Clicky

Jump to content

Samsung Galaxy S2

Recommended Posts

Update-ul nu apare in functie de sim, ci de CSC, reprezentand codul de vanzari. Tu ai ORO de la Orange, update-ul e pentru CNX, adica Vodafone. Trebuie sa astepti update de la Orange sau iti pui cu Odin ce firmware vrei tu.

Ca ai introdus sim de vodafone...aia nu iti asigura update-ul lor.Conteaza ce CSC este pe telefon.Daca ai CSC de Orange(si sigur asta ai) trebuie sa astepti pana da drumul Orange la update sau ramane varianta cu odin.

LE. Zici ca ne-am vorbit...de am postat in acelasi timp...cam acelasi lucru.

Ceau,

Am conectat SII-ul meu la Kies si imi apare fereastra cu update la PDA:LSM / PHONE:LS4 / CSC:LS4 (ORO). Este cumva Jelly Bean? Ne fiind un as al telefoanelor si instalarilor de Android va cer parerea cu acest update.

Cum este mai indicat sa-l fac?

Astept lamuriri si va multumesc anticipat.

Sa razi în ce sens?

Poți face ceva curățenie din recovery. Indicat și un backup la contacte, etc. Apoi după update dai un factory reset.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

salut, am o intrebare mare, am avut 3 rom-uri diferite de 4.1.2 jellybean ultima fiind cea stock de la orange. dilema mea e de ce nu am lockscreenu si galeria cum e la S3 sau la S2 plus? a ramas tot cele cum erau pe icecream sandiwch, si cand ma refer la lockscreen ma refer la deblocare, n-am chestia aia cand pui degeteu sa faca valuri.

Acum este relativ. Depinde cum folosești telefonul. Pe mine personal bateria standard de 1650, pe 4.1.2 nordic countries mă ține mai mult decât 4.0.3 COA. Dar poate sunt eu excepția care confirmă regula.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Salut am si eu o intrebare. Daca am cumparat telefonul la liber din Media Galaxy si au scos JB oficial pentru S2 as putea avea probleme in tentativa de a face upgrade la soft? L-am conectat prin Kies si i-am dat tools si Firmware upgrade and initialization si imi spune ca: "GT-I9100 does not support initialising" . Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat in legatura cu ceea ce ar trebui sa fac sa imi pot face si eu upgrade-ul? Aa si sunt client VDF daca conteaza asta cumva. Current firmware imi apare: PDA:LP7/PHONE:LPS/CSC:LPH (COA), si la latest formware imi apare acelasi lucru...

Multumesc

Pt galaxy S2 (COA) inca nu este update la JB.Este doar pt Vodafone si Orange.

Vezi linkul de mai jos.

http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9100&pcode=COA#firmware

PS.De ce trebuie postate pe mai multe topicuri intrebarea ta?

Cosmote ;)

In general telefoanele Samsung la liber au COA.

Daca vrei sa nu mai astepti cu Odin poti instala ce soft vrei.

Arunca o privire si pe acest topic.

http://forum.mobilissimo.ro/index.php?/topic/1248-tutorial-instalare-jelly-bean-412/

Da,este JB,vezi poza de mai sus.

Spor la instalat ;)

salut.

am o problema cu instalarea JB prin Kies.

am cumparat telefonul (SII) de la orange, iar dupa ce a aparut si prin Kies update-ul - PDA:LSM / PHONE:LS4 / CSC:LS4 (ORO) - am procedat la instalarea acestuia. la inceput nicio problema, incepe cu instalarea "setarilor firmware", ajunge la 100%, dupa care inchide atat fereastra de instalare cat si programul Kies. am incercat de cateva ori, dar situatia se repeta la fel. Am mai instalat in acest fel de cateva ori (printre altele de la GB la ICS) si nu au fost probleme. In preyent pe telefon functioneaza 4.0.4.

aveti idee unde am gresit, sau care ar fi problema ?

asteptam de mult update-ul acesta prin Kies, dar acum nu mai stiu ce sa fac...

Multumesc anticipat