Clicky

Jump to content

Cum activati USB Mass Storage in Cyanogen Mod 9 (ICS)


Recommended Posts

Sunt convins ca multi dintre voi ati incercat Cyanogen Mod 9 chiar daca el se dezovolta de la o zi la alta si contine anumine bug-uri si chiar ati ramas la el deoarece este un ICS care poti sa-l ai pe telefon pana cand telefonul tau va primi update sau nu va primi.

 

Eu folosesc asa ceva si sunt foarte multumit chiar daca mai este un pic de lucrat la el.

Cei care aveti asa ceva sunt sigur ca aveti faimoasa problema cu USB Mass Storage care defapt este o problema la ICS pentru ca telefonul tau se conecteaza ca Media Device MTP.

 

Cum faceti sa activati USB Mass Storage:

 

Daca telefonul ti' se conecteaza ca Media Device MTP sau mai stiu eu ce sau nu-ti gaseste driver-ul ... te duci in Windows - Device Manager - selectezi modul in care este vazut telefonul (in caz ca nu iti gaseste driver-ul oricum o sa-l ai in device manager cu semnul exclamarii) - dai update driver - dai browse my computer for driver software - apoi selectezi optiunea " Let me pick from a list " si acolo o sa-ti apara Usb MassStorage, selectezi, ok si gata , ai rezolvat problema sau cel putin asa am rezolvat eu

Link to post
Share on other sites

Hmmm ... Aceasta solutie a fost pusa de catre mine si pe forum-ul Cyanogen si toata lumea mi-a multumit pentru ca a functionat .. nu inteleg de ce nu iti gaseste ... in lista iti apar prea multe ... driver-ul pe care il gaseste desii nu poate fi instalat trebuia sa genereze in acea lista "USB Mass Storage"

 

Cu ce denumire iti gaseste telefonul in Device Manager ?

Edited by black_alienware
Link to post
Share on other sites
Guest Deio

Stai, stai putin. Informatia initiala este incompleta. CM9 intr-adevar este un ICS mai special si neoficial, dar problema legarii la PC nu este de la CM. In Settings la Storage - USB Computer Connection, ai optiunea de MTP, altfel nu iti este detectat terminalul. Faptul ca vrei sa iti apara ca MassStorage Device, asta trebuie sa o poata face modelul de telefon. Adica sa iti fie desemnata o litera din alfabet ca la un card reader. Nu mai exista astfel de posibilitate la telefoanele noi. Galaxy S o putea, unele HTC-uri la fel, poate si LG unele model, nu le stiu pe toate.

Dar poti sa intri cu Windows Explorer si iti vezi memoria interna la telefon fara probleme si poti face transfer de date si asa.La Feri nu stiu de ce apare Modem. Driverele USB nu trebuie instalate decat de la producator. De obicei vin cu suita de program gen Kies sau PC Suite sau iTunes, oricare e brandul.

Link to post
Share on other sites

Problema era ca daca telefonul se conecta ca MTP nu puteai sa vezi cardul si prin metoda mea transformai telefonul din MTP device intr-unul capabil sa se conecteze direct cu USB Mass Storage.

 

La mine telefonul este vazut ca portable device si are desemnat o litera exact ca la un card reader.

post-247-0-73003800-1336419318.png

Edited by black_alienware
Link to post
Share on other sites

Aha....

Tu te poti conecta la PC Suite?

Vad ca tu ai 4.0.4.Cu merge?Iti merge filmarea?

Pt ca la ce am eu...si ce am incercat zilele trecute la nici una nu merge filmarea :angry:

Link to post
Share on other sites
  • 1 year later...

Trebuie sa ai in setari la telefon optiunea Developer Option. Intri in acea optiune si vei vedea optiunea USB Debugging care trebuie bifat.

 

Daca nu iti apare optiunea Developer Option intri in About phone-> Software information si apesi de vreo 7 ori pe Baseband version sau Build number ca sa se deblocheze Developer option.

Succes.

2014-01-18-13-11-17.jpg

2014-01-18-13-11-39.jpg

2014-01-18-13-12-49.jpg

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use