Clicky

Jump to content

Putina Coca Cola pe S3...


Recommended Posts

Salut!

In timp ce eram la ziua unei colege, un prieten a varsat coca cola pe telefonul meu. Aveam husa flip cover, deci pe ecran nu a ajuns sucul, insa a intrat pe la butoanele de volum si pe langa difuzor. Am scos imedat bateria, l-am sters si l-am lasat asa de pe la ora 5 pana acum. Totul merge bine...pana acum. (difuzorul, touch-ul, butoanele de volum, home si butonul de pornire). Am gasit pe youtube un videoclip unde arata un "water damage point" sub baterie.( este o folie cu X-uri mov, iar daca in telefon este apa acele X-uri isi schimba culoarea in rosu.)

Si intrebarea mea: Exista posibilitatea ca in timp sa se strice ceva prin telefon? Sa se oxideze ceva, sa se strice difuzorul sau alte componente?

Link to comment
Share on other sites

Ok, multumesc de sfat! La ora asta nu am gasit decat putin orez, deci nu pot sa il acopar. L-am lasat doar cu spatele pentru ca acolo e difuzoru si putin mai sus jack-ul. Cred ca ajunge daca il las pana maine pe la 10-11 dimineata, avand in vedere ca majoriatea sucului a picat pe husa, atunci cand l-am ridicat s-a scurs putin si pe spate. 

Link to comment
Share on other sites

Orezul iti scoate umezeala, nu si zaharul si alte porcarii din bautura mileniului.

Problema cu acel sticker cu X-uri mov este ca s-ar putea ca la urmatoarea vizita in service (daca mai e in garantie) sa se lege de faptul ca a luat apa.

Link to comment
Share on other sites

Da si sa ti-l scoata din garantie pe motiv ca "au patruns lichide" in interior.

Ideal ar fi sa il desfaci complet, sa cureti locul, si sa ai grija de indicator sa nu se schimbe in rosu. Nu e usor sa il desfaci, dar daca nu o faci, caramelul acela va coroda placa. Si zaharul la fel. Substantele acestea pe baza de zaharoza sunt foarte bune la asta :(

Link to comment
Share on other sites

S-ar putea sa fi scapat atunci. Mai bine nu il desfaci, pentru ca daca se prind la service ca l-ai desfacut, o pierzi cu siguranta. Atata timp cat nu ajunge pe placa de baza, esti relativ safe.

Dar daca a patruns prin difuzor si baraie, il poti duce la service, pe motiv ca nu mai functioneaza cum trebuie. Doar ca sa astepti sa se usuce complet. Si sa elimini urmele :P

Nici nu imi vine sa cred ca te invat prostii :))

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use