Clicky

Jump to content

Fail-uri... monumentale sau simple failuri.

DTTR

Recommended Posts

Ce se mai plictisesc unii. Și cică esticii sunt ăia spălați pe creier, vesticii așa cred de la înălțimea copacului lor.

Un oraș din Germania interzice copiilor să pună dorințe de Crăciun în brad din cauza regulilor GDPR. Reacția Comisiei Europene

• 2 weeks later...

Tocmai am vazut o stire pe Digi: britanicii (da, aia cu primul Parlament, aia cu desfiintarea scalviei si aia pe care nu i-au ingenuncheat bombardamentele in WW2) isi fac provizii de alimente si medicamente pe motiv de Brexit. Cam cum faceam noi provizii de  orice "se dadea" pe vremea lui Ceasca. Nu mai tin minte, chestia asta cu Brexit a fost votata in mod liber si democratic sau impusa?

N-au știut ce votează.
Din categoria CpF. Ieșiți la vot că vă fură copiii, vă dau foc la lanuri și vă otrăvesc pădurile.
Exact ca la al nost referend.
De prea mult bine începe să te "tufe" grijile...
Engleji de putori ce sunt au preferat întotdeauna ca muncile "ingrate" să le fie făcute de supușii coroanei din colonii. Gratis sau pe bani puțini. Ăia nu erau emigranți... Acum le este/le-a fost teamă de emigranți care fac același munci.

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Siii....., premiul pentru greața saptamanii merge laaaa...

Tara lui "Liberte - Egalite - Fraternite"

image.png

Sa demostrezi pentru drepturi, trai mai bun si justitie sociala, avand steagul rosu cu secera si ciocanul e ca si cand ai demonstra impotriva antisemitismului purtand zvastici. Da' mergeti, fratilor, in Coreea de Nord sau Venezuela, sa va luptati acolo cu imperialismul.

Bai, frate, noi in Est nu mai stim cum sa scapam de astea si urmarile lor si astia se cred mari revolutionari?

https://www.g4media.ro/studentii-francezi-blocheaza-universitatile-din-paris-dupa-ce-joi-mai-multi-elevi-francezi-au-incendiat-doua-masini-si-s-au-ciocnit-cu-fortele-de-ordine.html

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Premieră la Oradea/România/Europa/Terra/Sistemul solar și galaxie.

e36ce0cc6d37f584b95f20a1365133d3.jpg

Premieră la Oradea/România/Europa/Terra/Sistemul solar și galaxie.

97151ea60e9671c60b9005efa9ace0b8.jpg

• 1 month later...

Microsoft nu se dezminte.

Am un card in contul MS. Card cu care am fost inscris la un abonament Azure. De pe el nu s-au luat bani pentru ca am stat doar in perioada gratuita, dar nu puteai sa-ti faci abonamentul daca nu bagai si un card. Azi intru in contul MS, vad ca apare cardul ala si dau sa-l sterg. Nu pot, ca "Visa ***** este asociată cu unul sau mai multe dintre următoarele servicii, va trebui să contactați asistența pentru a o elimina". Ba, una la mana: serviciul e dezactivat, apare la capitolul "Abonamente anulate". A doua la mana: cardul e expirat din mai 2016!!!

Deci eu trebuie sa iau legatura cu cineva care sa-mi stearga legatura intre un card expirat si un abonament anulat? Oare imi trebuie dosar cu sina sau dosar-plic?

• 3 weeks later...

Are idee cineva când apare oneplus 7? Bătrânelul meu S8 a cedat după aproape 2 ani in care și-a făcut treaba excelent, încă merge foarte bine dar na, se mai întâmplă... Primul telefon pe care îl sparg, sper sa fie și ultimul.d8a0bbd4f637783bb14b402114d12dc0.jpgb660e42c9d3dd016a17ab5badcdb05da.jpg2a027e47ee6dd683bd6f62e2311f9910.jpg1ae5c1451fb243a38692ce1c95c9ecf4.jpg

Trimis de pe al meu MI PAD 4 folosind Tapatalk

Nu l-am spart eu, s-a spart singur, a fugit din buzunar către gresie.... Îmi plac mie "gauricile" dar nu pe telefoane... Un S10 poate dar mi se pare cam scump momentan... Îmi place mult mai mult ideea lui OP7 ecran full din ultimele randări, sa vedem daca va fi și realitate, cred că va avea un preț decent, și sunt convins că va merge foarte bine... Sa vad cum va fi trecerea după un S3- note 3- S6 edge- s7 edge- s8 :)))

Trimis de pe al meu MI PAD 4 folosind Tapatalk

Va fi o trecere plăcută, zic eu. Să nu uităm și eu am trecut de la S7 Edge la OnePlus 6 și nu-mi pare rău de alegerea făcută.

Ieri am butonat un S10+ în Mediagalaxy, sincer....nu m-a impresionat. Aveam de gând să-l comand...dar am zis hai să-l văd/butonez prima oară. Acum îmi pare bine că nu l-am comandat. Pt că îl comandam de la Flanco de unde îl cumpăram în 24 rate fără dobânda.

Trimis de pe al meu ONEPLUS A6003 folosind Tapatalk