Clicky

Jump to content

Noi lansări Google vor veni în viitorul apropiat: o consolă, un ceas și un nou Nexus Q

Recommended Posts

Conform unui nou raport al WSJ, Google are în plan lansarea a mai multor device-uri Android, diversificându-și și mai mult gama de produse. Se zvonește că marea companie ar lucra la o consolă Android, un smart watch și o nouă versiune a lui Google Nexus Q.

post-11129-0-37234500-1372622941_thumb.jpg

Google pare să lanseze aceste noi gadget-uri pentru a anticipa viitoarele lansări Apple, care se pare că va integra o funcție de gaming pe viitoarea generație a Apple TV și care se presupune că are în plan lansarea unui smart watch. Google a urmărit și progresul consolei Ouya, ce de-abia s-a lansat la prețul de 99 de dolari. 

Despre smart watch nu se știe aproape nimic. Ceea ce este cunoscut este că se va ,,lega" de smartphone prin bluetooth. Se poate ca acesta să folosească noua tehnologie Bluetooth Low Energy pentru a economisi bateria, atât cea a ceasului, cât și cea a terminalului.

Deși Nexus Q nu a avut deloc succes, se pare că Google lucrează la o a 2-a generație a device-ului. Despre aceasta se cunoaște doar că va avea un preț de achiziție mult mai mic față de prima generație.

post-11129-0-75412600-1372622941_thumb.jpg

Deja despre Motorola Moto X se cunosc foarte multe, însă se pare că Google lucrează separat la mai multe terminale low-end Android, destinate în special piețelor emergente.

Lansarea oficială a Android 4.3 va avea loc în curand, și cred că odată cu aceasta vom avea parte și de ceva noi lansări hardware. Totuși, ciudat mi se pare că nu se mai aude nimic de un nou Nexus 7, deși în curând se împlinește un an de la lansarea sa. Aștept cu nerăbdare noile device-uri și mă întreb dacă Google va avea succesul dorit. Ei vor să meargă pe tot mai multe piețe, să ofere tot mai multe soluții. Mi se pare la rândul lui ciudat un nou Nexus Q, din moment ce primul nu a avut succes. Aștept cu mare nerăbdare să văd câte din aceste zvonuri se vor adeveri și câte din soluțiile propuse de Google vor avea succes.

Sursă : Android Authority

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Similar Content

• By Miokyl
      Salut! Din cate stiu acest telefon are android 7.0, insa specificatiile sunt bune, procesor 1,5 ghz Cortex®-A53 si 4 gb ram, cand va primi update la android 9?
    • By Mihai
      Ca să nu poluăm inutil topicul lui Pixel 2 cu astfel de discuții, am creat acest topic pentru a ne duela aici în argumente.
    • By Ovidiu Cretu (OviOne)
      Salutare,
      Am urmarit un pic forumul si as dori sa primesc si eu niste sfaturi de la colegii forumisti.
      Doresc sa cumpar un telefon performant cu urmatoarele cerinte in minte: buget 2500 RON; doar Android, pe cat se poate un flagship, va fi folosit in filme, jocuri gen PUBG, youtube si altele uzuale: chat, facebook etc.
      Am restrans optiunile la urmatoarele firme si modele:
      1- Oneplus 6 de pe site-ul lor, varianta 8Gb RAM/128GB stocare
      2- LG V30 
      3- Xiaomi Mi 8 
      4- Samsung Galaxy S9 sigilat de pe un site de vanzari online, cu factura si garantie.
      5-Sony Xperia XZ2 compact. (am mai avut un Sony in trecut si am fost super multumit; in plus nu imi plac telefoanele foarte mari, cu toate ca asta e trendul)
      Multumesc in avans pentru sugestii.

• By BlackDevil
      Descoperă cele mai amuzante taine în jocul ,,Curiozităti Amuzante Quiz”
      DESCĂRCARE: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.BlackDevil.CuriozitatiQuiz
      YOUTUBE:

• By BlackDevil
      DESCĂRCARE: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.BlackDevil.IstoriaQuiz
      YOUTUBE:
      https://www.youtube.com/watch?v=XDCp-wYZ-jI&t=1s
      „Un popor care nu-și cunoaște istoria e ca un copil care nu-și cunoaște părinții.”
      — Nicolae Iorga
      Cît de bine cunoști istoria? Acceptă provocarea și demonstrează cunoștințele în Istoria Românilor Quiz. 
      Despre joc:
      - Multe întrebări interesante referitor la Istoria Românilor
      - Muzică și sunete care crează o atmosferă medievală
      - Diferite animații, care fac jocul mai placut
      - etc.

• Who's Online (See full list)

There are no registered users currently online

• Create New...

Important Information

Terms of Use