Clicky

Jump to content

iPhone 5S, da sau nu si pareri pro/contra IOS 7

Recommended Posts

Daca ai sti cati sunt pe lumea asta cu bani la greu pe ei si niciodata nu au deschis un site de review-uri sau orice altceva de unde sa se informeze cat de cat...

Chiar crezi ca Becali ar citi ceva legat de telefoane? Nu, s-ar duce intr-un magazin si ar intreba care e cel mai scump telefon de pe raft.

Cati dintre cei care au smartphone stiu de capul lor? 

Evident, useri ai marului stricat si ai robotelului, deopotriva.

Dar Mihnea a zis cum nu se mai poate mai bine la ce nevel este limitat sistemul lor de operare.

In rest, foarte bine, cumpara ce-ti doresti tu, cum ai spus si tu, sunt banii tai.

Unii isi cumpara droguri cu ei, asa incat, orice telefon ai cumpara, esti mult mai avantajat decat ei, nu?

Ce-mi place cand pe orice forum din lumea asta, oriunde, cand se pune problema de iphone incepe "hatereala" :))

Eu tot nu inteleg de ce ii intereseaza asa de mult pe unii ce fac altii cu banii lor ... Ca arunci banii daca-ti iei 5S, ca e prea scump, ca e prea nu stiu cum... Oameni buni, de ce va intereseaza pe voi ce fac eu cu banii mei? Daca-mi iau 5S arunc banii vostri? Daca mie-mi place nu se cheama ca am aruncat cu banii pe geam.... Poate unii nu trebuie sa-si vanda un rinichi sa-si ia... Daca e un lucru care-mi place, se cheama ca e o porcarie? Pentru cel ce il cumpara nu e o porcarie, poate pentru cel care castiga 10000 lei pe luna 3200 e putin... Ganditi-va ca valoarea banului nu e la fel pentru toti.

De ce pe forumul Note de exemplu nu apar oameni cu Apple sa spuna ca e scump Note? De ce numai pe forumuri despre Apple apare chestia asta cu "scump dom'le", "e o porcarie pentru copii" etc? Si ce daca? Daca mie-mi place "porcaria" asta si dau eu banii castigati de mine, nu de tine, pe ea, care-i problema ta?

Fiecare face ce vrea cu banii lui... Atat timp cat omul nu cheltuie banii vostri de ce va intereseaza pe ce da el banii? De ce considerati ca ii arunca pe geam? El si-a luat ce-i place, pentru el e o bucurie.

Din partea mea poti sa iti iei 2 5S, in caz de ceva sa fii pregatit. Nu mai dai fuga iar la Gigle GSm sa iti iei altul...

Apar acei oameni de care zici tu pe forumurile Apple si spun ca e scump, pentru simplul fapt ca isi dau si ei seama, ca utilizatori de Android, ca nu merita banii. Ai vazut tu pe cineva sa spuna ca Note 3 nu merita 3200 de lei, sau ca HTC one nu face 2400? Ti-as enumera multe functii dar o dam rau de tot in off-topic. Adica eu vin si spun ca Apple e scump pentru ca nu mi se pare ca vine cu ceva extraordinar. Ba din contra, vine cu un Touch ID care e usor de pacalit, camera mediocra, ecran prea mic si design aproape neschimbat. Daca aceste ,,faciliati" te determina sa mai dai 1000 de lei in plus fata de 5, bravo! Eu am spus clar, 5S nu merita la pretul actual, iar cum omul a pus problema banilor, eu i-am spus ca as fi ales 5.

Si te rog sa imi spui 4 argumente ca 5S sa merite macar 3500 de lei, ca sa imi demonstrezi ca investitia e foarte buna si nici pe departe costisitoare.

Totusi am observat ca nu a venit nimeni sa ma contrazica despre IOS 7. Sa fie cu adevarat un sistem incuiat? ;)

6b3l.jpg

Edited by Mihnea

Eu vad doar ca oamenii de mai sus au contracarat afirmatiile initiatorului cum ca Androidul ar fi nesigur si sub iOS...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Mihnea, in primul rand un telefon nu e o investitie pentru ca nu-ti aduce niciun profit. E un aparat caruia ii scade pretul in timp.

De ce oamenii cumpara Rolex? Si un ceas de 50 de lei iti arata ora... Si totusi Rolex se vand. Si Tag Heuer se vand. Si altele. Cu masinile e la fel. De ce-si iau "prostii" Rolls Royce cand ar putea sa ia un Audi de exemplu care costa de 10 ori mai putin si poate face mai multe lucruri. Si are ecrane, beculete si butonase cu mai multe functii. Cu hainele la fel, nu mai dau exemple.

Cu mancarea la fel, de ce sa mananci niste scoici scoici scumpe cand la KFC e mult mai ieftin si te saturi mai repede, nu?

Cam la asta se rezuma. Daca poti sa intelegi, bine, daca nu si o tii pe a ta cu "androidul are mai multe functii" asta e, atat intelegi tu pentru ca tu vrei functii... Altii ca mine nu vor functii pentru ca n-au nevoie de ele. Intelege asta, nu am nevoie de functiile de care tu ai nevoie, pur si simplu nu-mi trebuie mie. Poate tie iti trebuie, mie nu. Fiecare isi ia ce-i place, ce-si permite si ce considera ca e mai bun pentru el.

Off: Doamne ferește, dacă te pune dracul să spui că dorești iOS, sar pe tine ca la wrestling :)). Eu zic că fiecare sistem de operare în parte are avantaje și dezavantaje. Nu stau să le enumăr pentru că cine deține un device cu iOS sau Android îi știe și punctele tari și cele slabe. Eu zic așa: nu există doar alb și negru, mai există și gri. Și dacă ne-a cerut părerea eu zic să ajutăm nu să facem bășcălie. Nu de alta dar parcă nu se potrivește cu forumul deloc, bășcălia asta fără sens.

Recomandarea mea ar fi 5S pentru CPU/GPU.

Un lucru e clar, 5S e mai bun. Omul a pus si problema banilor, semn ca nu il ,,dau afar' din cas' ''. Da sunt de acord, IOS are un ecosistem tare, Android e mai customizabil si predispus modificarilor. Cand am spus functii m-am referit la ceva util, vreau ca telefonul sa imi fie de ajutor, nu sa imi puna bete in roate niste amarate de limitari. Eu asa vad Iphone-ul, doar un mijloc de distractie, nu si folositor. Gusturile nu se discuta, eu mi-am spus parerea despre asta. Am cerut 4 argumente de la un utilizator posesor de 5 cum ca 5S ar fi mai bun si ca merita diferenta de bani. Nu le-am primit... . Omul asta isi doreste, daca nu, s-ar fi dus si ar fi facut precomanda la 5S si nu ar mai fi existat niciun topic, rrspectiv nicio disputa.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4

In primul rand iti multumesc Deio.IIn al doilea rand am o tableta android cum am spus mai sus(allview alldro 3 speed duo) deci nu mint iar in al treilea rand nici nu sti cati virusi si adware imi detecteaza antivirusil cand mai instalez aplicatii.(Am bitdefender cu licenta).In ultimul rand tableta are lag dupa ce am folosito aproape 1 an,la fel si sgs3-ul surorii mele dar dupa ce iam dat un factory reset mergea ca unsa.Asta chiar nu e normal ca doar nu ii voi da reset odata la cateva luni.Propun sa incheiem cu discutile in contradictoriu:)

Atunci cumpara iphone 5S gold/auriu  - ai scanner de amprente si culoarea aurie il face sa para ca modele suflate cu aur, deci premium.

Nu are lag, daca zici ca Androidul are nevoie de factory reset o data la un an. Nu este mare sa te incomodeze, e mic, usor si rapid si simplu.

Eu zic sa nu iei auriu, e magnet pentru belele. Sa nu pateasca si Iphone-ul tau ca HOX-ul furat de tigani :lol: . Aia chiar cred ca e de haur.Sa lasi si tu macar Dropbox-ul activ, poate aresteaza si politia romana pe cineva in timp record.

Edited by Mihnea

Mihnea pot sa dau 4 argumente cu mentiunea ca aceste argumente nu sunt pentru tine, adica nu incerc sa te conving pe tine sa-ti cumperi asa ceva pentru ca n-as avea nicio sansa. Sa spunem ca sunt argumente pentru cumparatorul clasic de iphone:

1. Sa ai the latest and greatest daca banii nu conteaza :)

2. Senzorul ala de amprente care mie chiar mi se pare o chestie folositoare, nu pusa acolo la misto gen S this S that de la Samsung. Senzorul asta chiar cred ca-l vor folosi toti utilizatorii de 5s pentru ca e super usor de folosit si nu-ti incetineste utilizarea ci din contra.

3. Camera performanta (nu e cum spui tu, camera mediocra, uita-te la review-ul celor de la pocketnow facut la acest telefon)

4. Viteza mai mare de procesare fara de iphone 5.

Si ca o idee, eu nu intentionez sa l cumpar, cel putin nu acum ca nu vreau sa arunc 1000 de euro. Dar sunt convins ca sunt multi care vir arunca mia de euro sa-l aibe primii. In decembrie cand ajunge pe la 2000 lei si daca-l vand pe asta cu un pret rezonabil poate-l iau.

Ce naiba tot vorbeste George Buhnici-Bufnici-Bufnite asta ????????

Dacă Apple era NASA, încă nu am fi ajuns pe lună dar am fi avut o rachetă albă cu mânere de… aur.

Pai nu a ajuns nimeni omule pe luna, aselenizarea a fost regizata de Stanley Kubrick ca sa justifice NASA banii pe care ii inghiteau aiurea.

1. Sa ai the latest and greatest daca banii nu conteaza :)

2. Senzorul ala de amprente care mie chiar mi se pare o chestie folositoare, nu pusa acolo la misto gen S this S that de la Samsung. Senzorul asta chiar cred ca-l vor folosi toti utilizatorii de 5s pentru ca e super usor de folosit si nu-ti incetineste utilizarea ci din contra.

3. Camera performanta (nu e cum spui tu, camera mediocra, uita-te la review-ul celor de la pocketnow facut la acest telefon)

4. Viteza mai mare de procesare fara de iphone 5.

1. Cine spune asta? Sau te referi la the greatest dintre merele stricate? Scuze, dar nu stiu cum sa le numesc altfel :P

2. Deio a postat un filmulet in care se sugera cam la ce va fi folositor senzorul ala. Chiar mi se pare foarte ingenioasa modalitatea de a aduna amprente....

3. Asa o fi, nu stiu, pur si simplu dau mai departe cand vad cate un astfel de mar.

4. Cu cat? Ca la ce procesoare au...

Scuze, am fost un pic rautacios, dar din miliardul ala de utilizatori de iPhone, eu am convingerea ca sub 1% stiu despre ce este vorba acolo, restul sunt doar idioti in pas cu moda.

Alex Stanescu a facut un editorial despre o saptamana cu 5S. Acolo spune ca pana si camera lui One Mini e peste cea a lui 5S. Sa nu mai vorbim de comparatia cu G2, Z1 s.a.m.d. Daca nici el nu se pricepe la camere dupa ce i-au trecut atatea prin mana... Pocketnow, GSM Arena si toate numele astea mari, am eu garantia ca nu au bagat si ceva in buzunar? Am mai auzit un caz, un video era filmat cu o camera profesionala si i s-a aplicat putin zgomot ca batea la ochi. Dar astea sunt dedesupturi pe care prostimea nu trebuie sa le stie, ea trebuie doar sa vada recenzia.

Messer, da, tipul ala de idioti care au Ifon de 3000 de lei si nu au net si nici minute. Cunosc multi din astia. Penibil.

Sa-i fi vazut lipiti de geam sa prinda si ei o linie de Wi-fi de la cafeneaua de alaturi.

Edited by Mihnea

Cand se incărca imaginea ma gandeam ca imi arati niste teste cu poze Apple vs competitia. Eu spun ce am vazut la altii, nici macar nu te cunosc, dar sa stiu ce abonament ai. :) Tu sigur faci parte din aia 1%.

E de apreciat ca incerci sa aperi onoare marului pe un forum unde 90% din membri au smartphone-uri cu Android.

Edited by Mihnea

E cartela prepay, n-am abonamet la Orange.

Ideea este ca nu toti stau asa cum spui tu fara net si fara minute. Stiu ca sunt si multi din astia la noi in tara, cei mai multi sunt din astia, dar nu putem sa generalizam sau sa-i facem idioti pe cei care folosesc altceva fata de noi.

Am avut si su smartphone cu Android. Oricum acum mi-am dat seama de ce unii apreciaza Apple si altii Androidul.

Eu am avut Iphone inainte de Android. Si ma obisnuisem cu el. 3 ani numai Iphone. Si cand am trecut la Android bineinteles ca nu mi-a placut si m-am intors la Apple pentru anumite lucruri care-mi placeau mie mai mult.

Sunt sigur ca tu ai avut Android ca un prim smartphone si de aceea nu te poti impaca cu Apple.

La toata disputa asta conteaza cel mai mult pe care dintre ele l-ai avut primul si cu care sistem de operare te-ai obisnuit. Probabil daca aveam un android inainte de Iphone si ma obisnuiam ani de zile cu el as fi spus si eu ca Apple e o porcarie.

Sunt abonat la urmatorii:

post-1841-138048373271_thumb.jpg

Dupa cum vezi majoritatea sunt fani android de aici, probabil ca-i stii si tu pe multi dintre ei. Nu cred ca Pocketnow sau Technobuffalo sau Mkbhd ori Flossy Carter asta is prea patrioti cand vine vorba de Iphone, avand in vedere ca aproape toti folosesc Android ca si telefoane personale.