rocada Posted May 18, 2014 Report Share Posted May 18, 2014 Doua colege de serviciu. Una venea mereu îmbracata corespunzator vremii, cealalta nu. - Fata, cum stii mereu cum sa te îmbraci? Când e soare îti iei palarie, când ploua îti iei umbrela… La ce post meteo te uiti? - Pai e simplu… În fiecare dimineata ma uit sub cearsaf sa vad cum îi sta asezata lui barbata-meu! Daca e pe partea stânga înseamna ca ploua! Daca e pe partea dreapta înseamna ca e frumos afara! - Pai si daca e dreapta? - Dar ce, aia mai e vreme de iesit din casa? Scootch98 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocada Posted May 19, 2014 Report Share Posted May 19, 2014 Un tip firav intra în lift si se loveste de un zdrahon de vreo 2 metri. Începe acesta sa se uite uimit la namila de om si nu-i vine a crede ca natura poate crea un asemenea monstru. Vecinul de lift vazând interesul vadit al nou-venitului, îi spune: - Înaltimea - 230 cm, greutatea - 150 kg, oul stâng- 2 kg, cel drept - 3 kg, penisul - 25 cm în lungime si 10 în grosime… marocan Shakush Tefum. Firavul îsi pierde cunostinta si cade jos, dar marocanul îl readuce în simtiri si-l întreaba: - Ce ai patit, domnule? - Puteti sa mai repetati ceea ce mi-ati spus înainte de a lesina? - Pai, dupa cum te uitai la mine, am hotarât sa-ti raspund la întrebarile care mi se pun de obicei: înaltimea - 230 cm, greutatea - 150 kg, oul stâng - 2 kg, cel drept - 3 kg, penisul - 25 cm în lungime si 10 în grosime, sunt de origine marocana si ma cheama Shakush Tefum. - Slava Domnului, eu am înteles "si-acus te f*t! Mihnea, Sebi, aurel.anghelescu and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocada Posted May 20, 2014 Report Share Posted May 20, 2014 - I-am cumpărat soției mele pentru ziua ei de naștere un lanț. - Bine ai făcut, prietene, și eu abia o țin pe-a mea. Feri and Sebi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocada Posted May 20, 2014 Report Share Posted May 20, 2014 Învățătorul a scris în carnetul elevei: - “Liliana vorbește prea mult." Tatăl, semnând observația de luare la cunoștință, adaugă: - Dacă i-ați cunoaște mama… Scootch98, n_iulian, Feri and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocada Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 Victor Pițurcă după victoria împotriva Albaniei: „Putem învinge orice echipă în momentul ăsta". De frică să nu dea piept cu România, mai multe echipe s-au retras departe de noi, tocmai în Brazilia, unde vor juca între ele un fel de Campionat Mondial. Niște căcăcioși, ce mai! Feri, Mihnea, Innoxius and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocada Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 Ion si Gheorghe la Paris. Intra ei intr-o cafenea, cer cite o cafea. Vine chelnerul cu cafelele. Bea Ion primul din cafea si incepe sa plinga. - Ce s-a intimplat mai, Ioane, intreaba Gheorghe? - Mi-am adus aminte de mama saraca, ca nu este si ea aici sa vada frumusete de oras! Bea si Gheorghe din cafea si incepe sa plinga. - Ce s-a intimplat ma,i Gheorghe, de ce plingi? - Mi-am adus aminte de tata ca nu-i aci sa-si bage p**a in ma-ta ca nu mi-ai spus ca frige cafeaua! Andrei P. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocada Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 - De ce l-au dat afară pe Popescu? întreabă un șofer despre un coleg. - Păi a intrat în biroul directorului fără să ciocăne. - Åži ce dacă, s-a mai întâmplat. - Da, dar nu cu camionul! Sebi, Feri, ionel and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocada Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 Un taxi ajunge in viteza in port, un barbat coboara foarte grabit reuseste sa isi arunce valiza pe un vas care se afla cam la 25 de metri de mal, sare in apa si dupa o repriza de inot viteza reuseste cu ultimile puteri sa se urce la bord. In timp ce incerca sa isi stoarca apa din haine ii spune marinarului de langa el: - Nu a fost usor, dar mi-a reusit! - Aveti dreptate domnule, dar puteati astepta două minute pana ajungeam la mal… Andrei P., Feri and Innoxius 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocada Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 Patru prieteni jucau poker. Pe masa tigari, telefoane mobile, scrumiere pline, etc. La un moment dat suna un telefon. Unul dintre ei raspunde: - Da... bine draga, cu niste prieteni...ce spui?...o blana?...2000 de dolari?... dar nu-i cam mult?...a! e naturala... bine cumpar-o. Inchide telefonul, mai joaca ce mai joaca, suna din nou. Raspunde. - Da...nu ti-am zis? cu niste prieteni... ti-ai gasit masina? cat costa? ... 20000 de dolari?!? da' nu-i cam mult? ... a e noua... scaune de piele...full-options... bine, cumpar-o. Inchide telefonul si se apuca din nou de jucat. Peste cateva zeci de minute suna din nou. Raspunde. - Da... ti-am mai zis, cu niste prieteni... a venit omul cu casa?!? ce casa? ce om? a... agentul.... cat costa?... 500.000 de dolari?!?! dar nu-i cam mult?... a are 20 de camere... 8 bai... doar ne mutam... bine, bine, cumpar-o. Pa. Inchide telefonul dupa care il arunca pe masa si zice: - Al cui dracu' e telefonul asta, ca a inceput sa ma enerveze ?! Scootch98, Andrei P., n_iulian and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocada Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 New York, cartierul Bronx, zi insorita, caldura infernala. Doi indivizi intra intr-un mic apartament, calduros si umed, tarand un tanar slabut. In interior e Big Leroy, un negru enorm, transpirat, puturos, cu moaca de prost dispus, o scobitoare in gura, isi curata unghiile cu o maseta. Unu dintre indivizi zice: - Auzi Big Leroy, seful il trimite pe asta sa-i maresti curul... Zice ca e ca sa invete minte sa nu mai faca pe grozavul cu oameni nostri din cartier. Victima striga disesperata si cere iertare. Leroy nici nu clipeste, il ignora si spune: - Puneti-l in coltul acela, ma ocup eu de puiul asta de catea imediat ce termin. Indivizii ies si tanarul se roaga: - Domnule Leroy, va rog, nu-mi faceti asta, dati-mi drumul, eu n-am sa povestesc la nimeni ca m-ati lasat sa plec fara sa fiu pedepsit... Leroy tuna: - Taci bai, si stai cumintel la coltul tau! Cinci minute dupa, se intorc indivizii cu alta victima: - Big Leroy, sefu il trimite si pe asta sa-i tai amindoua picioarele si sa-i scoti ochii ca sa invete sa nu-l mai fure. Leroy cu voce grava: - Lasati-l tot acolo la colt, ca ma ocup acusica. Putin mai tarziu sosesc aceiasi indivizi, tarand a treia victima: - Big Leroy, zice sefu ca lui asta sa-i tai putza ca sa invete sa nu se mai bage pe iubita lui. Ah, si sa-i mai tai si limba si toate degete sa nu mai aiba nici cea mai mica sansa de a se atinge de alta femeie in viata sa. Leroy cu o voce de mormint: - E ca si rezolvat. Pune-l linga ceilalti nemernici. Cand tipii pleaca, prima dintre victime sopteste catre calau: - Domnule Leroy, cu tot respectul, e doar ca sa va ajut sa evitam confuziile, eu sunt acela cu curul, sa nu uitati... Mihai, Andrei P., Scootch98 and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Nu pot să zic nimic... Trimis dupe racheta de G-Pad a soției. ionel, 083anu, Sebi and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Descrierea zice totul. Trimis de pe al meu veceu, folosind Tapatalk 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted June 6, 2014 Author Report Share Posted June 6, 2014 Luati-o de aici, ca râd intr-una Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Se duce unul la un magazin de lenjerie intima sa ii cumpere iubitei lui o pereche de chiloți sexy.Intra in magazin si zice:- Nu va suparati, vreau sa ii fac iubitei mele un cadou - o pereche de chiloti sexy...- Sigur, ce varsta are ea? Ca sa vedem ce marime i s-ar potrivi.- E in clasa a 9-a...- Si mai exact?! Intreaba vanzatoarea..- A 9-a "C"! 083anu, Innoxius and Sebi 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Descrierea zice totul. Trimis de pe al meu veceu, folosind Tapatalk 14 pai... descrierea e pusa de MINE la MINE pe pagina de FB... cum dreq sa un "zica totul"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Ușor, ca ma nenorocești. Credeam ca ai văzut la altcineva pe pagina. Trimis de pe al meu veceu, folosind Tapatalk 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocada Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Monica Gabor și Irinel Columbeanu închiriază o cameră la ultimul etaj la Intercontinental.Monica Gabor ia liftul iar Irinel Columbeanu fuge pe scări în sus. A doua zi faza se repetă: Monica Gabor ia liftul, Irinel Columbeanu fuge pe scări. În a treia zi când apar iarăși cei doi, recepționerul întreabă: - Irinel Columbeanu, scuză-mă că te întreb, dar dacă alergi până sus pe scări, când ajungi sus ți se mai ridică? - De sculat nu mi se mai scoală… dar scot o limbă! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Nici nu mă miră... Trimis dupe racheta de G-Pad a soției. Sebi, Mihai, Andrei P. and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocada Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 O femeie discută cu o prietenă despre soțul ei:- I-am spus că nu mai stau cu el și că bag divorțul după care am ieșit în grădină să mă liniștesc …- Åži el ce-a spus? întreabă curioasă prietena.- Păi după câteva minute am auzit o bubuitură…- Vai Dumnezeule. Doar nu s-a împușcat?- Nu!… A deschis o șampanie mizerabilul! 083anu, Sebi, Parintzelu and 4 others 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocada Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Creierul face adunare pe organe: - Am hotărît să dăm afară un organ, ca să ne putem mișca mai repede, pentru economie de energie. Se scoală inima: - D-ați să dăm afară un plămîn! Creieru: - Nuuu, dacă se ofileste al doilea, murim! Se scoală un maț: - D-ați să dăm afară un rinichi! Creierul: - Nuuu, dacă se opreste al doilea, murim! Se scoală BIATA p...ă: - D-ați afară apendicita, fără apendicită omul trăiește! Creierul: - Am hotărît, dăm afară APENDICITA! Se scoală apendicita: - Am știut, cum se scoală p...a creierul nu mai gîndește! Scootch98, Sebi, Parintzelu and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Ce temă faina ai la Swift.. posted from my g2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Am văzut, dar eu trebuie să o cumpăr... posted from my g2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Nu o ai gratis? Trimis de pe celalalt veceu,folosind Tapatalk 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Tema aceea. posted from my g2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted June 11, 2014 Author Report Share Posted June 11, 2014 First Warning !!! Here Only Jokes Allowed !!! rocada 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts