Clicky

Jump to content

Samsung Galaxy S2

Recommended Posts

Am vazut pe GSMARENA.COM ca pozele pe ICS oficial.. ies mai prost decat pe Gingerbread..si pentru aceasta chestie as ramane pe Gingerbread.. Referitor la probleme Son1k si eu am problema cu pata roz la poza pe fundal alb .. foarte rar si pe alt fundal.. si pe parchet pulseaza... ca si cum as mari micsora contrastul..Alta problema pe intunerci bezna ecranul tinut pe negru.. are nus cum sa zic niste zone asa galbene un pic.. dar la utilizarea de zi cu zi nu se observa nimic nimic..Pata roz cum as putea sa scap de ea? Un update la firmware ul camerei?Dar nu e bine sa te bagi acolo...

Edited by Razvann

Update-ul la ICS 4.0 pe S2 s-a scos acum 1 luna (10 Martie) si in romania nu este disponibil prin KIES... Este fenomenal sa astepti luni de zile.. cred ca voi incerca sa mai contectez telefonu peste vreo 3-4 luni cand ma gandesc ca poate o fi disponibil si la noi..

Nu vad problema cand poti instala updateuri oficiale din alte tari.

P.S: peste 2 luni imi i-au si eu un s2. :D

Am vazut pe GSMARENA.COM ca pozele pe ICS oficial.. ies mai prost decat pe Gingerbread..si pentru aceasta chestie as ramane pe Gingerbread.. Referitor la probleme Son1k si eu am problema cu pata roz la poza pe fundal alb .. foarte rar si pe alt fundal.. si pe parchet pulseaza... ca si cum as mari micsora contrastul..Alta problema pe intunerci bezna ecranul tinut pe negru.. are nus cum sa zic niste zone asa galbene un pic.. dar la utilizarea de zi cu zi nu se observa nimic nimic..Pata roz cum as putea sa scap de ea? Un update la firmware ul camerei?Dar nu e bine sa te bagi acolo...

Nu stiu cu pata roz ca nu am testat dar e posibil sa am si eu ca toti ceilalti.. Si am obs ca daca ecranul este negru negru are niste pete urate..

Eu am avut cateva luni bune S2 si nu am observat deloc povestea cu pata roz sau alte chestii din astea.

Pozele erau f clare si nu aveau urme sau pete sau mai stiu eu ce.

Se observa dacă faci poza unei coli albe de hârtie.

Pe youtube am vazut si la filmare.. eu am doar pe fundal alb. Pe perete alb si pe foaie alba, cum a spus si Erwin. Am adaugat eu la topicul cu poze realizate cu telefonul propriu o poza, in care este foarte multa zapada si apar zone asa de roz.. La mine cum am spus doar cand tineam camera pe parchet pulsa :)).. se marea contrastul, se micsora.. foarte ciudat. Pozele ies clare, dar aceasta problema nu am observat-o la achizitionarea telefonului desi stiam de ea.. doar dupa am vazut-o.. deci nu apare intotdeauna. Unele nu au problema nu toate, cum am spus pe youtube si la filmare la unele se vedea la mine nu.

Pentru cei care au ICS pe SII, folositi vreo aplicatie pentru screenshot sau vreun motor TTS ? Aplicatia pentru screenshot pe care o foloseam nu e compatibila cu ICS si n-am chef de apasat pe butoane simultan de cate ori vreau sa fac screenshot. Loquendo TTS pe care il foloseam nu e compatibil cu ICS, iar motoarele TTS preinstalate de la Google sau Samsung sunt jalnice, voce de robot care nu suna natural deloc. Poate imi recomandati ceva, fie free, fie cu plata.

Pentru cei care au ICS pe SII, folositi vreo aplicatie pentru screenshot sau vreun motor TTS ? Aplicatia pentru screenshot pe care o foloseam nu e compatibila cu ICS si n-am chef de apasat pe butoane simultan de cate ori vreau sa fac screenshot. Loquendo TTS pe care il foloseam nu e compatibil cu ICS, iar motoarele TTS preinstalate de la Google sau Samsung sunt jalnice, voce de robot care nu suna natural deloc. Poate imi recomandati ceva, fie free, fie cu plata.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ivona.tts&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5pdm9uYS50dHMiXQ..

