Clicky

Jump to content

Recommended Posts

Nu cred ca inaltarea camerei e o problema, spatele mi se pare curbat la mijloc, deci nu va sta pe camera. In rest la dotari e super. Totul e sa si dea rezultate pe masura. La aspect negativ. Ar fi putut fi "my next" daca avea design. Poate viitorul Nexus ?

Daca asta va fi pretul, inseamna ca ei socotesc ca au deja o baza de fani (ca la iPhone) dispusi sa dea oricat pentru orice. M-am uitat peste benchmark-urile de la gsmarena si se misca bine. De ce nu l-or fi facut si frumos ? Parca e primul Android de la HTC.

Nu apare pata pe poza ....

Surse oficiale au declarat pentru stirileprotv.ro ca noul terminal mobil al companiei Samsung, Galaxy S III, va avea un pret "recomandat" de 2.900 de lei.

Pfua ...

Eu zic ca e destul de evidenta pata din poza de mai sus, chiar si pentru o persoana cu deficiente de vedere. Avand in vedere ca si la SII e pata roz, eu tind sa cred ca e la fel de epic fail si n-au corectat nimic.

La ce 'poza' te referi ? Cea din postul 63? ...

N-ai inteles la ce m-am referit, pe poza care o faci (pe produsul finit) nu apare acea pata , ci doar cand te uiti tu din aplicatia "camera" si incerci sa capturezi ceva.

In Anglia e 500 de lire...

Edited by Scorpio

55782f9a-876a-074e.jpg

Tin sa te contrazic, am SII si stiu despre ce vorbesc. Pata ramane si in poza indiferent pe ce dispozitiv ai afisa poza ;) Poza proaspata pe SII ca sa te lamuresti.

Edited by Sp1tfire

Nu apare pata pe poza ....

Surse oficiale au declarat pentru stirileprotv.ro ca noul terminal mobil al companiei Samsung, Galaxy S III, va avea un pret "recomandat" de 2.900 de lei.

Pfua ...

2900 ron e un pret enorm, mai ales daca e la varianta cu 16gb memorie interna. Iar la banii astia nu stiu cine il ia, la liber. La abonament nici nu mai vb, acolo va fi teapa mare la achizitionarea S3.

In fine vom vedea cand va fi importat la noi.

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk

Am si eu s2 .. (bine.. am schimbat softul camerei) si nu mai vad pata nici pe aplicatie, nici pe poza. Pe xda / si alt forum vad ca oamenii zic ca apare doar pe camera ... nu si pe poza.

Oricum se va rezolva din soft cel mai probabil ... (si Gnex a avut probleme cu calitatea fotografiilor pe 4.0.1/2 ... iar cu 4.0.4 se vede clar o imbunatatire). Nu cred ca sunt atat de nebuni incat sa lase acel issue (pe poza care am pus-o pe fostul thread.. nu vad nicio pata roz).

@axl666 fiecare face ce vrea ... personal fara nicio remuscare OneX. ( cu toate ca-mi plac niste chestii la s3... dar materialele folosite + pentile'ul ma lasa rece).

Edited by Scorpio

Pata roz nu apare decat in anumite conditii, nu pe orice poza. Si nu, nimeni de pe xda in topicul dedicat camerei nu sustine ce spui tu. Problema e reala si nu a fost rezolvata pe SII, deci nu ma astept sa fie rezolvata nici pe SIII.

Guest Deio

Am si eu s2 .. (bine.. am schimbat softul camerei) si nu mai vad pata nici pe aplicatie, nici pe poza. Pe xda / si alt forum vad ca oamenii zic ca apare doar pe camera ... nu si pe poza.

Oricum se va rezolva din soft cel mai probabil ... (si Gnex a avut probleme cu calitatea fotografiilor pe 4.0.1/2 ... iar cu 4.0.4 se vede clar o imbunatatire). Nu cred ca sunt atat de nebuni incat sa lase acel issue (pe poza care am pus-o pe fostul thread.. nu vad nicio pata roz).

@axl666 fiecare face ce vrea ... personal fara nicio remuscare OneX. ( cu toate ca-mi plac niste chestii la s3... dar materialele folosite + pentile'ul ma lasa rece).

Pentile???? Pai? Atunci chiar ca One X incepe sa devina o alternativa mai buna.

