Clicky

Jump to content

Acum, la sfarsit de drum, un pic de istorie

Recommended Posts

:))

After Nokia, Ericsson, and Motorola signed up with Symbian..

“Kallasvuo told us it was the worst call of his career. Gates was like a baby throwing his toys out of his pram. He was screaming.”

I believe that since that day, MS have been trying to get Nokia.. and they finally did.

Eram înnebunit după N73-ul meu...am dat 1600 de ron pe el prin decembrie 2006, era cel mai bun telefon la vremea respectiv odată cu N93(avea wi-fi in plus + zoom optic). Înainte de el aveam un 6230(mortal și ăla la vremea respectivă).

Ce poze mișto făcea N73, avea cea mai bună cameră, se auzea ca naiba de tare și clar muzica...stereo speakers.

Design-ul era super frumos, plasticul era de calitate, ecranul generos...

Îmi amintesc cu drag de telefonul respectiv, l-am ținut vreo 3 ani de zile, după care am trecut la Nokia 5800 care m-a dezamăgit complet, văzând concurența(iPhone) și de atunci no more Nokia for me.

Păcat că nu am avut milă de ele, nu le-am întreținut cum ar fi trebuit. Aș fi vrut să le am acum să mă facă să zâmbesc de fiecare dată când mă uit la ele.

Edited by Tyler Durden

Eram fan symbian pe vremea cand NSeries dominau piata. Era ceva unic, nu gaseai la alt producator. Acum aproape orice telefon e pe android.

Se straduiau foarte mult si la design, aratau foarte bine iar materialele erau bune pentru vremea aia.

Nu numai nseries ci si seria e de business care nu prea avea concurenta(in afara de bb poate).

• 9 months later...
  • 3 months later...
  • 1 year later...