O sa pun 2 poze. Ambele facute cu SGS II. O poza este facuta cu ICS si cealalta cu Gingerbread.. Poza de pe ICS iese mai prost si la zgomot.. si la culori..Prima poza este Gingerbread (0044), a doua ICS (0034). Ce parere aveti ?

post-111-0-53553500-1334773766_thumb.jpg

post-111-0-92104000-1334773794_thumb.jpg

Edited by Razvann

O sa pun 2 poze. Ambele facute cu SGS II. O poza este facuta cu ICS si cealalta cu Gingerbread.. Poza de pe ICS iese mai prost si la zgomot.. si la culori..Prima poza este Gingerbread (0044), a doua ICS (0034). Ce parere aveti ?

Se pare ca da.. pe ICS ies mai prost.. nu vad logica dece este asa.. cu ce influenteaza un soft camera foto care este HARDWARE...

Parca ma face sa nu vreau sa trec pe ICS... plus ca iconita de la baterie si semnal arata foarte naspa.. si asa rezolutia telefonului e slabuta fata de restul ... le-au facut si mai mari ( iconitele de la baterie, semnal si wi-fi )

Edited by Razvann

Ai avut aceleasi setari la camera? Adica fix aceleasi setari? Poate ca la ICS trebuie sa mai schimbi o setare ceva. Poate ca setarile implicite pe ICS sunt altele. Incercati sa rezolvati problema, ICS are multe avantaje si ar fi putin aiurea sa nu faci update-ul pentru ca ti se pare ca pozele nu au calitate mai buna.

Salut la toata lumea!

Eu sunt un novice in tot ceea ce inseamna Android.

Ma gandesc sa fac si eu un update la ICS, dar am o intrebare: update-ul se face in genul la Windows? Si aici ma refer la aplicatiile pe care le am instalate! Daca sunt compatibile cu ICS-ul functioneaza sau nu? Am cateva aplicatii pe care le folosesc si pe care le-am platit :)

Telefonul l-am luat la liber si astept un ICS pentru Open Europe.

Cu ce difera ICS-ul pentru Open Europe fata de unul facut pentru un operator din orice tara (sa zicem Vodafone Romania)?

Acum am android 2.3.4.

Si mai am o chestie cu care inca nu m-am obisnuit: bateria. Nu ma tine nici moarta mai mult de o zi! Cel mai mult folosesc telefonul pentru convorbiri. Netul il deschid numai la nevoie. Sa zic ca stau cel mult o ora pe zi. Si asta adunat. Am incercat si tot felul de aplicatii si degeaba. N-am reusit sa-i lungesc viata.

De ce mananca bateria in halul asta la un restart al telefonului? Daca telefonul a avut bateria la 51% la inchidere, la deschidere mi-a aparut cu 12% :(

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si rabdare. (mai am o caruta de intrebari dar nu vreau sa le pun pe toate odata :))

Sa fiti iubiti :)

Bine ai venit pe forumul nostru :)

Eu iti raspund la cele la care pot. Aplicatiile cumparate le vei putea reinstala de pe Google Play, trebuie sa te interesezi legat de compatibilitatea cu ICS. La un asemenea update major, e bine sa iti salvezi SMS-uri si altele de genul asta (note, orice s-ar pierde printr-un reset) si sa faci un factory reset dupa update. Update-ul de la un operator contine aplicatii de la el (unele considerate bloatware, de care nu ai avea nevoie), customizari la loading screen, la ROM in sine (un skin mai deosebit). La noi nu se prea baga aplicatii aiurea pe gat.

Nu stiu ce sa-ti spun legat de baterie si nici legat de restart. E extrem de ciudat, ai incercat vreun program care sa calibreze bateria? Poate e doar raportat gresit...

In momentul de fata folosesc Easy Batery Saver

Am mai folosit un program Dr Batery saver. Exact la fel facea, de aceea l-am si schimbat :)

L-am setat pe Inteligent Power Saving Mode, si cu toate acestea face figura de mai sus. Mi se pare si mie foarte ciudat sa-mi consume ata de mult din baterie la un simplu restart :(

Avem aici un articol http://stiri-telefoane.mobilissimo.ro/ghid/reancarcai-bateria-telefonului-zilnic-nici-o-problema_12892.html care te poate dumiri în cea ce privește bateria și consumul mai ridicat în cazul restart-ului.