Si pe mn ma enerveaza pata roz intr-o oarecare masura.. Nu prea fac eu poze asa de des.. dar daca ma gandesc ca as fi la munte si fotografiez o vale sau niste brazi inzapeziti, iar dupa ma uit la poze, vad aceasta pata roz nenorocita... strica tot in poza..

E display-ul de pe Galaxy Nexus (care la inceput mi s-a parut wow , dupa am inceput sa vad problemele Pentile-ului ... si bleah - tineam luminozitatea cat mai sus sa nu vad mizerie/ dungi / gri murdar etc).

Am zis de la inceput .. oneX e varianta cea mai buna.

"By now you should already know that the brand-spanking-new Samsung Galaxy S III sports a 4.8-inch HD Super AMOLED display. That's right: no "plus" here, which means this 720p panel is featuring the same old PenTile RBGB pixel arrangement -- just like the 4.65-inch version on the Galaxy Nexus and the Galaxy S II HD LTE. Needless to say, this is again pure ammunition for the folks over at LG; but as we've mentioned before, HD Super AMOLED's superb contrast and higher-than-before pixel density outweigh its shortcomings in most cases."

Scorpio tu imi dai impresia ca iti place sa te certi si sa te contrazici. Eu te stiu pe tine si de pe un forum al SGS II..Cum nu apare in poze pata roz daca ti am postat postat poza cu S III cu pata roz, cineva cu pata roz si in poza rezultata si de pe acel forum sigur ai vazut si alte poze si discutii...Cum ar putea sa apara doar pe ecran pata roz? Inseamna ca ecranul ar trebuie sa aiba o pata roz...

Scorpio tu imi dai impresia ca iti place sa te certi si sa te contrazici. Eu te stiu pe tine si de pe un forum al SGS II..Cum nu apare in poze pata roz daca ti am postat postat poza cu S III cu pata roz, cineva cu pata roz si in poza rezultata si de pe acel forum sigur ai vazut si alte poze si discutii...Cum ar putea sa apara doar pe ecran pata roz? Inseamna ca ecranul ar trebuie sa aiba o pata roz...

Apare din aplicatia "camera" (white balance). Discutii au fost ... dar s-au reparat din soft.... deci nu e O PROBLEMA foarte mare ..(va aparea imediat un update care va fixa pata roz).

Probleme cu camerele au avut si OneX'ul .. si Gnex'ul.

Cred ca Samsung cu acest telefon.. si-au pus "bombe" singuri sub picioare. Nu va merge cum a mers iPhone 4S la vanzari.. Toti credeau ca nu se va vinde, dar s-a vandut, cu S III nu va fi lafel.. Samsung Galaxy S3, nu ca ar fi relevante testele este un pic peste HTC One X si poate egal cu S... Sigur iPhone 5 va aduce ceva inovatii si va arata altfel.. asa ca au pierdut mult Samsung.. Si sa nu uitam ca mai dureaza 1 an pana la SGS 4...asa ca doar Nexus sa ii mai salveze..

Apare din aplicatia "camera" (white balance). Discutii au fost ... dar s-au reparat din soft.... deci nu e O PROBLEMA foarte mare ..(va aparea imediat un update care va fixa pata roz).

Probleme cu camerele au avut si OneX'ul .. si Gnex'ul.

Va aparea imediat daca mai crezi in Mos Craciun, a trecut aproape 1 an jumate si nu s-a rezolvat pe SII, mira-m-as ca se vor misca mai cu talent pentru SIII, mai ales cand se vor vinde milioane de bucati cum s-a vandut si SII, putin le va pasa ca urla cateva sute de utilizatori pe xda.

Oricum multi isi achizitioneaza telefoane si le folosesc pentru vorbit si mesaje (punct). Am o colega care are Iphone 4.. si nu are absolut nici-o aplicatie pe tel.. Il foloseste sa trimita mesaje si sa vorbeasca cu gagicasu si cu masa..

Pai pe s2 sunt update-uri de camera ( pe xda ) care elimina problema. Cred ca depinde si de fabricantul camerei de pe s2 ...

Nu elimina niciunul problema ;) Sunt posturi de la utilizatori cu diverse modele de camera (OC,OB, SC, OM, TB, etc), toti au minunata mamaliga roz.

Oricum multi isi achizitioneaza telefoane si le folosesc pentru vorbit si mesaje (punct). Am o colega care are Iphone 4.. si nu are absolut nici-o aplicatie pe tel.. Il foloseste sa trimita mesaje si sa vorbeasca cu gagicasu si cu masa..

