Clicky

Jump to content

Problema sau bug?

Recommended Posts

Salutare tuturor , am un HTC Desire HD , si recent am observat  ca atunci cand apas butonul power si se aprinde display-ul apare pe display o dunga verticala mov care dispare intr-o secunda , dar este cand il deschid si nu apare  , e de la display sau ceva bug de la soft(android 2.3.5), a mai intalnit cineva problema asta?

Aveam si eu ceva asemanator la o tableta Samsung. Cand blocam ecranul apareau multe dungi verticale care dispareau dupa ~1 secunda. Problema a disparut dupa ce am pus CyanogenMod, s-a rezolvat de asemenea si prin update-ul la ICs. Poate fi software dar poate fi si hardware . Indicat e sa faci update de soft, asta daca exista. Daca nu, incearca sa pui un rom custom, sau du-l in service.

Tapatalk 4 via Nexusâ´

Nu cred ca o sa ii fac nimica pentru ca nu ma prea deranjeaza ziua din ce am observat nu apare , doar cand e mai intuneric , ori nu reusesc sa vad eu , am observat ceva asemanator la un prieten care are galaxy s2 , tot asa cand apesi butonul power sa se aprinda display-ul tot asa apare doar ca la el mai multe liniute mov , la mine doar una subtire 

Si mai are o chestie care tind sa cred ca e bug de la soft in partea sus a ecranului aproape de bara de notificari uneori in anumite afisari ale meniului(mai concret in bara neagra care o are fereastra deschisa) imi apare un punctulet mic verde ca si cum ar fi un pixel mort , dar defapt nu cred ca e pentru ca daca misc cu degetul pagina stanga dreapta in anumita pozitie dispare sau pe fundal negru nu apare , doar in anumite ferestre ale meniului