Clicky

Jump to content

Report

  • Similar Content

    • By Mihai
      Aici puteți discuta despre orice vă trece în cap legat de mașini. Încercați totuși să fiți civilizați și să acceptați că cineva poate avea o părere diferită. Nu insistați să vă impuneți părerea, vă rog.
    • By Mihai
      Ca să nu poluăm inutil topicul lui Pixel 2 cu astfel de discuții, am creat acest topic pentru a ne duela aici în argumente.
    • By Dan2018
      Buna ziua,

      As dori sa stiu concret cat % se duce din baterie intr-o ora stand doar pe browsing pagini web..nu facebook, whatup sau altceva doar surfing pe net. La mine pe un samsung j7 2017 se duce 12%(1% odata la 5min pe ora ceea ce mi se pare mult..in conditiile in care este dezactivata locatia..facute toate optimizarile legate de consum si semnalul este full, luminozitate 30%. La voi cat se consuma bateria? Astept pareri concrete sa stiu daca este ceva in neregula cu telefonul deoarece este este nou cam de 2 saptamani ,deci a avut timp sa se formateze bateria. Daca a testat si cineva de la mobilisimo acest telefon poate ma poate ajuta cu o parere ca sa stiu cam cat trebuie sa tina tel asta nou. Va multumesc!
    • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      Scoatem din cutie tableta Cube iWork 10, dar scoatem din cutie şi tastatura sa vândută separat. Tableta de 10.1 inch este un model dual OS, care rulează Windows 10 şi Android 5.1 şi vine la preţul de 169.99 dolari la Banggood.com. Noi avem un cupon pentru voi, cu discount de 20%, dacă folosiţi codul b99594. Tastatura costă 54.29 dolari la acelaşi retailer. Tableta oferă un procesor Intel Atom X5, 4 GB RAM, 64 GB stocare şi două camere de 2 MP.
      ► BangGood: http://mbls.ro/2wuJrRg (cupon -20%: b99594)
      ► Gearbest: http://mbls.ro/2fivYch
      ► Geekbuying: http://mbls.ro/2vun29V
       

























    • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      Top telefoane high-end populare pe Mobilissimo.ro în luna iulie 2017:
      Samsung Galaxy S8 HTC U11 OnePlus 5 Samsung Galaxy S8+ Xiaomi Mi 6 Apple iPhone 7 Plus LG G6 Huawei P10 Sony Xperia XZ Premium Essential Phone
      ------------------------------------------------------- Samsung Galaxy S7 Meizu Pro 7 Apple iPhone 7 Samsung Galaxy Note Fan Edition Motorola Moto Z2 Force
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use