Innoxius Posted April 29, 2015 Author Report Share Posted April 29, 2015 O sotie deretica prin casa cand dintr-o data isi vede activitatea intrerupta de cateva batai in usa. Deschide usa, iar in prag vede un barbat care o intreaba: - Esti posesoare de vagin? Femeia ii tranteste dezgustata usa in nas. A doua zi, scena se repeta. Femeia aude batai in usa, iar acelasi barbat ii pune aceeasi intrebare: - Esti posesoare de vagin? Si de data aceasta ii tranteste usa in nas. Nervoasa, ii povesteste seara sotului intreaga intamplare. Acesta ii spune ingrijorat: - Iubito, imi iau maine liber si stau acasa, in cazul in care individul indrazneste sa apara iar. Urmatoarea dimineata, cuplul aude batai in usa. Sotul ii sopteste sotiei: - Iubito, eu o sa ma ascund dupa usa si ascult. Daca e acelasi individ, vreau sa ii raspunzi "da" la intrebare pentru ca vreau sa stiu unde intentioneaza sa ajunga. Sotia da din cap, semn ca a inteles, si deschide usa. In prag, acelasi barbat cu aceeasi intrebare: - Esti posesoare de vagin? - Da! Raspunde femeia. - Ce bine! Atunci te superi daca ii zici sotului tau sa il lase in pace pe al nevestei mele si sa inceapa sa il foloseasca pe al tau? Denis Bogdan, candrei, Feri and 7 others 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted April 29, 2015 Report Share Posted April 29, 2015 E tare aia cu Allview Andrei P. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted May 7, 2015 Author Report Share Posted May 7, 2015 La un restaurant, o mama sta la masa cu baietelul ei de 10 ani. Copilul se joaca prosteste cu o moneda de 10 bani, o baga in gura, si la un moment dat o inghite din greseala. Incepe sa tuseasca. Se pare ca se asfixiaza. Mama striga dupa ajutor, in timp ce copilul incepe sa se faca vanat. De la o masa vecina, sare un domn si ii trage copilului pantalonii jos, si il strange tare de testicule! Copilul urla de durere si scuipa moneda din gat. Mama e uluita, si dupa cateva minute, ii multumeste domnului: - Ati fost extraordinar, credeam ca o sa-mi moara copilul! Sunteti medic? Domnul ii raspunde: - Nu, doamna, eu lucrez la ANAF. Asa procedam noi de regula ca sa facem pe oricine sa scuipe si ultimul banut! pedro2767, Feri, Andrei P. and 7 others 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 Ha ha ha, stiu bancul demult dar rad cu pofta de cate ori il citesc loool Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted May 7, 2015 Author Report Share Posted May 7, 2015 Atunci, poate pe asta nu-l stiai Judecatorul la un proces: - Doamna, expuneti pe scurt cauza! - Domnule judecator, paratul m-a tarat cu forta in pat, dupa care m-a injosit teribil! - Prin ce fel de activitati v-a injosit? - Nu prin activitate, ci prin inactivitate! rocada, Alpe d'Huez, Andrei P. and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted May 9, 2015 Report Share Posted May 9, 2015 Pe la vreo 10-11 ani am inghitit si eu o moneda de 50 de bani..vad ca n.am murit încă. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted May 9, 2015 Author Report Share Posted May 9, 2015 Pai, sa vedem: venituri de 0,50 lei inseamna impozit de 0,50 x 0,16 = 0,08. Dar, la ANAF se rotunjeste in sus, la leu. Deci, vei avea de plata 1 leu. Pierderea ta 50 bani. Eu zic sa nici nu incerci sa o scoti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted May 9, 2015 Report Share Posted May 9, 2015 )) Serios..oare a iesit? Ca n.as vrea sa mă dezgroape un pungas si sa mă taie, stiind ca am bani in burtă. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted May 9, 2015 Author Report Share Posted May 9, 2015 Prea tarziu. Deja, online-ul stie ca ai bani in burta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scootch98 Posted May 9, 2015 Report Share Posted May 9, 2015 Stiam eu ca Sebi are valoare . Razvann, Alpe d'Huez, Innoxius and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted May 9, 2015 Report Share Posted May 9, 2015 Scăzută. ) 5 bani, 10 bani, 15, 25 de bani. )))) Scootch98 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted May 9, 2015 Report Share Posted May 9, 2015 Pe la vreo 10-11 ani am inghitit si eu o moneda de 50 de bani..vad ca n.am murit încă. asta ne spune ca @Sebi are maxim 21 de ani... http://www.bnr.ro/Monede-si-bancnote-in-circulatie-724.aspx daca in schimb e moneda pre-decembrista... inseamna ca @Sebi e batran rau... Innoxius, candrei and Sp1tfire 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted May 9, 2015 Report Share Posted May 9, 2015 Am șaișpe, deci cam acum 5-6 ani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted May 9, 2015 Report Share Posted May 9, 2015 E încă godac. Via Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted May 9, 2015 Report Share Posted May 9, 2015 eu am zis "decat" maximul... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted May 11, 2015 Author Report Share Posted May 11, 2015 Vladimir Putin viziteaza o scoala din Moscova. Intr-o clasa el le vorbeste copiilor despre cat de puternica e Rusia si cum are grija de oameni. La sfarsit , a dorit sa raspunda la niste intrebari din partea micutilor. - Eu sunt Sasa si vreau sa-mi raspundeti la doua intrebari: De ce Rusia a anexat Crimeea si de ce Rusia a trimis trupe in Ucraina ? Putin rasunde: - Intrebarile sunt bune , imi pare bine ca m-ati intrebat! In acest moment se aude soneria si copiii ies in pauza. Dupa pauza, sesiunea de intrebari se reia. - Eu sunt Misa si as vrea sa imi raspundeti la patru intrebari: De ce Rusia a anexat Crimeea ? De ce Rusia a trimis trupe in Ucraina ? De ce a sunat de pauza cu 20 minute mai devreme ?Unde e Sasa ? ionel, Alpe d'Huez, Feri and 7 others 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedro2767 Posted May 12, 2015 Report Share Posted May 12, 2015 Iubitul... mângâind zona intima a iubitei zice : acesta este domeniul meu, aici voi pune cartofi... dar după câteva minute adoarme. În următoarea seara, mângâind iarăși zona intima a iubitei zice : acesta este domeniul meu, aici voi planta ceapa... dar după câteva minute adoarme. În seara următoare, iubita lui ia inițiativa și spune : auzi mai agronomule, dacă în seara aceasta nu plantezi vreun morcov, eu dau tarlaua în arenda. Andrei P., Feri, Sp1tfire and 7 others 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Bogdan Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 Bai Ioane, s-au dat prime de Pasti la tine la munca?-Da!-Cât a luat directorul?-În jur de 5000.-Si adjunctul?-În jur de 2000.-Si tu?-Înjur de azi dimineață. Alpe d'Huez, Innoxius, rocada and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 16, 2015 Report Share Posted May 16, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted May 18, 2015 Author Report Share Posted May 18, 2015 Dupa ce a auzit ca unul dintre pacientii sai dintr-un spital pentru persoanele cu afectiuni psihice a salvat un alt pacient care incercase sa se sinucida, scotandu-l dintr-un bazin cu apa, directorul unitatii medicale a revizuit dosarul salvatorului si l-a chemat in biroul sau. - Maricele, dosarul tau si comportamentul tau eroic imi spun ca esti pregatit sa mergi acasa. Inainte sa pleci, trebuie sa iti spun insa, cu parere de rau, ca barbatul pe care l-ai salvat s-a spanzurat mai apoi. - Ce spuneti, dom' doctor? Nu-i adevarat. Nu s-a spanzurat, l-am atarnat eu la uscat. Kali, Denis Bogdan, pedro2767 and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted May 22, 2015 Author Report Share Posted May 22, 2015 Un cercetator, observand ca are ceva probleme cu chiuveta din bucatarie, a fost nevoit sa cheme un instalator. in urmatoarea zi, instalatorul a venit, a strans cateva suruburi, a infiletat cateva chestii, apoi totul a functionat ca inainte. Cercetatorul a fost multumit. Totusi, cand instalatorul i-a dat nota de plata, acesta a fost socat: - Asta inseamna o treime din salariul meu