New York . Barmanul îl ia tare, din prima și îi spune că în acest bar se bea numai pe pariu. - Domnule, pun pariu cu tine că nu poți să bei o sticla de whiskey, în 30 de minute. Ardeleanul, nici una nici alta, își cere scuze, iese din bar și revine peste vreo 10 minute înapoi, pune banu' pe tejghea și acceptă provocarea. Barman-ul îi dă sticla, ardeleanul o termină în 10 minute. Barmanul, stupefiat. - Domnule, n-am crezut că așa ceva e posibil. Nimeni nu a mai reușit! Ardeleanul: - Nici io n-am crezut, da' m-am dus la baru' de vis-a-vis, să verific! Mihai, Greuceanu, callatis06 and 3 others 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted November 18, 2020 Author Report Share Posted November 18, 2020 Bai, sa nu inchideti forumul. Unde mai pun eu bancuri cu mine? - Servus, Todore! Hát, ce drac faci? - No servus, Laci... Iacătă, plimb melcu'! - Mno, da' fain melc ai, Todore ! - Poi, am fost avută altu' mai fain, da' mni-o scăpat... Greuceanu, pedro2767, Feri and 1 other 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greuceanu Posted November 21, 2020 Report Share Posted November 21, 2020 Un tip intră într-o farmacie și cere în grabă farmacistei: -Un prezervativ, vă rog!Aceasta, cu o privire nedumerită întreabă: - Numai unul doriți? - Da, încerc să mă las.Trimis de pe Galaxy Note8 Feri, StelianG and pedro2767 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greuceanu Posted November 24, 2020 Report Share Posted November 24, 2020 Știți de ce Dragnea are în casă numai gresie în toate camerele?Pentru că îi e frică de parchet.Trimis de pe Galaxy Note8 Feri and pedro2767 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StelianG Posted December 17, 2020 Report Share Posted December 17, 2020 Bune bancuri😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted September 7, 2021 Author Report Share Posted September 7, 2021 nick5roo, Greuceanu, pedro2767 and 1 other 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted November 9, 2021 Author Report Share Posted November 9, 2021 Eva: Adame, tu ma mai iubesti? Adam: Vezi o alta optiune prin zona? Greuceanu, pedro2767 and nick5roo 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted November 23, 2021 Report Share Posted November 23, 2021 Nimeni: nimic Elon: Am thinking of starting new university: Texas Institute of Technology & Science Sursa: twitter-ul lui Elon. Feri and Innoxius 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now