Clicky

Jump to content

Samsung Galaxy S2

Recommended Posts

Versiunea clasica, GT-I9100, nu GT-I9100P, T, cele pentru Asia sau America. Depinde care e CSC-ul telefonului tau. Posibil sa fi fost facut pentru vreo tara/vreun operator care nu a vrut instalata respectiva aplicatie.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

• 2 weeks later...
N-o să simți și n-o să vezi nimic în plus la 04.

In legatura cu faptul ca nu aduce nimic in plus. Nu aduce nimic spectaculos dar totusi aduce noutati si colegul ar trebui informat:

- aduce in plus contactele in dialer, lucru care ar trebui sa te bucure daca ai fost utilizator si de GingerBread si te-ai obisnuit cu ele

- rearanjeaza literele pentru acces rapid de pe marginea din dreapta din lista cu contacte (inainte erau plasate haotic, cel putin la prima vedere...)

- aduce posibilitatea sa vezi procentajul bateriei in bara de notificari (nu vei mai fi nevoit sa instalezi un program doar pentru asta)

- aduce posibilitatea sa scoti textul enervant de la lockscreen (Glisati cu degetul pe ecran pentru deblocare/Slide to unlock)

- dupa upgrade, la mine cel putin, SO Android nu mai consuma atata din baterie ca pe 4.0.3.

- se misca mai bine decat 4.0.3.

Cam astea le-am descoperit eu.

Primul punct e corect pe jumatate, pentru ca in momentul in care incepi sa tastezi, apar si contactele care contin cifrele tastate deja.

Punctul 2: nu stiu la ce te referi, literele sunt f misto aranjate si chiar isi fac f bine treaba.

Punctul 3: fals. In settings/display, bifeaza "display battery percentage"

Punctul 4: fals. In settings/display, debifeaza "help text".

La punctele 5 si 6 nu pot raspunde pentru ca nu am avut 4.0.4 si nu stiu daca e asa.

Dupa ce o sa-mi vina update-ul, o sa revin cu info legate de aceste aspecte.

Nu stiu cum le-ai descoperit tu, dar daca ai nevoie de confirmari, iti pot face capturi de ecran, desi sper ca ma crezi pe cuvant.

mesermith, doar la Vodafone 4.0.3. erau optiunile cu afisare in procente si scoaterea textului de pe lockscreen. 4.0.3. de la Cosmote si Orange nu aveau, deci colegul are dreptate.

mesermith, doar la Vodafone 4.0.3. erau optiunile cu afisare in procente si scoaterea textului de pe lockscreen. 4.0.3. de la Cosmote si Orange nu aveau, deci colegul are dreptate.

Eu nu țin să mă contrazic cu nimeni, dar eu am tel de la cosmote cu sim vf.

Åži am elementele de care vorbeam. Vreți capturi?

• 1 month later...

Am o problema la Samsung Galaxy S2-ul meu cu redarea filmelor, a clipurilor de pe orice site, chiar si atunci cand vreau sa fac o poza nu imi apare nimic pe display dar dupa ce fac poza, ea iese perfecta.

Si la filme cand ma uit, imi apare subtitrarea, se aude bine, dar nu se reda nimic pe display.

Am android 4.0.4 (daca ajuta cu ceva).

Nu stiu ce sa ii fac, sper ca ma puteti ajuta.

O seara buna!

Salve, sunt un proaspăt posesor De S2, și astăzi am întâmpinat și eu o problemă cu telefonul meu.

Ca si detalii pentru ca nu îmi sau seama dacă este de la soft nu,precizez că este fără root și a venit cu ICS 4.0.3.

Problema constă într-un sms de genul "La mulți ani!",care în loc să plece pe post de sms, S2- ul meu la convertit în mesaj multimedia...... Este ceva normal? Sau este pe undeva prin setările lui o bifă pusă aiurea?

De-asemenea ca întrebare suplimentară, are cineva vreo idee câte caractere îmi intră într-un sms dacă țin morțiș să folosesc diacritice? Știam ca numărul de caractere permis se diminuează.

Daca depasesti 160 de caractere, iti converteste automat sms-ul in mms. Un ț iti ocupa 91 de caractere. Cred ca la setari sms la metoda de introducere ai setat unicode, care te lasa sa introduci doar vreo 80 de caractere intr-un mesaj si scriind un ț ai depasit limita. Seteaza la metoda de introducere: automat. Eu nu scriu sms-urile cu diacritice in prinul rand ca ocupa foarte mult spatiu si din doua diacritice ai terminat un mesaj si pentru faptul ca unele telefoane nu recunosc diacriticele iar deatinatarul primeste mesajul in feniciana veche :lol: