Clicky

Jump to content

Report

  • Similar Content

    • By Liviu Roşca
      Salutare. Am achiziționat un power-bank despre care nu am găsit multe (spre deloc) păreri sau review-uri și m-am gândit să fac eu unul, poate îi este util cuiva.
      La ce am de gând să folosesc această “cărămidă”? De ce i-ar trebui așa ceva cuiva? În cazul meu, lucrez într-un domeniu unde am 2 surse de curent. Priza, de unde curentul electric provine de la un generator care are “impurități” detectabile în căsti atunci când telefonul este la încărcat. Motiv pentru care pcb-ul de încărcare al vechiului Xiaomi Redmi Note 2 și-a dat duhul. Sursa a 2-a de curent fiind ocazional bricheta unui camion de la începutul mileniului. Căruia i se mai arde siguranța sau se strică transformatorul de la 24V la 12V. Riscând să rămâi cu GPS-ul fără baterie (tableta cu Sygic in cazul meu) într-o țară unde se merge la supermarket cu Waze și unde nici nu am curaj să cer îndrumări (cu camionul mai ales).
      Așadar, cum ar spune un mândru reprezentant al culturii din România, “să trecem la treabă”.
      Aspecte pro:
      Capacitate mare la preț decent (225 RON la momentul achiziției); Posibilitatea de încărcare cu cablu usb type-c, micro usb sau lightning; Poate încărca până la 4 dispozitive simultan (3 pe usb + 1 prin usb type-c); Eficiența promisă; Posibilitatea de a încărca un laptop pe usb type-c (netestat); Aspecte mai puțin pro:
      Nu are Qualcomm Quick Charge; Calitatea construcției nu e tocmai cea mai bună; Când capacitatea scade sub 25% încarcă puțin mai încet; Se putea și un cablu type-c in pachet, nu doar un USB - micro-usb de 20 de cm; Nu are lanternă; Sistemul de afișaj al capacității (4 LED-uri) este rudimentar, preferam un display; Greutatea și dimensiunile, pe ultimul loc în listă datorită capacității acesteia; Capacitatea, după cum spune și numele ei este de 30.000 mAh la 3,7 volți. Dar ce știm noi de telefoane și de alte dispozitive? Că se încarcă la 5 volți. De aici rezultă o capacitate reală utilizabilă de 22.200 mAh. Din această capacitate se mai pierd câteva procente prin circuite, cabluri, practic depinde de eficiența electronicelor din power bank.
      În practică bateria s-a comportat bine. A fost în stare cu o încărcare completă să încarce un LG G6 (3300 mAh) de 4 ori, Samsung A3 2017 (2350 mAh) de 4 ori și Galaxy Tab Pro 8.4 (4800 mAh) o singură dată. Toate dispozitivele au fost încărcate închise cu bateriile descărcate sub 15%.
      Timpul de încărcare al bateriei este între 15 și 17 ore, aproximativ. Am pus-o la încărcat la 15:30 după-amiază iar noaptea la 4 dimineața clipea ledul 3 din 4. La 8:30 dimineața era încarcă. Am folosit încărcătorul de la LG G6 cu quick charge 3.0 și cablu usb type-c. Chiar dacă bateria nu are acest standard, am zis să ofer toate șansele la o încărcare cât mai rapidă.

