Clicky

Jump to content

Lumia VS LG

Panait V. Florin

LUMIA VS LG  

10 members have voted

1. 1. LUMIA VS LG

• Lumia 820
      0
    • Lumia 920
      8
    • LG Optimus L9 II
      0
    • LG OPTIMUS 4x
      2

Recommended Posts

Acum de ce nu își face prietenul tău cont pe forum și ne întreabă el? Poate eu votez și 4X pentru ca e quad core și merg bine jocurile, iar prietenul tău vrea poze bune, Lumia 920 de exemplu. Fiecare telefon are ceva ce altul nu are, și invers. Sa vina el sa ne spună ce vrea sa facă cu el, asa e cel mai bine. Oricum, cred ca Lumia 920 și LG-urile trebuie sa rămân în discuție. Dar din nou, nu știm ce dorește persoana respectiva, asta e doar părerea mea.

Trimis de pe Nexus 4

Personal dintre toate astea as merge pe Optimus 4x. Chiar daca nu a avut parte de marketing acest telefon....pot afirma ca este foarte bun. Pe parte de design este peste multe telefoane de top. La jocuri din cele enumerate mai sus este cel mai bun,sa nu uitam, are procesor Tegra care este dedicat jocurilor,iar pe parte de harware inca face fata cu brio cerintelor actuale. Eu am cumparat un 4x SH recent si ma pot declara foarte multumit de cea ce poate telefonul. Iar ca si comparatie......mentionez ca mai am un Note 2 in dotare.....

Se găsesc multe pe piața SH în stare perfectă. Eu pe al meu am dat 800 lei și nu îmi pare rău, chiar pot afirma ca am făcut un best deal ;)

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Eu am Lumia 920 si sunt multumit. Jocurile merg bine, telefonul este rezistent ( l-am scapat fara husa de cateva ori de pe la 1.7 m si nu s-a intamplat nimic ), sunetul este clar iar camera este buna.

Si 4X este un telefon foarte bun, l-am butonat intr-un magazin si mi-a lasat o impresie placuta.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

• 4 months later...

Nu e mult, stai liniștit, ai întârziat decât cu 1 an.

Trimis de pe al meu veceu, folosind Tapatalk 14.

Edited by Sebi