Feri Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 Hai ca bag si eu una din preferate.....este cam lung intro dar merita ascultat. http://www.youtube.com/watch?v=abZlWqVeLzg Gabriel M. and Alpe d'Huez 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladmihail Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 Vad ca se posteaza foarte mult off-topic. Rog postarea(cu link de youtube sau orice altceva) a pieselor care va plac in prezent (fara nicio problema se poate sa va placa si in prezent o melodie veche). Recomand celor ce vor sa posteze mai multe melodii sa nu faca mai multe posturi si sa puna fara link toate piesele placute. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 Si ceva mai nou... Gabriel M. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FGH Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Care ai pus-o mai sus e super...Imi amintesc ca o ascultam acum cativa ani. Cat am cautat-o da nu mai stiam cum se numea . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANdroid Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 , cineva spunea mai sus ca pe vremuri apuse erau 10 tipuri de rock ?!?, nu vreau sa comentez spun doar ca ascultam si ascult in continuare, Dire Straits, Beatles, Bon Jovi, Eric Clapton, Tina Turner, AC DC, Metallica si de ce nu Compact, Pasarea Colibri, Phoenix, IRIS, Cargo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 In week-end am fost la mare si am umplut bus-ul cu 8 locuri pe care il am, cu prieteni de-ai fiica-mii. Evident ca atat la ducere cat si la intoarcere am ascultat numai muzica asa zis noua. Chiar m-am straduit sa gasesc ceva de inteles sau ceva care sa-mi placa in muzica asta. Din pacate, in afara de niste ritmuri repetate pana la paroxism, generate de un calculator, nu am auzit. Cateva piese, mi-au dat un indiciu cum ca ar avea oarecare linie melodica, insa tot un pc le facuse. Chiar nu pot intelege cum se poate compara o....sa-i zic melodie?...cu o piesa rock, unde niste instrumentisti foarte talentati canta sincron niste partituri, unele extrem de complexe. Nu blamez pe nimeni, fiica mea asculta asa ceva, insa doar nu inteleg ce dracu e de placut in aberatiile alea sonore... FGH 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 La fiica-mea la liceu e obiceiul ca fiecare clasa sa-si aleaga la sfarsitul liceului un cantec "al clasei", ceva care sa-i defineasca pentru anii de liceu. Va vine sa credeti ce si-a ales clasa fiicei mele ca si cantec ? [media=] [/media]Nu stiam (normal, ce trebuie sa stie parintii tot), dar ieri ascultam asta si zice din camera ei sa dau mai tare. Am mai prins-o ascultand muzica buna, dar chiar 1974 ? O intreb ce-i cu asta, imi explica (aflu si eu ce si cum la 2 saptamani dupa ce si-a luat Bac-ul), problema era ca ei alesesera un cover al nu stiu cui, nu stiau originalul si ca e din '74 mesersmith 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANdroid Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Chiar asta vroiam sa zic, celor mai tineri ca noi le plac cover-uri dupa piese vechi dar celebre, fara a sti insa (din pacate) cine sunt titularii de drept. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikefmv Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Unul dintre cele mai bune soundtrack-uri din istorie,daca nu chiar cel mai bun: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FGH Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 (edited) In week-end am fost la mare si am umplut bus-ul cu 8 locuri pe care il am, cu prieteni de-ai fiica-mii. Evident ca atat la ducere cat si la intoarcere am ascultat numai muzica asa zis noua. Chiar m-am straduit sa gasesc ceva de inteles sau ceva care sa-mi placa in muzica asta. Din pacate, in afara de niste ritmuri repetate pana la paroxism, generate de un calculator, nu am auzit. Cateva piese, mi-au dat un indiciu cum ca ar avea oarecare linie melodica, insa tot un pc le facuse. Chiar nu pot intelege cum se poate compara o....sa-i zic melodie?...cu o piesa rock, unde niste instrumentisti foarte talentati canta sincron niste partituri, unele extrem de complexe. Nu blamez pe nimeni, fiica mea asculta asa ceva, insa doar nu inteleg ce dracu e de placut in aberatiile alea sonore... Muzica rock nu e apreciata de tineret pt ca e diferita de rah.. adica e diferita