Clicky

Jump to content

Fail-uri... monumentale sau simple failuri.

DTTR

Recommended Posts

Nu inteleg , mereu pui imagini/postari ce transmit ambiguitate.

Dacă lucrurile ar fi evidente...

Viața ar fi "pustiu".

trimis cu eforturi dupe tabloul nevestii

Care e logica sa pui pe telefon lanterna si sa nu pui blitz (Nokia 225) ?

Si care e logica sa faci telefon de 200 de lei cu conector jack cu 3 contacte (pentru casti cu microfon) + castile respective in pachet (Nokia 225), iar la smart de 900 - 1.100 de lei (MS) nici conector din ala, nici casti in pachet ?

Pentru ca pe vremuri neavând cum sa lingem cu degetele ecranele la jocuri /aplicații /feisbucuri și alte alea, era singura modalitatea sa ne atragă sa cumpărăm produsul.... Poți vorbi fără sa scoți tel din buzunar :)

Eram șmecheri când țineam apăsat butonul și rosteam *call George *:)

Ce repede uităm sales gimmicks

Sent from my SM-N910C

Mai baieti, haideti sa va zic eu care e fail-ul anului, secolului, mileniului si galaxiei. De fapt nu va zic, va las 5 minute sa ghiciti.

Intrebarea este: ce nu poti face cu un telefon mobil nou, cumparat in 2015 ? Hint: are legatura cu MediaTek.

Timpul a expirat. Ma intreaba nevasta daca la dual-SIM Nokia 225 pe care i l-am propus o sa poate lega handsfree-ul BT. Normal, ce intrebare, doar are BT, suntem in 2015, cum sa nu.

Ce credeti ? Nu, nu se poate. Nu are profilul BT necesar. In inteligenta lor (sau poate e gandita treaba), MS nu a mai pus Series 30 de la Nokia, ci Series 30+ de la MediaTek. Si acesta nu are profilele BT pentru hands-free. In 2013 2015.

Ba. Am studiat, nu am venit sa va aburesc. E de la MediaTek problema. Si de la MS, ca a acceptat asta. Sau a cerut. Nokia avea S30 si ala stia. Profilele astea nu tin de hard, nu exista BT mai slab sau mai bun in aceeasi generatie. Din soft se controleaza ce si cum. Cam ca la drivere.

A, am corectat. Nu stiam ce vrei cu 2013. E 2015, azi a venit telefonul.

Am crezut ca e telefon din 2013. Pai si care-i vina Mediatek-ului, daca MS n-a fost in stare sa faca un soft ca lumea? Eu as returna telefonul tocmai pe motivul asta.

Sent from LG G3-D855

Timpul a expirat. Ma intreaba nevasta daca la dual-SIM Nokia 225 pe care i l-am propus o sa poate lega handsfree-ul BT. Normal, ce intrebare, doar are BT, suntem in 2015, cum sa nu.

Ce credeti ? Nu, nu se poate. Nu are profilul BT necesar. In inteligenta lor (sau poate e gandita treaba), MS nu a mai pus Series 30 de la Nokia, ci Series 30+ de la MediaTek. Si acesta nu are profilele BT pentru hands-free. In 2013 2015.

Inacceptabil. Eu l-as fi returnat.

MS n-a facut nimic. Are telefoanele facute de Nokia (pe al meu scrie Nokia) si a pus alt SO, facut de MediaTek, nu de Nokia.

Inacceptabil. Eu l-as fi returnat.

Nu l-am cumparat eu.

The Series 30+ (abbreviated as S30+) software platform is an application user interface from MediaTek, licensed by Microsoft Mobile for its Nokia-branded mobile devices

Nokia 225 si Nokia 515 au acelasi BT 3.0.

Profile 225: Profil OPP (Object Push Profile) 1.1, Profil PBAP (Phone Book Access Profile) 1.0

Profile 515 (care are Series 40, facut de Nokia): Profil A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) 1.2, Profil AVRCP (Audio/Video Remote Control Profile) 1.4, Profil GAVDP (General Audio/Video Distribution Profile), Profil mâini libere (handsfree) (HFP) 1.5, Profil pentru cască (HSP) 1.1, Profil OPP (Object Push Profile) 1.1, Profil PBAP (Phone Book Access Profile) 1.0, Profil acces SIM (SAP), Profil SPP (Serial Port Profile), Profil SDAP (Aplicație de descoperire a serviciilor)

Ca idee, S30+ nici macar aplicatii Java nu stie. Nu poti instala, nu exista notiunea de update la aplicatii, nimic.