      Specificațiile tehnice privind porturile:
      De intrare:
      Micro-USB 5V, 2A; Lightning 5V, 1.5A; USB Type-C 5V, 2.6A; De ieșire:
      USB 1 5V, 2.4A; USB 2 și 3 5V, 3A; USB Type-C 5V, 3A; Total ieșire maximă: 5V, 5.4A, 27W. Construcția bateriei este una simplă, tip sandwich. Partea din mijloc fiind din plastic lucios iar panoul inferior și cel superior dintr-un plastic mat cu finisaj aderent pe care rămân urme. Deși greutatea (582 de grame) îi oferă senzația de lucru bine făcut, la “ciocănire” cu degetul în capace, aceasta sună a “gol”, în special în partea unde sunt situate porturile. Dimensiunile sunt generoase. Bateria încape în buzunar ul de la spate dar nu recomand. Eu o țin într-un buzunar al rucsacului. Nu am măsurat dimensiunile ei dar orientativ pentru comparație, acela este un A3 2017 cu o carcasă nu chiar slim.
      Concluzie
      Pentru prețul la care am achiziționat-o (225 RON cu livrare gratuită) aceasta este o opțiune bună dacă îți trebuie un power bank așa de mare. La prețul actual (299 RON) parcă aș mai pune ceva și aș alege un Anker între 25.000 și 30.000 mAh dar neapărat cu Quick Charge 3.0 și încărcare pe USB Type-C.
      Link de cumpărare (altex, neafiliat)







    • By Sergiu Boboc
      Salut,
      Am creat o aplicatie pentru cumparaturi online, de fapt un catalog cu magazine online/offline care iti prezinta mai multe detalii despre fiecare magazin gen: locatie fizica(1 sau mai multe), program functionare sau program relatii cu clientii, pagina de FB, adresa site-ului online, categoriile de produse vandute. In versiunile urmatoare o sa adaug si promotii(cu notificari), produse recomandate/review-uri, poate alerte de pret. Deocamdata vreau sa fac release si pentru iOS si sa mai adaug ceva imbunatatiri. Proiectul este unul la care lucrez part-time, in timpul meu liber. Orice sugestie/sfat sunt binevenite. Aplicatia pentru android o puteti descarca de aici:
      https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.magazinedetop.app

      Multumesc,
      Sergiu
    • By candrei
      Salutare,
      Vreau sa-mi adaug inca 4gb / 8gb RAM la laptop-ul din titlu. Problema e ca nu stiu exact ce ar trebui sa aleg. Asa ceva ar fi ok? Cei de pe Softpedia zic ca da, puteti confirma?
      Topic-ul de pe Softpedia, in caz ca ajuta cu ceva, este acesta.
      Asa arata informatiile despre laptop legate de RAM. 
      Va multumesc in avans!
      Edit: am un slot liber pentru inca o placuta de RAM.  
      Edit2: apare vreo problema daca o placuta e de 4 si una de 8?

    • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      ASUS ZenFone MAX
       
      În ciuda aparențelor, dacă privim benchmark-urile, telefonul se mișca excelent, n-am băgat de seamă lag în interfață și nici în cazul jocului Riptide GP2 nu am constatat probleme de rulare. Bateria este de excepție, iar telefonul e subțire și ușor față de ce ne-ar da de înțeles capacitatea bateriei. În opinia mea este unul dintre cele mai bune phablet-uri de sub 1000 lei de pe piață și îl recomand cu drag!
       
      ASUS ZenFone MAX prețuri actualizate
       
      MarketOnline.ro evoMAG.ro Compari.ro  
      ASUS ZenFone MAX Unboxing
       


       
       
      ASUS ZenFone MAX Review
       


       
       
      ASUS ZenFone MAX Galerie Foto
       

    • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      Asus ZenFone Selfie
       
      Mobilissimo.ro prezintă telefonul ASUS ZenFone Selfie, în varianta ZD551K. Acest model costă de la 1.149 lei în sus și vine cu o cameră frontală de 13 MP pentru selfie, cu blitz dual LED. În spate se află o cameră de 13 MP cu blitz dual LED și telemetru laser, iar la interior avem un procesor octa core Snapdragon 615, 2 sau 3 GB RAM și 16 sau 32 GB stocare.
       
      Asus ZenFone Selfie prețuri actualizate:
      eMAG.ro Cel.ro evoMAG.ro MarketOnline.ro Flanco.ro Compari.ro  
      Asus ZenFone Selfie Unboxing
       


       
       
      Asus ZenFone Selfie Review
       
      curând
       
       
      Asus ZenFone Selfie Galerie Foto
       

  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use