Clicky

Jump to content
  • Similar Content

    • By Tudose Iulian
      Buna ziua,
       
      Am un htc m8s de aproximativ un an si in aceasta dimineata ma confrunt prima oara cu aceasta problema. L-am lasat la incarcat deoarece se descarcase complet, si nu am fost atent dar beculet de notificare clipocea, l-am lasat peste noapte asa si dimineata la fel face, tin sa mentionez ca am incercat cu 2 incarcatoare diferite, atat in diferite prize cat si in laptop, acelasi rezultat. Am incercat sa tin apasat atat VOLUME UP + POWER 10 secunde de mai multe ori si nimic. Are cineva idee ce as putea sa fac, de preferat sa nu ajung cu el in service?
    • By S6Edge
      Salut! De o lună am grave probleme cu bateria acestui telefon. Se descarcă ridicol de rapid, să vă exemplific:
      Ieri aveam 18% baterie, deschis wi-fi-ul, POC, 11% dupa ce imi apar notificari de la mesajele de pe messenger. Dau sa citesc o converaatie, POC, 3%.
      Èšin să precizez că ce am zis mai sus nu se întâmpla mereu.
      Dacă ar fi aceea singura problemă, meh. Dar fraților, abia se încarcă. Scrie "încărcare rapidă", dar într-o oră in care ar fi trebuit să fie 100%, abia de face 20%. Rareori, 1/5 cazuri chiar încarcă rapid.
      Atenție, mereu am folosit încărcătorul original.
      De altfel, a treia și ultima, a apărut o pată de nu știu unde pe telefon. http://i.imgur.com/TsbNTKy.jpg
      Sper că mă puteți ajuta cu niște sfaturi și îmi cer scuze dacă am postat la categoria greșită!
    • By George Bda
      Salut de curand mi-am cumparat un HuaweiP8 lite    are doar 3 zile dar mi-am bagat nasul unde nu-mi fierbe oala cum s-ar zice si i-am   deblocat bootloader-ul si i-am facut root  in prima zi totul ok  pana cand am instalat cateva aplicatii care necesita root si am observat ca nu functioneaza cum trebuie aici vine prostioara mea am decis sa folosesc un program de pe net pentru ca  am crezut ca am gresit niste pasi la root-ul de dinainte programul se numeste Kingo root dupa ce am terminat procesul de root cu succes al programului   am observat ca nu mai am root deloc aplicatia SuperSU a cerut restart telefonului i-am dat restart si ramane blocat dupa ce apare sigla Huawei ecranul ramane negru  ceva sugestii ? multumesc. (de mentionat am incercat un recovery sau  factory reset dar cand apas pe volum si pe butonul de power off imi spune Software insall failed   apoi am citit pe alt forum ceva sa incerc cu cablu usb in pc a mers dar se blocheaza la 90%  are idee cineva daca pot face ceva  inainte sa-l returnez ?  multumesc . :(
    • By Arsinel Alexandru
      QuickMobile, unul dintre principalii retaileri electroIT din tara, toamna  acesta isi va  lansa un magazin online international capabil sa livreze în toate cele 28 de state din cadrul Uniunii Europene si isi va  extinde si partea de service (reparare sau inlocuire) a terminalelor achiztionate de la ei. Magazinul online se va numi QuickMobileShop.com, iar platforma de service se va numi Service-Return.com care practic ar trebui sa rezolve cererile venite in service din orice colt al Europei ( ai marilor producători internaționali, precum Apple, Samsung, Asus, HTC, Sony, Lenovo, Huawei, termenul de solutionare a problemelor fiind de maxim 5 zile lucratoare.)
        Noul magazin va avea un stoc permanent de 5.000 de produse in functie de categoria dorita de catre clienti: telefoane, tablete, gadget-uri și accesorii. Preturile vor fi exprimate in Euro si se va aplica si TVA si taxele aferente. Distributia acestor produse va fi facuta de catre firmele de curierat internationale: UPS,TNT si DHL, clientii putand opta pentru 2 tipuri de livrari; cea standard cu un termen de livrare cuprins intre 2 si 5 zile lucratoare, sau cea express, cu timp de livrare in 1-2 zile lucratoare.
      Tudor Èšiboc, General Manager QuickMobile, a declarat: „După 10 ani de la înființare și după ce am reușit performanța de aduce în România toate produsele în același timp cu lansarea lor pe cele mai mari piețe internaționale, a venit momentul să facem un pas important – extinderea în .com, la nivel european. Practic, fiecare cetățean din Europa va putea plasa o comandă pe QuickMobileShop.comâ€.
      Daca unui client i se strica vre-un produs achizitionat de pe platforma online QuickMobileShop.com, acesta are posibilitatea de a intra pe Service-Return.com, completeaza o fisa de service, urmand a-i fi ridicat produsul prin intermediul curieratului rapid international de la domiciliu, se va trimite in service, iar returnarea catre client a produsului reparat se va face tot prin intermediul curierului toate acestea efectuandu-se fara a implica vre-un cost din partea clientului.
       
       
      sursa
    • By neXt
      In sectiunea import kits, ar trebui sa poti da paste la un link ce contine echipamentul care iti place.Pe iOS sa Android nu e o problema, insa pe windows phone nu exista optiunea paste! Am scris link-uri kilometrice si tot download failed apare.Stie cineva o rezolvare?
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use