Clicky

Jump to content

iPhone 5s - Toate detaliile despre telefon: specificații, conținut cutie, review, mostre foto și video, galerie foto, păreri...

Recommended Posts

Eu ma "cert" in fiecare zi cu un tip care are iPhone 4s si spune ca telefoanele apple sunt cele mai bune telefoane de pe piata , ca nu au lag , ca primesc update-uri , ca muzica se aude cel mai bine in castile alea(ear pods parca ? ) de iPhone 5/5s . M-a innebunit , jur ...nu da androidului nicio sansa si spune ca pe iPhone poate instala android(eu zic ca nu , n-am cautat daca merge) dar pe un device cu android nu poti pune iOS . Eu vin cu argumente , android=libertate , customizare , dar nu pot intelege , parca sunt zombie ... Eu dau sansa tuturor OS-urilor , sunt mai obiectiv ...nu inteleg genul asta de oameni , parca e facut de el , asa il lauda . Inca un prieten cu iPhone 5s spune ca el are iPhone ca "impune respect" , ca nu conteaza functionalitatea , conteaza sa fie scump si sa stie toata lumea cat de scump este :| .

P.S. tipul asta e ala care mi-a resetat tableta ca n-avea codul de deblocare si sa se dea mai destept a intrat el in recovery si-a dat reset .

Edited by Scootch98

Ar fi uimit de faptul ca nu stie sa-l foloseasca, mesersmith. Cum cautam eu disperat butonul de back la iPhone (stiam ca n-are, obisnuinta ma indemna) , cred ca asa ar apasa si ei in disperare pe butonul home de la Android.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Meser, IPhone-ul e pentru o anumita categorie de cumpărători. Nu toți știu cum sa rezolve un wakelock, nu toti știu cum sa reseteze o aplicație care începe sa facă figuri sau mai știu eu ce. Androidul e un sistem pentru oamenii care vor mai multe de la un telefon, nu doar mesaje, jocuri și Facebook. E normal ca după o utilizare mai lunga a Androidului IOS-ul sa ți se para un rahat.

Asa e și invers. Dacă ii dai unuia cu IPhone un telefon cu Android el nici nu știe de unde sa dea înapoi în meniu.

Iti dau dreptate cu obișnuința. Insa pe piata sunt n sisteme si fiecare isi alege ce vrea. E deranjant fanboy-smul asta. Lucrurile ar trebui sa fie simple. Vrei simplitate iei ios vrei customizare n variante de modele cauti android , exclusivism bussines securitate Bb si etc.

Insa mi s-a părut amuzant ca un sistem sa vina cu instrucțiuni de resetare a aplicațiilor. Mi se pare amuzant ca o aplicatie sa,necesite cunostinte ca are tendinta sa se strice des.

Folosesc wp insa sunt ferm convins ca os are o paletă mare de aplicații f bine optimizata materiale si hardware echilibrat. Nokia 1520 posed însă Apple are acel atu vizual si ecosistemul f bine pus la punct.

Cum spuneam asta e frumusetea concurentei si diversitatii. M-am tot 'jucat' cu androide si stufosenia aia de sistem nu ma atrage. Sunt fan tehnologie insa setări peste setări 10 intrări pt fiecare functie, pur si simplu mă obosește.

Poate următorul iphone (6s) mă convingă sa-l cumpar asta fiind stiut ca varianta s e varianta stabila.

Înțeleg că ești fan tehnologie atâta timp cât nu trebuie să umbli la ea, nu?

Adică stau în fund pe canapea și nu-mi bat capul să văd ce mai pot face prin tehnologia aia, nu?

Știi, vreau să înțeleg. Ești fan tehnologie în sensul în care cumperi mașină de spălat cu LCD, dar n-o folosești niciodată, o dai nevestei. Adică o cumperi mai scumpă doar așa că ești fan, nu?

Te întreb asta pentru că exact asta am făcut eu, însă am rupt setările alea ale ei și am fost destul de dezamăgit că se pot seta atât de puține lucruri.

Mă rog, eu prin fan tehnologie înțeleg un om care e preocupat de ce e înăuntru ei, de cum funcționează, de ce poate el modifica, îmbunătăți.

Și mai există fan gen Becali, care doar folosește tehnologie și pe care o cumpără după cost, nu după ce conține ea intrinsec.

Apropos, poți să ghicești ce telefon are Becali? Dar ce tabletă? Ai o singură încercare.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Iti trebuie un pic de cunostinte si pt Apple. Itunes convertirea filmelor, adăugarea melodiilor foldere etc.

Eu am wp cum am mai spus si am reusit sa instalez anumite chestii am descoperit sa pun o subtitrare, un torent . Nu iti trebuie facultate pt ce am enumerat mai sus insa sunt câteva lucruri punctate.

Nu ma pricep sa creez o aplicatie sa repar un calculator nu sunt dezvoltator. Sunt consumator final.

Mi-am exprimat opinia ca sa argumentez felul meu in legatura cu tehnologia.

• 1 year later...