Clicky

Jump to content

Recommended Posts

Sa inteleg ca lupta nu s-a terminat..... :).Iata ca in acest an vom avea parte(si asta foarte curand) de primul telefon cu memorie de 2GB de RAM.

 

 

gsmarena_001.jpg

 

 

Sursahttp://www.gsmarena.com/lg_announces_optimus_lte2_with_2gb_of_ram-news-4204.php

Link to post
Share on other sites

2 GB Ram..., dar tot ecranul ala slab.. care consuma baterie la greu. LG Nitro este nu jalnic... praf la baterie..Cred ca cei cu Nitro :)) sigur au dat cu el de pamant. Ecranul celor de la LG atat laudat.. a fi peste cele de la Samsung ca sunt economice si un contrast mai bun sunt mult sub. Dar nici S III nu e cine stie :)) daca nu au putut sa ii puna un Super Amoled +. Nu stiu cat ajuta acesti 2 GB Ram, din cate am inteles nu aduc in rest mari noutati... Pacat ca nu isi scot mai repede LG 4X HD ul sa il vanda..

Link to post
Share on other sites

Am gresit eu...nu e ecranul de pe LG Nitro.. M-am gandit ca daca au facut un ecran asa laudat... ca il folosesc pe acela. Era ecranul lor de top:)), deci de aceea nici nu m-am informat ca ma gandeam ca au spus ca e cel mai bun, deci ca merg pe acela. Nici cel de pe HTC nu ma incanta.. fiind invatat cu negrul de pe S II.. adica nu doar o culoare face totul, dar imi plac culorile mai saturate. Oricum nu e asta un impediment, ecranul. Eu mai am o slabiciune: camera foto si normal bateria. Sa le vedem.

Link to post
Share on other sites

Sa stii ca 2 GB RAM ar trebui sa conteze. Eu am patit si nu doar o data ca SII-ul meu sa intepeneasca atunci cand memoria trece de 600 MB, iar cum pe ICS imi sta undeva intre 400 si 500 MB doar in standby , sansele sa-mi intepeneasca daca rulez aplicatii multiple cresc considerabil, mai ales ca nu beneficiezi de 1GB fix, ci undeva in jur de 800 + MB.

Link to post
Share on other sites

Asta cu 4x nu stiu daca nu este o strategie de marketing.....au asteptat sa iasa SGS3...

De fapt am initiat acest subiect pe topic dedicat 4x.

Link to post
Share on other sites

Dar bateria nu se consuma mai repede? Dar cei de la LG au uitat de LG 4X HD :)), acum scot altul ? daca nici pe ala nu l-au scos la vanzare..

 

Bateria e posibil sa aibe de suferit pentru ca voltajul la ram va fi mai mare. In momentul de fata nu prea ai nevoie de 2GB de ram dar cum Android-ul progreseaza nu sti niciodata cand vei avea nevoie.

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use