de muzica de azi. Adevarul e ca nici mie nu-mi placea candva, mi se parea zgomotoasa, dar cu timpul a inceput sa imi placa mult. Muzica rock are un farmec al ei. Muzica de azi in schimb e un cuvant si un sunet care il asculti timp de 3-4 min. Si ce daca. Nu conteaza muzica daca e o pitipoanca goala prin videoclip. ( gen inna) Sau se cred mai smecheri baietasii cu ferrari daca dau la maxim mandinga pe strada. Asculti un gen de muzica in functie de stilul de viata pe care-l ai. Si nu numai rock, e multa muzica buna de diferite genuri, dar nu asta noua, cea de prin 80'-90'. Copii asculta ce aud si ei ... Nu cauta prin albume vechi. Nu stiu ei de scorpions, europe, backstreet boys, debarge etc. Edited July 31, 2012 by Stefan M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 "Toate-s vechi si nouă toate" I think it's hillarious to hear people from the 50s talking about how the music is evil. I want to find a time machine and take an MP3 player or CD player and let them hear what we have today Si mai era un papagal la TV (tot american puritan, bineinteles) care facea misto de versurile unui cantec al lui Bill Haley Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel M. Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 Mihai and candrei 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 Eu nu pot alege melodia favorita, dar ar fi tot una de la Foo Fighters. Merge si asta: Gabriel M. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FGH Posted September 14, 2012 Report Share Posted September 14, 2012 Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katees Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 După expresia " orice cal ajunge gloaba", și muzica de actualitate va fi înlocuită de alta. Valorile rămân și devin tot mai valoroase, dar pentru cunoscători. O alta expresie (sau proverb) "pofta vine mâncând" unde am întâlnit câteva persoane care au vrut să evolueze dpdv muzical, și chiar au reușit. Vorbesc și eu... Sent from my Odys-Loox using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 În general, așa e. Însă dacă mă uit puțin în urmă, văd că după rock and roll, a apărut rock-ul cu toate subgrupele lui, cam în același timp și disco, ca mai încoace să urmeze...ce să vezi?...gunoiul actual: house, clubbing si manele. Frumoasă evoluție, n-am ce zice... Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Feri and FGH 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katees Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 Orice lucru are părți bune dar și părți rele. Nu în egala măsură. Sent from my GT-I9001 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 Si care-i partea buna la gunoiul de muzica actual? Ca pe cea rea o stiu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaocre Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 Eu sunt de părere că fiecare ascultă ce vrea și cum vrea,atât timp cât nu ma deranjează pe mine.Nici mie nu imi place asa-zisa muzică "comercială" sau dance.În schimb,cu muzica electronică "nu imi e rușine",dar prefer totuși o melodie ca cea de mai jos samyjuanito and candrei 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katees Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 Sau dus vremurile când ascultam la radio 2-3 melodii străine. Când mergeam la un coleg ce avea culegere de I. Petrica, și după teme mai reușeam sa ascultăm la mag-ul Tesla 110B, muzică disco sau Azur, nasty din berceni. Ocazional mai urmăresc un program tv ce dă multa muzica "veche". Știi messer, fiind cam de aceeași vârstă, că în aceste vremuri predomina cantitatea și nu calitatea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 Ei, da. "Pila" mea de la "Bega" era prea mica pentru un Rostov. Asa ca mi-a "facut rost" doar de un Tesla B110. Dar bun a fost si ala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 (edited) <iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/5NyTuthOnWQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> cum se face embed pe forumul asta? Edited September 30, 2012 by dtatar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samyjuanito Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 superb candrei and Stefan P. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samyjuanito Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts