Clicky

Jump to content

Allview viva q8 vs evolio quadra

Recommended Posts

Daca ar fi dupa mine nu as alege niciuna. Mai pui niste bani si iei ceva mult mai bun, adica Nexus 7 ll. Nu cred ca trebuie sa spun cu ce e superioara, asta ar insemna sa spun toate specificatiile. Daca vrei neaparat din acestea 2, atunci sa fie Q8. Consulta review-urile Mobilissimo mai intai. 

Edited by Mihnea

Bine noi te sfatuim sa iei una de marca dar daca vrei musai din cele doua da q8 e tableta mai rapida.Daca ne ajutai putin sa ne spui ce doresti tu de la tableta poate te sfatuiam mai precis.Deasemeni un buget era bun daca acceptai si alte propuneri in afara de cele doua.

La cele romanesti poti sa te astepti la o baterie slaba si updateuri rare spre deloc(aici ma refer la versiuni de android), soft slab optimizat.

Din 3 aspecte importante, 2 nu prea exista. Astra vrea sa zica argoteck. O tableta mare nu e chiar asa de comoda, o sa vezi daca iti iei una de 10. Marimea perfecta a display-ului e intre 8 si 9 inch. Si inca o mentiune, accesorii si piese de schimb sunt extrem de greu de gasit sau imposibil. La o tableta buna sa ai bani sa dai pe huse, ca ai de unde alege.

Edited by Mihnea

Banuiesc ca pana in 1000 lei. Si sa nu o luam pe aratura, omul intreaba doua modele, iar o dam cu preferinte.

Eu recomand Evolio Quadra, are procesor Mediatek 1.2 Quad cu PowerVR544, performanta e putin mai mare ca la Q8. In plus si rezolutia si ecranul mai mare. Mai ales daca te uiti si la seriale online sau filme.

Deio inca nu suntem pe aratura :) .

Totusi gresesc eu sau quadra are un Actions ATM7029 cu gpu vivante?

Cred ca la calitatea ecranului e cam tot aia q8 rezolutie mai mica ecran de 8  vs quadra rezolutie putin mai mare dar si ecran de 10.

Cred ca si mediatek daca avea era slab ca si ala are 544 mp1.

Ca sa o iau putin pe aratura la domo mai gasesti si prestigio...sunt tot ca cele romanesti dar parca la soft stau ceva mai bine.Eu am un telefon de la ei si sunt destul de incantat.Uite propunerea mea http://www.domo.ro/Laptopuri_&_Tablete/Tablete/Tablete/Prestigio/Tableta_Prestigio_MultiPad_4_Quantum_10.1%60%60_P5101C tot quad pe cpu la frecventa mai mare si un video care zic eu ca le spulbera pe cele propuse de tine quad mali 400.

Nu am tableta aia dar la specificatii suna bine.

L.E. Are si husa in cutie si dinte albastru(bluetooth)

Edited by argoteck

E ok, nu e pe aratura, tableta aia o am si eu in teste si e ok. Procesor RK3188, pe la acelasi nivel cu Exynos 4412, deci se merita, mai ales ca e 900 lei, sub pragul psihologic de 1000. Tableta asta se va gasi si in Iulius Mall, nu dau detalii unde, dar nu e greu de gasit.