Clicky

Jump to content

Fail-uri... monumentale sau simple failuri.

DTTR

Recommended Posts

Bai, frate, dar astia de Google au luat-o rau de tot pe ulei. A fost un articol pe site cum ca s-au gandit ei sa ne faca un bine si sa traduca denumirile geografice. Bine ca nu vor transcrierea in cod binar. Pentru ca iata ce a iesit:

Acceptabile, ca suna aproximativ la fel, cu toate ca nu am auzit pe nimeni "Merg la cumparaturi la Seghedin": si sunt localitati la doi pasi de granita.

• Szeged - Seghedin
  • Mako - Macău

Idiotenii prima lux:

• Nyíregyháza - Mestecăneşti (localitate mare, resedinta de judet cu peste 115.000 locuitori, la peste 100 km de Satu Mare)
  • Zjrenianin - Becicherecu Mare (asa ii zicea in timpul Austro-Ungariei, exista Becicherecu Mic in Banatul romanesc, dar daca sarbii i-au dat numele asta, pune-l dom'le pe asta, ca pe nici un indicator nu scrie Becicherecu Mare)
  • Banatsko Novo Selo - Satu Nou (asta e maxima, n-au "tradus" Banatsko)

Idiotenii Premium:

• Kosice - Caşovia (localitate de 350.000 de locuitori in Slovacia): "Sori, uat direction iz for Cashovia?"

Ba, inteleg ca orasele astea or fi avut denumiri diferite in timp Dualismului Austro-Ungar, functie de populatiile din zona, dar da-o-n fras de treaba, acum le zice cum le zice. Trebuie sa dai click pe numele tampit ca sa vezi in stanga numele real? "Am fost in Polonia cu masina in concediu si am trecut prin Caşovia". Noaptea mintii.

• 3 weeks later...

Ca sa stiti pentru ce se chinuie reviewer-ii sa faca teste foto la telefoane: m-a rugat cineva sa fac grafica la un pliant, cu poze adunate de la diversi. M-am uitat in EXIF-uri. Numai telefoane in jur de 3.000 de lei sau peste. Din 25 de poze trebuie sa aleg 10. Nici macar una dintre cele 25 nu este focalizata.

• 4 weeks later...

V-am mai spus cât de mult îi iubesc eu pe românii plecați dincolo și care ne tratează pe cei rămași aici cam ca un alb din secolul XIX pe negrul din Africa? Da? Păi atunci nu vă mai spun.

Am observat că superioritatea bizonului e invers proporțională cu distanța față de coada vacii în momentul plecării.

Prostul nu e prost destul dacă nu-i fudul (parcă așa era zicala). Din fericire prietenii plecați afară sunt oameni inteligenți și cu alții (plecați afară) nu am legătură.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Am intrat într-o pensiune de fițe să beau o cafea, la Șirnea. Săraca fată de aici se chinuie de 5 min. să-i explice unuia cum ajunge cu mașina. Ai zice că cineva care poate da 200+ lei pe cameră cf. Booking.com are bani de un GPS sau măcar de trafic cât să navigheze online.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...