Nu, vorbeste cu tanti Siri si tu crezi ca vorbeste cu mama. :))

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Similar Content

• By Liviu Roşca
      Anul 2018 a fost anul marginilor mici, în anul 2019 trendul continuă. Este normal, telefoanele sunt dispozitive media, ecran mai mare, conținut mai mult, distracție mai multă în aceleași dimensiuni în buzunar.
      Au fost sacrificate pe rând butoanele de navigație fizice, cititorul de amprentă frontal convențional, difuzoarele stereo frontale devin o raritate, casca pentru apeluri fiind plasată în extrema superioară, etc
      Camera frontală însă a rămas. Atunci a apărut bretonul, slider-ul, decupătura, camera motorizată, display-ul secundar pe spate (lol), ecranul cu gaură (S10), etc. 
      Probabil mai durează până o să avem camera integrată în display precum senzorul de amprentă în așa fel încât atunci când folosim ecranul camera să fie invizibilă. 
      Merită un display sacrificat de decupături, pete negre, colțuri tăiate, etc pentru cameră? Am văzut câteva leaks-uri cu S10. "gaura neagră" mi se pare chiar mai enervantă decât un notch tip lacrimă gen One Plus 6T. 
      De ce nu au devenit populare slide-urile și mecanismele motorizate pentru camera frontală? Oppo, Xiaomi și o mână de producători au încercat asta dar nu prea am văzut să fie așa populare. 
      Eu folosesc mult telefonul pentru video, probabil și voi. Un notch, gaură, etc m-ar distrage, enerva, etc. E ciudat, pare ceva nefinisat, ceva pus acolo de urgență, din lipsă de altceva mai bun. 
      Voi cât de des folosiți camera frontală să suportați găuri în display, decupături, etc? Eu unul fac 2-3 selfie-uri pe săptămână și maxim un apel video pe WhatsApp. 
      Folosesc un LG G6 care nu are notch iar marginile în 2019 sunt undeva la nivel de midrange aș spune. Folosesc carcasa asta (https://www.amazon.co.uk/dp/B06XCY1JQM/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_OAbBCbFCCA9JN) deci clar și cu margini mai mici nu aș vedea mari diferențe. 
      Stiu că e un topic cu frustrări cu titlu de topic de poll dar sunt singurul care dacă ar fi să-și aleagă un telefon acum preferă să aleagă un S9 de exemplu sau să mai aștepte? Consider un moment de experimente anul acesta și aș prefera să stau pe bară cu achizițiile. 
    • By Ovidiu Cretu (OviOne)
      Salutare,
      Am urmarit un pic forumul si as dori sa primesc si eu niste sfaturi de la colegii forumisti.
      Doresc sa cumpar un telefon performant cu urmatoarele cerinte in minte: buget 2500 RON; doar Android, pe cat se poate un flagship, va fi folosit in filme, jocuri gen PUBG, youtube si altele uzuale: chat, facebook etc.
      Am restrans optiunile la urmatoarele firme si modele:
      1- Oneplus 6 de pe site-ul lor, varianta 8Gb RAM/128GB stocare
      2- LG V30 
      3- Xiaomi Mi 8 
      4- Samsung Galaxy S9 sigilat de pe un site de vanzari online, cu factura si garantie.
      5-Sony Xperia XZ2 compact. (am mai avut un Sony in trecut si am fost super multumit; in plus nu imi plac telefoanele foarte mari, cu toate ca asta e trendul)
      Multumesc in avans pentru sugestii.

• By andyground
      Vand Samsung S5 mini black - liber de rețea
      - specificațiile se găsesc pe internet;
      - prezintă urme de uzură normele (a se vedea pozele);
      - are folie aplicată;
      - are cutia originală cu toate accesoriile (cablu de date, căști și cărți).
      Pret - 350 lei
      Predare personala in Targu-Jiu, iar prin curierat se mai adauga transportul.

• By Liviu Roşca
      Salutare. Am achiziționat un power-bank despre care nu am găsit multe (spre deloc) păreri sau review-uri și m-am gândit să fac eu unul, poate îi este util cuiva.
      La ce am de gând să folosesc această “cărămidă”? De ce i-ar trebui așa ceva cuiva? În cazul meu, lucrez într-un domeniu unde am 2 surse de curent. Priza, de unde curentul electric provine de la un generator care are “impurități” detectabile în căsti atunci când telefonul este la încărcat. Motiv pentru care pcb-ul de încărcare al vechiului Xiaomi Redmi Note 2 și-a dat duhul. Sursa a 2-a de curent fiind ocazional bricheta unui camion de la începutul mileniului. Căruia i se mai arde siguranța sau se strică transformatorul de la 24V la 12V. Riscând să rămâi cu GPS-ul fără baterie (tableta cu Sygic in cazul meu) într-o țară unde se merge la supermarket cu Waze și unde nici nu am curaj să cer îndrumări (cu camionul mai ales).
      Așadar, cum ar spune un mândru reprezentant al culturii din România, “să trecem la treabă”.
      Aspecte pro:
      Capacitate mare la preț decent (225 RON la momentul achiziției); Posibilitatea de încărcare cu cablu usb type-c, micro usb sau lightning; Poate încărca până la 4 dispozitive simultan (3 pe usb + 1 prin usb type-c); Eficiența promisă; Posibilitatea de a încărca un laptop pe usb type-c (netestat); Aspecte mai puțin pro:
      Nu are Qualcomm Quick Charge; Calitatea construcției nu e tocmai cea mai bună; Când capacitatea scade sub 25% încarcă puțin mai încet; Se putea și un cablu type-c in pachet, nu doar un USB - micro-usb de 20 de cm; Nu are lanternă; Sistemul de afișaj al capacității (4 LED-uri) este rudimentar, preferam un display; Greutatea și dimensiunile, pe ultimul loc în listă datorită capacității acesteia; Capacitatea, după cum spune și numele ei este de 30.000 mAh la 3,7 volți. Dar ce știm noi de telefoane și de alte dispozitive? Că se încarcă la 5 volți. De aici rezultă o capacitate reală utilizabilă de 22.200 mAh. Din această capacitate se mai pierd câteva procente prin circuite, cabluri, practic depinde de eficiența electronicelor din power bank.
      În practică bateria s-a comportat bine. A fost în stare cu o încărcare completă să încarce un LG G6 (3300 mAh) de 4 ori, Samsung A3 2017 (2350 mAh) de 4 ori și Galaxy Tab Pro 8.4 (4800 mAh) o singură dată. Toate dispozitivele au fost încărcate închise cu bateriile descărcate sub 15%.
      Timpul de încărcare al bateriei este între 15 și 17 ore, aproximativ. Am pus-o la încărcat la 15:30 după-amiază iar noaptea la 4 dimineața clipea ledul 3 din 4. La 8:30 dimineața era încarcă. Am folosit încărcătorul de la LG G6 cu quick charge 3.0 și cablu usb type-c. Chiar dacă bateria nu are acest standard, am zis să ofer toate șansele la o încărcare cât mai rapidă.

Specificațiile tehnice privind porturile:
      De intrare:
      Micro-USB 5V, 2A; Lightning 5V, 1.5A; USB Type-C 5V, 2.6A; De ieșire:
      USB 1 5V, 2.4A; USB 2 și 3 5V, 3A; USB Type-C 5V, 3A; Total ieșire maximă: 5V, 5.4A, 27W. Construcția bateriei este una simplă, tip sandwich. Partea din mijloc fiind din plastic lucios iar panoul inferior și cel superior dintr-un plastic mat cu finisaj aderent pe care rămân urme. Deși greutatea (582 de grame) îi oferă senzația de lucru bine făcut, la “ciocănire” cu degetul în capace, aceasta sună a “gol”, în special în partea unde sunt situate porturile. Dimensiunile sunt generoase. Bateria încape în buzunar ul de la spate dar nu recomand. Eu o țin într-un buzunar al rucsacului. Nu am măsurat dimensiunile ei dar orientativ pentru comparație, acela este un A3 2017 cu o carcasă nu chiar slim.
      Concluzie
      Pentru prețul la care am achiziționat-o (225 RON cu livrare gratuită) aceasta este o opțiune bună dacă îți trebuie un power bank așa de mare. La prețul actual (299 RON) parcă aș mai pune ceva și aș alege un Anker între 25.000 și 30.000 mAh dar neapărat cu Quick Charge 3.0 și încărcare pe USB Type-C.
      Link de cumpărare (altex, neafiliat)

• By Smooth1c
      ne normal ca atunci cand te uiti la ecranul telefonului din anumite unghiuri, marginile sa prinda o umbra albastra? multi am vazut ca unii au problema asta cu pixel 2xl, nu cu s8. se poate rezolva?
  • Who's Online (See full list)

There are no registered users currently online

• Create New...

Important Information

Terms of Use