Clicky

Jump to content

Campanie impotriva Mall Vitan & Unirea Shopping Center


n_iulian

Recommended Posts

Feriti-va de aceste doua magazine, sunt printre cele mai vechi din Bucuresti sau daca nu, cele mai vechi magazine din capitala si au marfa multa si scumpa si de proasta calitate.

 

Mall Vitan :

 

1. Am cumparat de la Adidas o pereche de tenesi de 200 de lei, dupa doua ore de mers cu ei, adica o mica plimbare in parc s-au rupt, s-au dezintegrat la propiu, nu am mai putut sa-i schimb pentru ca ii cumparasem cu cateva luni in urma si nu-i purtasem.

 

2. Alimentele de la SpringTime sunt vechi, se simt la gust. De exemplu la Spring in Mall GrandArena se simte la gust ca sunt alimentele proaspete.

 

3. Cinematograful Hmultiplex nu este modernizat, daca nu scrie la un film "digital" atunci nu cumparati bilete ca se vede ca filmele piratate de pe torente, cele filmate cu HD Cam.

 

4. Printre scumpeturile de la OfficeShoes si Leonardo si afla si multe facaturi cumparate din Dragonul Rosu la pretul de 5-10 lei bucata si vandute cu 170-200 de lei, am un spion la ei infiltrat.

 

5. Germanos - am cumparat de la ei un telefon luna trecuta, pe 17, a doua zi l-am dus la garantie, nu au vrut sa-l schimbe, au zis ca-l repara la urgenta in 2-3 zile, 2-3 care s-au transformat in 10 si tot nu l-au reparat apoi au zis ca aduc altu nou, apoi l-au trimis la Sibiu, asa spun ei, in fine, am dat banii pe ceva luna trecuta pe data de 17 si nici azi nu pot sa ma bucur de acest lucru.

Am vazut ca seful de magazin de la ei incerca cu surubelnita sa desfaca capacelul de la USB si de la microsim.......

 

6. MediaGalaxy - am fost sa cumpar un system 2.1 Logitech de 350 lei, angajatii de acolo vroiau sa mi-l vanda cu un colt la subwoofer facut praf, cred ca jucasera fotbal cu el, apoi i-am zis sa-mi dea altul dar nu mai aveau aceeasi culoare si am zis sa-mi dea alta culoare, pentru asta am asteptat 30 de minute sa-mi anuleze  comanda pana m-am enervat si n-am mai cumparat nimic..............

 

Unirii :

 

6.........dar, eu tot vroiam acel system 2.1 asa ca am mers in Unirii sa-l cumpar, la Altex, si am cumparat si dupa doua luni un satelit a inceput sa caraie.

 

7. Am cumpart un Nokia X3, atunci cand aparuse, de la Altex dar nu l-am testat 100% pentru ca ma grabeam si acasa am costatat ca nu merge o tasta.

 

Asa ceva cu este posibil, numai in Mall Vitan si Unirea Shopping Center poti pati sa dai peste modele stricate de produse de la doua mari firme cunoscute pentru calitate : Nokia si Logitech.

 

8. Mancarea de la KFC este veche si amara. De exemplu la KFC-ul de la Universitate mancarea este buna.

 

9. Zara - am cumparat doua tricouri de cate 100 de lei fiecare, dupa zece spalari la mana s-au decolorat, am tricouri cumparate din Dragonul Rosu de 5 ani de zile si pe care am dat 10 lei.

 

10. H&M - 30% din hainele lor sunt pline de defecte, minimum 30%.

 

11. Evitati Micul Paris de la ultimul etaj, au mancare proasta, azi fac carne normal, a doua zi ce nu se vinde se face snitel si a treia zi se face chiftele, ciorba se amesteca de pe o zi pe alta si este acra, chiftelele sunt stricate, am cumparat si miroseau a mortaciune si erau la mijloc ca pasta de dinti la consistenta.

Edited by n_iulian
Link to comment
Share on other sites

Pai era un proverb romanesc cu pomul laudat...

Acum explicatia e simpla.Aglomeratie mare, multi consumatori in principal grabiti, care nu au timp sa verifice. Zi si tu unde e mai bine, daca nu aici, sa  vinzi produse cu probleme? Apoi daca omul care cumpara acolo e in general grandoman si ii place sa ia la pret cu 500% mai mare produse care se gasesc in alta parte la pret normal, doar pentru ca sunt de la un brand cunoscut (desi si cei de acolo le iau din dragon, doar ca le pun eticheta lor-stiu caz concret), ce poti sa faci?

Link to comment
Share on other sites

Numai in aceste locuri patesc asa ceva, nu mai cumparasem de 2 ani nimic din aceste locatii dar cand a fost lichidarea de stoc la Germanos, numai in Mall Vitan se mai gaseau ultimele doua bucati, m-am riscat ca oferta era prea atragatoare si iar m-au ars :D

In rest n-am mai patit niciodata sa am probleme cu un produs, indiferent de unde am cumparat.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use