Clicky

Jump to content

iPhone 5C in premiera la Mobilissimo.ro

Recommended Posts

E adevarat ca e doar macheta :), dar n-am putut rezista tentatiei de a nu da un titlu de senzatie acestui topic!  :)

Unitatea ne-a fost trimisa de catre MobileDirect.ro, probabil cel mai in voga si bine aprovizionat retailer de accesorii pentru telefoane din Romania.

Iata deci primele fotografii realizate de noi cu viitorul smartphone de buget a celor de la Apple, iPhone 5C:

P1310850.JPG P1310852.JPG

P1310854.JPG P1310864.JPG

P1310880.JPG P1310886.JPG

P1310889.JPGP1310895.JPG

P1310897.JPG P1310898.JPG

Primul video preview al lui iPhone 5C din Romania :)

La cum arata in partea de jos unde e difuzorul, nici 1200 de lei nu as da pe el. Si noi criticam plasticul de pe Samsunguri.. . Carcasa e de toata jena. Si acum fara gluma, si DIGI-ul meu primit gratis la abonare  cred ca se simte mai premium in mana. Oricum, bravo Mobilissimo pentru galerie si prezentare!  :)

Edited by Mihnea

Pai daca ar avea specifatiile lui 5 si la un pret de pana in 1,600 de lei , da ar fi tentant .Dar eu personal nu-s fan IOS , mai mult android si WP.

Edited by Alex Toma

Sa nu uitam ca e vorba de o macheta, facuta in baza specificatiilor originale in ceea ce priveste dimensiunile, deci ca si calitate de constructie ne putem astepta doar la calitate Apple.

Sincer, am avut un iPhone 4S, credema ca nu am fost deloc multumit! Apple este laudat etc dar sincer nu mi se pare cine stie ce. Eu am un Allview P5 Alldro de 10 luni si credetima ca sunt extrem de multumit in comparatie cu iPhone 4S . Stiu la ce sa ma astept de la noile terminale Apple.. nemultumire!

Edited by Proxy123

Daca are speceficatiile lui iphone 5, este super bun la banii astea. Daca apple va lansa acest device, automat iphone 5 va fi scos din fabricatie ca sa nu-i faca concurenta, dar am o vaga presimtire ca pretul va fi muult mai mare, decat cel specificat de tine.

:)

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Edited by Gastarbeiter

Apai imi vine greu a crede ca preferi Allview Alldro P5 in dauna lui Apple iPhone 4S! Nu ca P5 n-ar fi un telefon bun, dar boxeaza in categorii diferite.

Stiu asta dar credema ca am avut iPhone 4S cumpar nou nout si era plin de lag. Se misca ca toti dracii. Acum nu stiu daca era original sau facatura dar am fost foarte prost surprins. Nici iPhone 5 nu mi-a placut, din cauza carcasei. Sincer sper sa vad ce performanta are noul 5S si poate il voi achizitiona, acum abia am cumparat un Nexus 7 (2013) si nu sunt decis la ce telefon pot lua... Cu siguranta 5S va fii in ochii mei!

Stiu asta dar credema ca am avut iPhone 4S cumpar nou nout si era plin de lag. Se misca ca toti dracii. Acum nu stiu daca era original sau facatura dar am fost foarte prost surprins. Nici iPhone 5 nu mi-a placut, din cauza carcasei. Sincer sper sa vad ce performanta are noul 5S si poate il voi achizitiona, acum abia am cumparat un Nexus 7 (2013) si nu sunt decis la ce telefon pot lua... Cu siguranta 5S va fii in ochii mei!

Poti sa postezi prima impresie pe topicul dedicat lui N7 2013? Sunt foarte curios sa vad parerea unui utilizator.

Sent from my Nexusâ´

Pretul va fi undeva pe la 300-400 de dolari in SUA.

La noi, mai mult ca sigur, acesti dolari se vor transforma in euro.

Sa zicem ca telefonul va intra la noi in tara la un pret de 350 de euro. 24% (T.V.A.-ul) din 350 de euro este 84 de euro. 434 euro.

