Clicky

Jump to content

Samsung galaxy s3 probleme cu bateria

Recommended Posts

Buna ziua!

1) Detin un Samsung Galaxy S3 si de un timp am observat ca se incarca mai greoi si se descarca mai repede. Cand ma joc jocuri gen Pou Hungry Shark sau Into the dead si mai stau pe facebook, toate astea cam timp de maxim o ora, se descarca cam pana la 50 - 40%. Eu cred ca iam cam stricat bateria deoarece ma mai jucam pe el si ascultam muzica in timp ce el era la incarcat,. Vreu sa stiu daca este normal.

2) Astazi l-am pus la incarcat de pe la ora 13:20 si avea 1% baterie, iar pe la ora 18:30 mam uitat la el si avea 49% baterie. Mam documentat si am gasit aici la Mobilissimo un topic cu un domn care a intampinat aceiasi problema ca si mine. Am citit acolo si la unul din raspunsuri am gasit o aplicatie Galaxy Charger unde scrie cu ce amperaj incarca telefonul. Din cate am inteles trebuia sa am acolo 1000-999-1000, eu am 200-999-200, asta cu incarcatorul de s3 original din cutia telefonului. Am incercat cu un incarcator de Samsung Wave 575 , atunci in Galaxy Charger scria asa : 900-999-900. Este devina incarcatorul ? Poate afecta acesta bateria telefonuli? 

Va rog ajutatima, deoarece nu ma prea pricep ... Multumesc.

Daca vorbeai la telefon cand era la incarcat, te jucai pe el sau il incarcai toata noaptea se poate sa fie de la incarcator. Incearca cu incarcatorul ala de wave si daca patesti la fel, trebuie schimbata bateria.

Problema e ca eu am 15 ani, iar tata nu ma lasa sa il incarc cu incarcatorul de la Wave, ca cica nu are amperajul bun si ii stric bateria de tot, Am sa merg la un service sa vad ce imi zic si ei.

Iti iei direct un incarcator Energizer de 1A ca mine si rezolvi problema. Si eu, si multi altii am avut problema asta.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

Nu stiu de ce,dar ma cam simt ca fiind acel "nene" :D Da,aceeasi problema o aveam si eu.Incarca telefonul foarte greu(in 6 ore,cu greu ajungea la 100%) si daca ma jucam pe el in timp ce era la incarcat,se descarca.Problema a fost incarcatorul pentru ca nu era de S4,era de S3 si cel de S3 incarca cu un 1A mai putin.Am cumparat un incarcator de 2A si acum in doua ore este incarcat full.

La tine e ciudat pentru ca ai spus ca doar de o perioada ai observat,deci la inceput incarca normal.Eu as incerca cu alta baterie,cred ca de la ea este problema.

Nu stiu de ce,dar ma cam simt ca fiind acel "nene" :D Da,aceeasi problema o aveam si eu.Incarca telefonul foarte greu(in 6 ore,cu greu ajungea la 100%) si daca ma jucam pe el in timp ce era la incarcat,se descarca.Problema a fost incarcatorul pentru ca nu era de S4,era de S3 si cel de S3 incarca cu un 1A mai putin.Am cumparat un incarcator de 2A si acum in doua ore este incarcat full.

La tine e ciudat pentru ca ai spus ca doar de o perioada ai observat,deci la inceput incarca normal.Eu as incerca cu alta baterie,cred ca de la ea este problema.

Nu este de la baterie, incarcatorul e problema. Majoritatea detinatorilor de s3 au avut problema asta, la inceput e totul ok, dupa un timp pur si simplu nu mai incarca cum trebuie, adica in loc de 1A output, el da 800/600/400 sau chiar 100 mA dupa caz.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

• 1 month later...
  • 9 months later...

Deci..eu am cumparat un samsung galaxy s3 de pe olx.ro insa ne-am intalnit in fata, am verificat telefonul totul ok pana cand mi sa descarcat si l-am pus la incarcat si mi se incarca 50% in 8 ore. Am descarcat si eu aplicatia aceea si imi arata 999-100-100 cu incarcatorul din cutie,am incercat cu un alt incarcator samsung sub 1A si ii 999-800-800. E de vina incarcatorul nu?

Deci..eu am cumparat un samsung galaxy s3 de pe olx.ro insa ne-am intalnit in fata, am verificat telefonul totul ok pana cand mi sa descarcat si l-am pus la incarcat si mi se incarca 50% in 8 ore. Am descarcat si eu aplicatia aceea si imi arata 999-100-100 cu incarcatorul din cutie,am incercat cu un alt incarcator samsung sub 1A si ii 999-800-800. E de vina incarcatorul nu?

poate doar cablu de incarcare … incearca sa inlocuiesti incarcatorul, iar daca nu functioneaza, at. connectorul este cauza.

poate doar cablu de incarcare … incearca sa inlocuiesti incarcatorul, iar daca nu functioneaza, at. connectorul este cauza.

• 11 months later...

Buna seara.

Eu am o problema tot cu un s3. Prin septembrie anul trecut mi-am cumparat un s3 nou din magazinul Emag . Dupa o luna 2 , in timp ce foloseam facebook , messenger , whasapp , ascultam muzica si tineam telefonu la incarcat , se incarca , era ok . Acum trebuie sa pun mufa intr-un fel anume ca sa se incarce si se incarca foarte greu . Am descarcat aplicatia mentionata mai sus cu galaxy charger si imi apare 100-900-100 cu incarcatorul meu original , cu incarcatorul mamei de huawei gt 510 la fel . 

Multumesc :)

Edited by Alexandra Sandu