Clicky

Jump to content

Report

  • Similar Content

    • By andyground
      Vând Motorola Moto G Dual Sim Negru - liber de rețea:
      - specificațiile se găsesc pe internet;
      - display 4.5";
      - memorie interna 16 GB;
      - are folie aplicată;
      - are husă flip shell albastră;
      - prezintă urme de uzură normale (a se vedea pozele);
      - are cutia originală cu toate accesoriile originale (încărcător de Anglia și cărți). 
      Predare personală în Targu-Jiu, iar prin curierat se mai adaugă transportul.
      Preț - 350 lei.





    • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      Motorola Nexus 6

      Mobilissimo.ro prezintă telefonul Mobilissimo.ro scoate din cutie telefonul Motorola Nexus 6, primul model cu Android 5.0 testat la noi. Acest device ne-a fost oferit în teste de către Quickmobile.ro, care îl vinde la prețul de 2.699 lei. Terminalul e dotat cu procesor Snapdragon 805, camera de 13 MP cu OIS și blitz inel, 3 GB RAM și 32 sau 64 GB stocare. Avem parte și de un display de 5.96 inch cu rezoluție Quad HD și nu primim căști la pachet.


      Motorola Nexus 6 prețuri actualizate

      QuickMobile.ro eMAG.ro Marketonline.ro F64.ro Okazii.ro

      Motorola Nexus 6 Unboxing






      Motorola Nexus 6 Review





      Motorola Nexus 6 Galerie Foto

    • By Alexandru Circiuvoianu
      În ultimul timp foarte multe scăpări cu privire la Motorola Moto X au ajuns pe web, afișând diverse caracase colorate, panouri frontale, sau imagini cu terminalul în mâinile unui oficial Google. Ultimele zvonuri indicau o lansare pe 26 august, dar potrivit unui teaser, Motorola va lansa noul device mult mai devreme, pe 1 august.
       

       
      Moto X este primul device al Motorola pe care își pune și Google ,,amprenta", aducând diverse opțiuni de customizare și dotări mid-range, bazându-se mai mult pe experiența software. În ultimele zile a fost publicat și un video cu Moto X în care își prezenta funcțiile, și sincer vorbind nu mi s-a părut nimic deosebit. Printre funcțiile prezentate se numără integrarea cu Google Now, ce poate fi folosit și cu display-ul oprit și un gest oarecum ciudat de deschidere a aplicației camerei, ce poate fi uneori interpretat greșit de către telefon.
       
      Dotările lui Moto X includ un procesor dual-core Snapdragon la 1,7 GHz, o camera de 8 MP, un ecran HD de 4.3 sau 4.7 inch (edge to edge), 2 GB de RAM și 16 GB memorie internă.
       

       
      Pe măsură ce ne apropiem de lansarea produsului, entuziasmul meu scade. Inițial așteptam un terminal care va uimi prin software, cu un buton de control touch pe spate și opțiuni diversificate de customizare, alegerea dotărilor hardware în funcție de nevoia fiecăruia, nu doar alegerea unei culori și alte briz-briz-uri ce iau ochii lumii. Acum mă aștept la un simplu device cu dotări mid-range, cu puține opțiuni de customizare, și acelea la nivelul aspectului și poate un soft ceva mai optimizat. Trebuie să recunosc că aveam așteptări mari de la Moto X și sper ca în final să văd un terminal ce va avea un impact asupra pieței, nu doar un telefon ce va fi azi lansat, va fi în centrul atenției câteva zile și după aceea va fi uitat. Aștept cu nerăbdare lansarea acestuia și sunt foarte curios cu privire la prețul device-ului și la disponibilitatea acestuia în România. Voi ce așteptări mai aveți de la Motorola Moto X ? 
       
       
      Sursă: Engadget
    • By Alexandru Circiuvoianu
      În ultimul timp, tot mai multe scăpări ale viitoarelor terminale Motorola și-au făcut apariția pe web, majoritatea fiind la adresa lui Moto X, însă Motorola mai are în plan pentru această vară și lansarea a mai multor terminale din seria Droid: Droid Ultra, Droid MAXX și Droid Mini
       

       
      Despre Motorola Droid Ultra nu se știu foarte multe, iar, recent, o nouă imagine cu device-ul a apărut pe web. Se poate ca acesta să fie doar un prototip, deoarece pe marginea acestuia apare scris ,,Motorola Confidential Property", ceea poate însemna că față de varianta finala mai pot exista unele diferențe.
       
      Terminalul urmează a fi lansat pentru Verizon, SUA, împreună cu alte două modele, Droid MAXX și Droid Mini. Specificațiile acestuia sunt necunoscute, iar ceea ce se bănuiește despre device este că va veni cu o carcasă din kevlar. De asemenea remarc prezența butoanelor capacitive, în ciuda ,,preferințelor" Google pentru butoanele virtuale.
       

       
      Mă aștept la o avalanșă de terminale ale noii Motorola și sunt curios cu ce poate surprinde compania. Cred că principala atracție a companiei va fi Moto X, restul lansărilor rămânând într-o oarecare umbră. Tind să cred că noile device-uri din seria Ultra vor rămâne pe piața din SUA, în cadrul Verizon, iar în cazul în care vor fi importate în România neoficial, mă gândesc la un preț de achiziționare destul de ridicat.
    • By Alexandru Circiuvoianu
      Despre Motorola Moto X aflam mai devreme că va avea probabil lansarea pe 1 august, știre însoțită și de o nouă imagine cu telefonul. Așteptăm ca acesta să nu fie un device puternic cu procesor cu zeci de core-uri și mulți giga de ram, ci va fi un terminal dual-core, cu 2 GB de ram, un display 720p, Motorola si Google axându-se mai mult pe software și pe funcțiile deosebite ale device-ului.
       

       
      Datorită blogului techkiddy, descoperim o nouă imagine făcută cu Motorola Moto X ( XT1058 ). Rezoluția imaginii este de 4320*2432, într-un format 16:9, iar din aceasta deducem că telefonul va avea o cameră de 10,5 MP. Imaginea pare a fi făcută la apusul soarelui, iar calitatea nu este foarte mare, poza fiind puțin neclară.
       

       
      Noul device se presupune a veni propulsat de un chipset dual-core, de proveniență Qualcomm, 2 GB RAM, 16 GB memorie internă, un display de 4.7 inch cu rezoluție HD și o cameră de 10 MP. Se zvonește că terminalul va uimi prin diverse funcții noi, nu prin hardware, cum ar fi : o zonă touch pe spate, o carcasă foarte rezistentă și o uriașă baterie, de peste 3000 mAh.
       
      Motorola nu a mai lansat de ceva timp un smartphone care să uimească. Au mai fost ceva telefoane din seria Razr, dar nimic ,,wowâ€. Acum este șansa ideala pentru a se reafirma în segmentul de smartphone, iar dacă noul X Phone va fi un terminal stabil, cu un hardware decent și un software excelent, oferit la un preț corect, acesta poate fi un adevărat hit în lumea în care toți mizează pe performanță.
       

  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use