434 de euro plus alte taxe si comisioane (ca asa este la noi), in total, telefonul o sa ajunga sa se vanda in jurul sumei de 2000 de lei (mai degraba peste 2000 de lei decat sub),

Mi-e greu sa cred ca 5C-ul se va vinde la noi cu 1500-1600 roni.

Pentru ce? Cu mai putin de 100 de euro (aproximativ) decat iPhone 5 (pretul actual). Odata cu lansarea lui 5S, pretul lui 5 ar trebui sa scada. 

In concluzie, o sa ai de ales intre iPhone 5 si iPhone 5C. Cam la aceiasi bani. Deci?

Nu o sa ai de ales intre 5 si 5C pentru ca 5-ul se scoate din productie. (Stiu de la Orange care deja nu mai comercializeaza 5-uri in afara de cele de pe stoc, adica nu vor mai aduce unitati noi).

Practic vor avea de acum incolo 2 telefoane noi anual, 5s, 5c, 6, 6c si tot asa.

Poate au facut 2 telefoane nu ca sa aiba si ei un telefon ieftin ce sa mai muste din vanzari , cum de IOS e pe 2 ? ca Android cu zecile de telefone fac 70% din piata ,asa ca probabil vor sa vanda mai multe 5C si 5S ca sa aiba o cota de piata mai mare , nu neaparat ca sa faca un iPhone accesibil iar la 2,000 de lei nu e accesibil de fel .

Cum sa faci cota mai mare de piata cand device-urile tale incep de la 1700 de lei cel mai ieftin?? Pe Android gasesti device+uri de la 500 de lei pana la 4000 de lei. Vom vedea maine preturile, dar nu ma astept la vreun best buy...

Mihnea degeaba vedem maine preturile ... Nu are nicio legatura pretul din America cu cel de la noi ... Iti pot spune eu de azi preturile: 400 dolari (1360 lei) 5C si 700 dolari (2400 lei) 5s... Si in Romania vor fi cam dublu. Peste 2000 lei 5C si 800 spre 1000 euro 5S... Ce anunta Apple maine n-are nicio legatura cu preturile din Romania. In state iei iphone 5s cu 200 dolari la abonament. In Romania il iei cu 450 de euro la abonament de 30 euro...

Daca s-ar fi pastrat preturile din state si la noi strugurii nu mai erau asa acri si nu mai blamati atat iphone ul pe forumul asta :) Cu 700 lei la abonament il luau multi, crede-ma! Din pacate aici e foamea mare dupa bani de la comercianti si romanii "e" prosti si "plateste"...

Nu il blamam pe "aifon". Unii dintre noi poseda :P sau au posedat. Unii avem telefoane mai scumpe chiar, sau sa zicem tablete mai scumpe ca iPad. Multi nu au iPhone pentru ca asa au ales, nu ca nu si-ar permite. Unii membrii sunt oameni de business, cu afaceri si castiga destul sa isi cumpere Apple, dar aleg sa nu arunce banii pe un produs care nu le satisface cerintele.

De altfel, am vazut foarte multi in Romania care au iPhone, am prieteni si cunostinte, colegi care au si ei si li se pare normal si nu fac misto de ceilalti.

Dar ma mira faptul ca se cere un iPhone ieftin. Nu m-ar mira ca americanii sa se inghesuie la el, desi acolo sunt pareri impartite, unii nu vor 5Cheap, altii vor 5S. Depinde cum o invarte Apple, ei stiu cel mai bine pentru ei, noi nu putem decat sa ne dam cu curu de pamant de invidie ca fac bani cu escavatorul, nu lopata. :))

Daca vor coexista aceste 2 terminale, mi-e greu sa cred ca cineva ar da diferenta la cel mai scump si Apple nu va avea vanzarile alea nebune de milioane pe weekend. Apple are pregatit ceva ce nu dezvaluie nimanui, de obicei se intorc ca roata in ultimul moment si isi permit sa schimbe orice tot in ultimul moment, chiar sa renunte la 5C, daca se simt amenintati.

Vom vedea maine, iar cei care au iPad/Mac/iPhone, pot urmari live de pe site-ul Apple.com evenimentul.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...

Important Information

Terms of Use