VDorin Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 Salut! Am si eu o problema cu incarcatorul de la telefon.: Galaxy Current imi arata current_now 999, current_max 600, current_avg 600. Este ok? Iainte era la toate 999. Nu am incercat inca sa vad in cat timp il incarca, dar voi testa maine. Din cate stiu, este important sa imi arate la current_max 999, deoarece max-ul imi arata puterea cu care este incarcat telefonul... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 Adica tu nu stii daca telefonul tau se incarca mai greu, dar ai intrat in panica pentru ca nu stiu ce soft iti raporteaza nu stiu ce cifre? Lasa drobul de sare in pace si baga telefonul la incarcat si vezi in cat timp se incarca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 Ar trebui sa incarce intre 2-3 ore. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 Da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VDorin Posted September 29, 2013 Author Report Share Posted September 29, 2013 (edited) L-am bagat la ora 13 la incarcat cu 0%, acum este 45. Inainte mergea mult mai rapid, in 1 ora si 40-50 de minute era gata (de obicei il puneam la incarcat cat mai avea 7-8%). Totusi am observat ceva ciudat: Cand introduc incarcatorul prima oara, imi arata 460 466 466 si in setari imi arata incarcare USB, a doua oara la fel , a treia oara imi arata incarcare AC cu 999 600 600, a patra oara imi arata AC cu 999 999 999. Am incercat si cu un incarcator de SGSII+ si arata AC cu 999 999 999 de fiecare data. Probabil la incarcator este problema. La S3 este compus dintr-un cablu USB si un adaptor de priza, dar la SII+ este dintr-o bucata. Edited September 29, 2013 by VDorin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 Cu cat e cablul mai scurt, cu atat mai bine. Dar poate fi si incarcatorul defect, nu m-ar mira, la S3 am auzit deseori problema asta. De cat este incarcatorul tau? In amperi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VDorin Posted September 29, 2013 Author Report Share Posted September 29, 2013 Cablul usb are un metru iar adaptorul are output 5.0V - 1A Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 Doar atat? Stiam ca ar trebui sa aiba 1.5 sau 1.7A. Poate ne confirma si un alt coleg cu S3 daca si la el e la fel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VDorin Posted September 29, 2013 Author Report Share Posted September 29, 2013 Da..doar atat. Am intrebat acum cativa prieteni iar ei au cam asa: S2 - 1.5, S2+ 1, S3 1 si note2 2a dar cica nu este incarcatorul original. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 La Note2 iti confirm eu ca e de 2A. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VDorin Posted September 29, 2013 Author Report Share Posted September 29, 2013 Da, am cautat acum pe cateva site-uri, incarcatoare de Note2 si S3. Pe mobiledirect incarcatorul pe care il folosesc eu Samsung ETA-0U80EBEGXEG 5W 1A iar cel de Note2 are 2A. Am mai gasit si pe XDA oameni care au problema cu incarcatorul, Din cate am inteles trebuie scos si introdus de cateva ori pana este recunoscut ca si incarcator AC cu 1A. Astept si un raspuns de la cineva care detine un S3, sa vad si parerea lui. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 Eu am S3 si am probleme cu incarcatorul. Unii se plang ca scoate zgomot cand e in priza. Mi s-a intamplat si mie si credeam ca e priza. Alta problema e ca aseara l-am pus la incarcat si dimineata m-am trezit ca avea doar 82% baterie nu 100%, deci problema e cu incarcatorul. Trebuie sa cumperi altul mai mult ca sigur..Pe un alt forum cu peste 500 de pagini, se scrie la greu ca incarcatoarele de la S3 au probleme. Al meu daca misc un pic de mufa in telefon nu incarca... decat in unele pozitii. De incarca treb sa se incarce in 2 ore jumate. Am verificat si eu la tara si incarca tot ca tine.. deci nu primea curent cat trebuie. Eu zic ca incarcatorul e de vina si mi se pare ciudat.. sa dea niste produse cu atatea probleme. Incepe sa ma dezamageasca Samsung.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionel Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 Răzvan la tine s-ar putea să se fi dezlipit mufa de pe placă. Eu cunosc din proprie experiență cu N900. De 2 ori același defect . Din păcate este adevărată treaba cu încărcătoarele. La un S3 al unui prieten mi-a zis că se încărca foarte greu. Cu încărcătorul meu de la N900 cu 5.0 V și 1,2 Ah se încărca de la 0 la 100 într-o oră și jumătate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VDorin Posted September 29, 2013 Author Report Share Posted September 29, 2013 (edited) Eu am mai avut telefonul in service si am inteles ca a fost verificat complet...si nu am observat sa aiba probleme cu poortul usb. Si eu sunt dezamagit de samsung. Ei vin tot timpul cu telefoane performante dar calitatea constructiei m-a dezamagit. Am avut 4 telefoane de la samsung si singurul de care am fost multumit a fost s2. Edited September 29, 2013 by VDorin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionel Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 Dacă nu e de la telefon nu e de la calitatea construcției. S3 este un telefon foarte bun și nu ai de ce să fii dezamăgit. Eventual îți recomand să-ți achiziționezi un alt încărcător. Cum spuneam mai sus, au încărcătoare puțin mai slabe. La N9 e mai slab , are doar 1A. Totuși ca un al doilea sfat îți spun să te ferești de chinezăriile ieftine pentru că s-ar putea să ai neplăceri. Un încărcător original de Note 1 sau 2 cred că ți-ar rezolva problema . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cikyu Posted September 30, 2013 Report Share Posted September 30, 2013 Eu am S3 si am probleme cu incarcatorul. Unii se plang ca scoate zgomot cand e in priza. Mi s-a intamplat si mie si credeam ca e priza. Alta problema e ca aseara l-am pus la incarcat si dimineata m-am trezit ca avea doar 82% baterie nu 100%, deci problema e cu incarcatorul. Trebuie sa cumperi altul mai mult ca sigur..Pe un alt forum cu peste 500 de pagini, se scrie la greu ca incarcatoarele de la S3 au probleme. Al meu daca misc un pic de mufa in telefon nu incarca... decat in unele pozitii. De incarca treb sa se incarce in 2 ore jumate. Am verificat si eu la tara si incarca tot ca tine.. deci nu primea curent cat trebuie. Eu zic ca incarcatorul e de vina si mi se pare ciudat.. sa dea niste produse cu atatea probleme. Incepe sa ma dezamageasca Samsung.. iti recomand sa icerci si cu alt incarcator… in astfel de cazuri exista impuritati in mufa sau mufa este oxidata , incearca sa cureti si mufa si daca tot nu merge mergi la service samsung…si rezolvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alina Cristina Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Buna ! Am si eu un S3 si nu se mai incaraca de obicei il tin la incarcat de seara de la ora 21 pana a doua zi la ora 08, cand il bag la incarcat seara are cam 15% baterie si dimineata in jur de 70% am schimbat si incarcatorul si la fel, iar in aplicatia galaxy charging imi apare la Maximum:300 la NOW: 999 si la AVG: 300. Astept parerile voastre. Ms! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Ce scrie pe incarcator? Ar trebui sa scrie undeva 5V 1A. Al doilea incarcator este original? Ai sesizat ca daca misti usor de mufa sa se intrerupa incarcarea sau sa-ti arate din nou ca incepe incarcarea? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexmihai92 Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Buna ! Am si eu un S3 si nu se mai incaraca de obicei il tin la incarcat de seara de la ora 21 pana a doua zi la ora 08, cand il bag la incarcat seara are cam 15% baterie si dimineata in jur de 70% am schimbat si incarcatorul si la fel, iar in aplicatia galaxy charging imi apare la Maximum:300 la NOW: 999 si la AVG: 300. Astept parerile voastre. Ms! În Galaxy Charging trebuie sa îți arate 1000 - 999 - 1000, nu 300. Ai o problemă cu încărcătorul. Sent from my Samsung Galaxy S III using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 Mufa la S3 e cu probleme. La fel si incarcatorul. Fugi cu el la Samsung ESD daca e in garantie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VDorin Posted November 22, 2013 Author Report Share Posted November 22, 2013 La mine a fost problema cu incarcatorul. Acum il incarc cu un incarcator tot de s3 dar nu mai este compus din adaptor+cablu usb, este dintr-o bucata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bia791 Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 de vreo doua luni telefonul meu se incaraca o perioada cu un incarcator dupa care nu mai merge incarcat decat daca ii schimb incarcatorul cu altul cu care nu l am mai incarcat....crede ti ca stiti ce ar putea avea? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 Daca le aveti in garantie mergeti cu ele la ESD Samsung.. e posibil ca mufa din telefon sa fie desprinsa. La mine incarca doar intr-o anumita pozitie sau dimineata ma trezeam cu 80 % baterie nu incarca pana la 100%... FGH 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FGH Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 Foloseste intotdeauna un incarcator original, chinezariile de la service-uri se strica foarte repede. Poate fi si de la mufa, conecteaza-l la calculator, pune telefon in diferite pozitii si vezi daca are tendinta sa se deconecteze. Recomand sa il duci in garantie, daca ai. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bia791 Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 Pai la inceput l-am incarcat cu incarcatorul lui original pana nu a mai mers apoi cu un cablu usb de la un nokia si acum nu mai merge nici cu ala si folosesc tot un cablu usb tot de nokia identic cu cel cu care nu se mai incarca si merge foarte bine in doua ore se incarca bateria complet...de fiecare data cand nu se va mai incarca va trebui sa imi cumpar un cablu usb nou am vazut niste incarcatoare energizer ce parere aveti de ele?Mulțumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts