Clicky

Jump to content

Vand HTC Desire S

spidahcult

Recommended Posts

Vand HTC Desire S, cumparat de la Vodafone in iulie 2011. Telefonul este in stare excelenta, are doar mici urme de uzura dupa 2 ani de utilizare, care sunt atat de fine incat nu stiu daca se vor vedea in poze (eu voi pune niste close-ups, in orice caz e vorba de doua zgarieturi foarte fine pe fiecare colt superior al telefonului). 

Link pentru specificatiile tehnice :  http://www.phonearena.com/phones/HTC-Desire-S_id5159

Telefonul are instalat pe el Android 4.0.4, cu HTC Sense 3.6, bagate pe telefon in service autorizat (am fisa telefonului din service). L-am instalat in service pentru ca citisem pe internet ca erau tot felul de probleme cu telefonul dupa instalarea acestui update si am preferat sa fiu safe. 

Fiind vorba de un telefon de 2 ani, precizez ca bateria este in stare perfecta de functionare.

Produsul vine in cutia originala, cu cartile aferente, incarcator original si card de 8GB. Ofer si husa din imagine, care este ca noua. Garantia a expirat in vara acestui an. 

Metoda de predare : doar personal in Bucuresti, preferabil in zona Romana - Victoriei daca e in intervalul orar de lucru
Pret : 550ron (sau 120euro), usor negociabil pentru ca e codat Vodafone, si eventual pentru cine vrea la pachet sa cumpere niste casti Sennheiser cx200 Street II Black  (cumparate acum 2 luni, au garantie 2 ani).  

post-11646-0-75753400-1382689499_thumb.jpg

post-11646-0-72613800-1382689501_thumb.jpg

post-11646-0-73514200-1382689503_thumb.jpg

post-11646-0-95863700-1382689505_thumb.jpg

post-11646-0-68936200-1382689507_thumb.jpg

Nu te bagi in seama aiurea, eu am pus pretul in functie de ce am vazut pe site-uri de vanzari second-hand. Un pret de 450-500 mi se pare foarte corect macar pentru inceput de negociere, ca pretul final niciodata nu este cel cerut.

Telefonul este intr-o stare foarte buna din toate pct de vedere (aspect, baterie, soft). Nu se pune problema sa il dau cu 250lei cum am vazut ca se mai dau telefoane ca acesta, dar cu probleme serioase (vopseaua luata de pe el, ecran zgariat/crapat, etc.). 

Edited by spidahcult

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Similar Content

• By Miokyl
      Salut! Din cate stiu acest telefon are android 7.0, insa specificatiile sunt bune, procesor 1,5 ghz Cortex®-A53 si 4 gb ram, cand va primi update la android 9?
    • By andyground
      Vând HTC One M7 Black - liber de rețea:

- specificațiile se găsesc pe internet;
      - memorie interna 32 GB;
      - prezintă urme de uzură normale (a se vedea pozele);
      - husa din TPU;
      - are cutia originală cu toate accesoriile originale (cablu de date, încarcator, caști, cărți - a se vedea pozele).

Nu sunt interesat de schimburi.
      Predare personală în Târgu-Jiu, iar prin curierat se mai adaugă transportul.
      Preț - 350 lei.

• By Cristian Dinica
      Salut,
      Ce ați alege între Samsung S8 și huawei mate 10 pro? De ce?
      Credeți că o să primească curând update la android p?
    • By Ovidiu Cretu (OviOne)
      Salutare,
      Am urmarit un pic forumul si as dori sa primesc si eu niste sfaturi de la colegii forumisti.
      Doresc sa cumpar un telefon performant cu urmatoarele cerinte in minte: buget 2500 RON; doar Android, pe cat se poate un flagship, va fi folosit in filme, jocuri gen PUBG, youtube si altele uzuale: chat, facebook etc.
      Am restrans optiunile la urmatoarele firme si modele:
      1- Oneplus 6 de pe site-ul lor, varianta 8Gb RAM/128GB stocare
      2- LG V30 
      3- Xiaomi Mi 8 
      4- Samsung Galaxy S9 sigilat de pe un site de vanzari online, cu factura si garantie.
      5-Sony Xperia XZ2 compact. (am mai avut un Sony in trecut si am fost super multumit; in plus nu imi plac telefoanele foarte mari, cu toate ca asta e trendul)
      Multumesc in avans pentru sugestii.

• Who's Online (See full list)

There are no registered users currently online

• Create New...

Important Information

Terms of Use