lunar!!! Pana la urma, totusi a platit, iar instalatorul i-a zis: - Va inteleg, sa stiti. De ce nu veniti la firma noastra, sa depuneti dosarul pentru o slujba de instalator? Veti castiga de trei ori mai mult decat o faceti acum. Dar nu uitati, cand depuneti dosarul, sa le spuneti ca ati terminat doar 7 clase. Nu le plac oamenii educati. Prin urmare, cercetatorul nostru si-a luat o slujba de instalator, iar viata lui a devenit mai usoara din punct de vedere financiar. Tot ce trebuia sa faca era sa stranga un surub-doua. Intr-o zi, seful companiei a hotarat ca fiecare angajat trebuie sa se duca la seral, pentru a-si termina si clasa a 8-a. Omul nostru a trebuit sa mearga, evident. S-a intamplat ca primul curs sa fie de matematica. Profesorul, vrand sa vada nivelul de cunoastere al studentilor, i-a intrebat formula ariei cercului. Cel pe care l-a numit a fost chiar cercetatorul. Ajungand la tabla, si-a dat seama ca a uitat formula, asa ca a inceput sa o deduca. A umplut tablele cu integrale, diferentiale etc. La sfarsit, rezultatul pe care-l avea era "minus pi R patrat". Neconvenindu-i acel minus, s-a apucat iarasi de calcule, de la inceput. Nimic nu s-a schimbat, tot acelasi rezultat... De fiecare data a obtinut aceeasi chestie. S-a uitat putin spre clasa speriat, moment in care a observat ca toti instalatorii ii sopteau: - Schimba ba limitele de integrare!!!! ionel, Feri, Alpe d'Huez and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AeRoDiNaMiC Posted May 22, 2015 Report Share Posted May 22, 2015 Sotul statea linistit in fotoliu su urmarea meciul cu atentie, iar harnica lui sotie spala vasele ca de obicei dupa masa, cand se infunda scurgerea. Si normal il roaga pe sot sa incerce sa rezolve acea problema, cu un ton mai ridicat acesta ii raspunde "nu sunt instalator', la fel se intampla si cu masina de spalat, intrerupatorul, usa de la intrare, "nu sunt electrician, etc". Si pleaca omu la o bere cu baietii si la intoarcere toate erau reparate. Sotul : vezi draga ca te-ai descurcat singura. Sotia: nu draga ca vecinul Cornel s-a priceput. Sotul: perfect, dar asa gratis? Sotia : poiii... A zis sa ii cant o melodie sau sa ma culc cu el. Sotul: perfect...si ce melodie ai cantat? Sotia: iubitule dar eu nu sunt cantareata Trimis de pe HTC M8 folosind Tapatalk Feri, Innoxius, Razvann and 4 others 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted May 22, 2015 Author Report Share Posted May 22, 2015 COMUNICAT Ca urmare a situației tensionate din Ucraina, la recomandarea Consiliului NATO și a Uniunii Europene, președintele Klaus Iohannis a semnat un Decret, pentru ca populația adultă a României să fie înarmată. Femeile vor primi puști, iar bărbații vor primi puștoaice! Feri, ionel, Andrei P. and 5 others 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted May 22, 2015 Report Share Posted May 22, 2015 Cred ca l.am mai spus. Daca da scuze , dar mi se pare foarte tare. Bula se duce la taicasu si il intreaba: Tata care e diferenta intre practic si teoretic? Pai Bula uite cum facem, du.te la maicata si intreab.o daca pentru 100 de euro se culca cu vecinul. Se duce Bula, o intreaba, sta ea se gandeste si face pai da. Dupa se duce Bula la tasu si ii spune.. acesta ii spune sa o intrebe si pe sorasa lafel dar pentru 50 de euro daca ar fi de acord sa se culce cu vecinul. Sorasa sta ceva pe ganduri si zice ... ca da. Se duce Bula la taicasu ii spune si ce a zis sorasa. Tatal: Bula sa iti explic cum sta treaba acum la ce mI întrebat tu. Teoretic aveam 150 de euro, practic avem 2 cu*ve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted May 28, 2015 Author Report Share Posted May 28, 2015 Doamna, catre menajera: - Cred ca sotul meu are o relatie cu secretara. Menajera: - Stiti dumneavoastra sigur, sau o spuneti asa doar ca sa ma faceti pe mine geloasa? Sebi, Alpe d'Huez, Denis Bogdan and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts