Clicky

Jump to content

Fail-uri... monumentale sau simple failuri.

DTTR

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Prăjituri israeliene ! De fapt e clar de unde te-ai întors Da și tu clear la locație, in browsere la cashe cu riscul de a pierde mosadul !

Sau așteaptă intruziunile getice pentru BF ! Bine ai revenit!

Trimis de pe al meu MI 5 folosind Tapatalk

On 20.10.2017 at 8:07, reflavius said:

Prăjituri israeliene ! De fapt e clar de unde te-ai întorsemoji316.pngemoji316.pngemoji316.png Da și tu clear la locație, in browsere la cashe cu riscul de a pierde mosadul !

Sau așteaptă intruziunile getice pentru BF ! Bine ai revenit!

Apar și în aplicații. Reclamă la... Duster. Până la urmă, nu poți zice că nu e personalizată corect :))

Screenshot_20171026-114802.png

S-ar putea să mai dureze până cache-ul se va curăța. Eu nu am avut probleme cu reclamele pe telefon după ce am fost plecat prin Europa. Google a fost puțin zăpăcit în prima zi, dar și-a revenit repede.

Nu cred ca e de la Google. Cat am fost acolo, la cautari imi aparea in bara de adrese google cu domeniu il (Israel) sau ps (Palestina), chiar daca imi scria in romaneste pe pagina. Aici imi apare corect google.ro. Aplicatia MAE stie ca am revenit in tara. Cred ca cine a facut sistemul cu reclamele nu s-a gandit ca intre tari iti poti inchide telefonul pentru ca zbori cu avionul.

De obicei nu ma uit la keynote-uri, ca ma plictisesc. Prefer articolul de dupa de pe Mobilissimo. Am primit o notificare de la Youtube sa ma uit la Highlights. Cinci minute, OK, hai sa vad care-s hailaiturile.

Bai frate, daca nu cunosteam telefonul, nu intelegeam nimic. Chiar nu au bani astia de la Huawei sa plateasca pe unul care vorbeste engleza englezeasca, nu engleza chinezeasca?

Sa nu ne mai miram de ce coletele noastre stau mai mult la posta decat in tranzit de la capatul Pamantului pana in Romania. Cei de la Posta sunt ocupati sa numere banii si sa repare imprimantele din 1900 toamna.

http://mobile.hotnews.ro/stire/22088049

Sent from my Galaxy S8+ using Tapatalk

Se pregătește iPhone X 😀

Ia uite, alt fail: emoticon Android se vede in Chrome desktop ca un patratel. Pai bine, mai Google, nu esti in stare sa-ti arati propriile productii la fel, in produsele tale, peste tot?

Nu am vrut sa fac un nou theard, era oricum la baza , de-l faceam , ceva de genul...cum ati "tunat" partial telefonul...
Dar , sa revin:

Gata, am "deblocat" Mi5-ul, a rezistat sarmanul peste 18 Luni , insa fizica l-a invins, cat de mult au asteptat unii cunoscuti sau nu moment asta, cert ca azi de dimineta a patit-o...am comandat original spare de pe Honorbuy, vine in 21 zile din China, uite asa voi folosi Mi6 la maxim :)))IMG_20171107_235657.jpgIMG_20171107_235705.jpgIMG_20171107_235714.jpgIMG_20171107_235717.jpg

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Nu, nu, m-am zbatut in somn si l-am zdrobit cu cotul la demaraj din pat, ce sa faci , accident nocturn, nu a suferit el, cotul m-am durut prea putin , sa ma prind ce s-a intamplat, atunci, l-am intors si deblocatat, era 4 si ceva , dar pe partea aia nu are nimic nici acuma, insa cand m-am trezit cu adevarat, am realizat, nu exista cosmar , exista legi fizice , practic a fost sfaramat , daca era de tabla patea altfel

Media Galaxy Cluj. Telefonul in poza, Moto Z cu modul de la Incipio (baterie externă). Faza e că au pus siguranța pe mod, nu pe telefon. Cablul alb de incarcare iesea normal. Cred că eram la camera ascunsă, ceva "social experiment".cab3450141a2bb4cc12e7f593399fad3.jpg497fbaeb13b187796802be7b056af7be.jpg

Sent from my HTC 10 using Tapatalk