Clicky

Jump to content

Fail-uri... monumentale sau simple failuri.

DTTR

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Destepte rau autobuzele astea turcesti ale doamnei cu sarma in ... a.k.a. Firea. A intrebat o doamna cu un copil mic in brate, daca se poate da aerul conditionat mai incet si raspunsul soferului a fost: Doamna, eu nu umblu la nimic, e setat de la dispecerat

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Firm fat-fingered G Suite and deleted its data, so it escalated its support ticket to a lawsuit

Cred ca cineva se plictiseste. In primul rand ca nu exista stergere "accidentala". Te intreaba si ras-intreaba de te enerveaza. Nu e ca si cand ai apasat pe Delete si puff... In al doilea rand ca nu e "stergere". E "programare pentru stergere". Mai ai o perioada sanatoasa in care sa te razgandesti. Si e normal. Una sa nu se intample nefacute din astea si a doua sunt banii. Ei pierd un client platitor. Nu te lasa asa usor din mana.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...

Corect, dar este și parte a unei forme de relief care începe cu "P", se termină cu "ulă", iar pe la un capăt iese(are) apă, ați ghicit, peninsulă.

Într-un registru serios, pentru cei care nu știu, numele "Portugalia" vine de la vechea denumire a actualului oraș Porto, care se numea Portus Cale, în jurul căruia s-au adunat vechii celți.

Trimis de pe Galaxy Note8 folosind Tapatalk

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...

Important Information

Terms of Use