trs Posted October 7, 2013 Report Share Posted October 7, 2013 Dintr-o data a inebunit telefonul...am observat acum 3-4 zile cand l-am scos de la incarcat ca imi apare ca inca sunt conectat prin cablul de date la pc. Am incercat sa ii dau factory reset dar, cand ii dau turn off se stinge si se aprinde iar singur fara ca eu sa apas butonul de start, deci nu pot intra in meniul de reset. Bateria cand e incarcata full nu mi se reseteaza...adica imi arata ca imi tine bateria de 4-5 zile...ma poate ajuta cineva cu un raspuns? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocada Posted October 7, 2013 Report Share Posted October 7, 2013 A luat cumva putina apa? Pare a fi o problema la mufa micro usb de încărcare..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted October 7, 2013 Report Share Posted October 7, 2013 Ai totul stock? Problema ta pare sa fie cauzata de vreun kernel custom. Daca ai custom kernel, ai bifat incarcarea rapida? Sent from my Nexus 4 powered by Qualcomm Snapdragon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted October 7, 2013 Report Share Posted October 7, 2013 Stai ca nu pricep nimic. Incearca si cu virgule. Pana atunci, explica-mi asta: Am incercat sa ii dau factory reset dar, cand ii dau turn off se stinge si se aprinde iar singur fara ca eu sa apas butonul de start, deci nu pot intra in meniul de reset. Cum adica nu poti in meniul de reset? Care meniu de reset? Te referi in download mode? TIne apasate home+vol down+power si ar trebui sa intre, chiar daca se restarteaza el aiurea. Apoi, cum adica ai incercat sa-i dai factory reset si nu ai putut? Nu poti intra in setari la telefon? Sau despre ce vorbesti? Nici cu bateria nu am inteles care e problema. Cand e full nu se reseteaza, dar cand nu e full cum se comporta? rocada 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trs Posted October 7, 2013 Author Report Share Posted October 7, 2013 Eram grabit si am scris totul aiurea scuze. Deci il tin la incarcat, se incarca 100% dar nu imi apare discharging, si nu imi apare autonomia bateriei...de exemplu: 1h21min on battery, imi apare 3 zile si 11 ore, cu toate ca l-am bagat la incarcat cand mai aveam 5% din baterie. Si nu pot intra download mode al telefonului pentru a da factory reset. Ii dau turn off si in loc sa ramana stins el se aprinde. Azi de exemplu l-am scos de la incarcat si dupa 5 minute a inceput sa scoata sunetul acela ca si cum l-as fi conectat/deconectat la pc/incarcator, sunet pe care la facut pret de 2-3 minute pana cand I-am dat restart. Sper ca acum ati inteles la ce ma refer. Si inca odata scuze pentru prima tentativa de a va explica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionutzvip Posted October 7, 2013 Report Share Posted October 7, 2013 Dacă e stock rom încearcă din meniu. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted October 7, 2013 Report Share Posted October 7, 2013 Factory reset poți face și din setări. Din câte povestești tu, ai o problemă la mufa de încărcare. La unul dintre telefoanele fiicei mele a trebuit să relipesc mufa, după ce am spălat bine zona cu alcool. Dacă te pricepi la șurubărit, desfă telefonul și spală mufa usb atât pe interior, cât și pe exterior. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trs Posted October 7, 2013 Author Report Share Posted October 7, 2013 Factory reset poți face și din setări. Din câte povestești tu, ai o problemă la mufa de încărcare. La unul dintre telefoanele fiicei mele a trebuit să relipesc mufa, după ce am spălat bine zona cu alcool. Dacă te pricepi la șurubărit, desfă telefonul și spală mufa usb atât pe interior, cât și pe exterior. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Din moment ce am inca garantie eu zic ca mai bine il trimit la sevice... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted October 7, 2013 Report Share Posted October 7, 2013 Atunci fă așa, deși dacă ți-a intrat apă acolo sau dacă se mișcă mufa fiind dezlipită de pe placă, vei pierde garanția. Dar chiar și așa, asta e ordinea logică a lucrurilor, întâi trebuie trimis la garanție. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocada Posted October 7, 2013 Report Share Posted October 7, 2013 Poate curati mufa cu o periuta de dinți si alcool izopoprilic, daca tot mai face figuri.... service schimbat mufa USB (vine cu tot cu microfon).. max 60 de lei cu tot cu manopera. Atentie, daca mai ai garantie, cu "spalatul" pe acolo are un senzor de umiditate..... si pa garanție :-) Sent from my android phone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trs Posted October 8, 2013 Author Report Share Posted October 8, 2013 M-am decis sa il trimit in garantie...cred ca e cel mai sigur lucru pe care il pot face, decat sa imi bag eu mainiile in el sa il curat sau cine stie ce sa ii fac. Sper doar sa nu ma tina 2 saptamani fara telefon... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trs Posted October 8, 2013 Author Report Share Posted October 8, 2013 Dupa un Factory data reset a disparut problema de la incarcare...dar cand ii dau turn off la fel face, adica se restarteaza in loc sa ramana stins... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts