Clicky

Jump to content

iPhone 5s - Toate detaliile despre telefon: specificații, conținut cutie, review, mostre foto și video, galerie foto, păreri...


Recommended Posts

iPhone 5s

 

Da, ar fi trebuit să inițiez acest topic acum exact o săptămână, pe data de 21 septembrie, când am avut șansa și fim primi din România care am pus mâna pe iPhone 5s. După un prim teaser pe Facebook și articol pe Mobilissimo.ro, terminalul a ajuns la Alex, luni, zi în care am și publicat un video unboxing și am început testele pentru video review! Ambele le găsiți puțin mai jos, urmare de mostre foto, video și galerii de o galerie imagini cu telefonul.
 
Cum spuneam iPhone 5s l-am primit încă de săptămâna trecută, iar cei care ni l-au pus la dispoziție, sunt cei de la PC Commerce, care au avut în acel moment 8 exemplare, toate de culoarea Space Gray.
 
Revenind la telefon, iPhone 5s este un world phone, ceea ce înseamnă că are toate tipurile de conectivitate existente în acest moment, 2G, 3G și 4G, dimensiunile sunt la fel ca cele ale lui iPhone 5, adică 123.8 x 58.6 x 7.6 mm, la o grosime de 112 g. Acesta vine în trei culori: Space Gray, Silver (alb), și Champagne Gold. Displayul este unul de tip IPS LCD cu configurație Stripes RGB a pixelilor, iar dimensiunea acestuia e de 4 inch la o rezoluție de 640x1136 - 326 ppi (Retina display).
 
În afară de conectivitatea la rețele, iPhone 5s ne oferă și conexiuni de tip WiFi 802.11 a/b/g/n, dual-band și hotspot, Bluetooth v4.0 cu A2DP. 
 
Camera este o unitate de 8 megapixeli cu dual led, iar dimensiunea senzorului acesteia este de 1/3 inch cu dimensiune a pixelilor de 1.5 µm (2 µm în cazul HTC One dacă vă întrebați). O galerie foto & video găsiți mai jos. Camera e capabilă de fotografii la rezoluții de 3264x2448 pixeli, video la 1080p@30fps și 720p@120fps. Dispune și de funcție slow motion.
 
Procesorul lui iPhone 5s este un Apple A7 dual-core pe arhitectura de 64-bit ce este ajutat de un coprocesor M7, ce are grijă că senzorii telefonului să nu consume baterie folosindu-se de puterea de procesare a lui A7. Că GPU avem un quad core, pe nume PowerVR G6430.
 
Sistemul de operare cu care vine iPhone 5s este bineînțeles iOS, ce a ajuns la versiunea 7.
 
În final, aflați că avem pe telefon o baterie Li-Po  de 1560 mAh, care s-a comportat decent în testele noastră.
 
No mai lungesc cu specificațiile, iată însă unboxing-ul și recenzia lui iPhone 5s, realizată de mobilissimo.ro și prezentată de Alex!
 

 

PREÈš ACTUALIZAT:

 

iPhone 5s Unboxing
 




iPhone 5s Review




iPhone 5s Mostre Video (ziua)




iPhone 5s Mostră Video (slow motion)

 

updating..

Link to comment
Share on other sites

Am auzit ca cica e cel mai bun iphone de pana acum  :D . Asteptam review cu interes.

 

Video review e disponibil mai sus ;) Inca n-a fost facut public pe YouTube si nici pe site. Premiera pe forum deci! :)

Link to comment
Share on other sites

Nu exista in setari optiunea de a evita slide to unlock? Esti obligat sa apesi sa 'aluneci' si apoi sa-ti scaneze amprenta? Ca asa nu vad smecheria . Noroc ca merge fluent scanarea.

 

P.S. Am urmarit si nu e nevoie de 3 actiuni de a debloca terminalul ci doar de 2 .

Edited by danielcarpo
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 year later...

De 2 saptamani mi-a intrat in familie. Il butonez zilnic. Acum inteleg de ce are succes in SUA. 

 

PS Inainte de a intreba de ce, cum, cu cat, tradatorule si altele asemenea, e de servici, primit, nou, nu-i al meu, silver.

Link to comment
Share on other sites

E childish. Nu trebuie sa-ti bati capul cu multe. De fapt nu trebuie sa-ti bati capul cu nimic. Ma uitam ca vitelul in aplicatia foto dupa setari. N-are. Detinatoarea a vrut sa-si seteze volum diferit pentru notificari / apel. Pauza. Si alte mici chestii cu care te-ai obisnuit dupa ceva ani de WM si Android. 

Link to comment
Share on other sites

Adică vrei să spui că americanii sunt idioți, foarte puțin cercetători, mult sub nivelul europenilor? Dacă da, nu-mi spui o noutate. Să ne amintim de reportajele lui Gaiță și nu numai.

 

 

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Meser, IPhone-ul e pentru o anumita categorie de cumpărători. Nu toți știu cum sa rezolve un wakelock, nu toti știu cum sa reseteze o aplicație care începe sa facă figuri sau mai știu eu ce. Androidul e un sistem pentru oamenii care vor mai multe de la un telefon, nu doar mesaje, jocuri și Facebook. E normal ca după o utilizare mai lunga a Androidului IOS-ul sa ți se para un rahat.

Asa e și invers. Dacă ii dai unuia cu IPhone un telefon cu Android el nici nu știe de unde sa dea înapoi în meniu.

Link to comment
Share on other sites

Adevărat, însă androidul poate fi folosit și așa cum vine din fabrică.

Ideea, cred eu, este aceea ca atunci când vrei, știi cum și ai nevoie să faci nu știu ce schimbare în telefon, să ai posibilitatea asta. Mă rog, nu mă pasionează, însă un fan măr, dacă vine la android, ar fi uimit.

 

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use